- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
- Konu Sahibi Dostacilisoyler
Dert degil arkadaslar ama fikirlerinize ihtiyacim var. Bu pazar esimin teyzesinin oglunun nisani olacak bize 3 saatlik bir mesafede ve evde olacakmis nisan. Kv kendisinin gitmeyecegini bizim gitmemizi istedigini falan soyledi.(gitmiyor cunku bu ara biraz hasta)
Simdi sorum su esimin anne tarafini pek tanimiyorum sadece dugunumde gordum cunku hepsi uzaktalar. Ve nisana gitsem kimseyi tanimiyorum orda evde olacagi icinde nasil bir ortam olacagini bilmiyorum esimle bir arada durabilecez mi duramayacaz mi bi fikrim yok. O yuzden gitmek istemiyorum. Salonda olsa hic dusunmeden giderdim ama ev olunca tek basima kimseyi tanimadigim bir yerde sikilacagim gibi geliyor.
Sizce gitmeli miyiz gitmezsek ayip etmis olur muyuz
Simdi sorum su esimin anne tarafini pek tanimiyorum sadece dugunumde gordum cunku hepsi uzaktalar. Ve nisana gitsem kimseyi tanimiyorum orda evde olacagi icinde nasil bir ortam olacagini bilmiyorum esimle bir arada durabilecez mi duramayacaz mi bi fikrim yok. O yuzden gitmek istemiyorum. Salonda olsa hic dusunmeden giderdim ama ev olunca tek basima kimseyi tanimadigim bir yerde sikilacagim gibi geliyor.
Sizce gitmeli miyiz gitmezsek ayip etmis olur muyuz