Nisan'a olmadi Mayıs'a olmadi diğer aylarda haber alalim bebislerden

Slm kizlar hadi paylasalim kutlu dogum ne guzel bi ay bahar ve bebisler insallah bizle olurlar

Merhaba benimde bata 8 gün var 24 nisan beklenmeyen bat 3. deneme içimde bir umutsuzluk var göğüslerim şiş ve sızlıyor tıpkı adet öncesi gibi :KK43: bu ay olmazsa umutlar Mayıs'a

Bende 26 ekimde depo provera kullanmistim, 3 aylik korunma ignesi. 7 nisanda 3 gunluk lekelenme gibi kanamam geldi (bu zamana kadar hic adet olmadim ilk kanamam). Ve simdi bebek istiyorum, goguslerim sizliyor umarim hamileyimdir. :KK22:

Selam bebim bat 28 nisan insallah guzel haberler aliriz bende klomen artı inifolic kullandim yumurta takibi yapildi bu ay olmazsa nasip mayisa

Merhabalar.ben mayista ilk denemeleri dusunuyor gibiyim.biraz da kararsizim.cunku 19 aylik bir kizim var. ilk gebeligimde hiperemezistim.cok zordu.ayni olursam ya da daha kotu diye korkuyorum.Rabbim sizlerin kucaklarini da hayirli saglikli huzurlu istahli bebislerle doldursun insallah

Bende 26 ekimde depo provera kullanmistim, 3 aylik korunma ignesi. 7 nisanda 3 gunluk lekelenme gibi kanamam geldi (bu zamana kadar hic adet olmadim ilk kanamam). Ve simdi bebek istiyorum, goguslerim sizliyor umarim hamileyimdir. :KK22:
Insallah hamissindi ben oldum mayisa kaldi maalesef

Hala bekliyorum test yaptim negatif cikti ama erken yaptim. Bu arada gun gun kendimdeki degisiklikleri telefonuma kaydediyorum, hamileysem burayada yazicam. Gogusler hala sis, karnimda sertlik var, esorfmanin beli bile rahatsiz ediyor, midem karisik ama bulanti yok, sinirlerim tepee de, birde cok cabuk agliyorum.

Hala bekliyorum test yaptim negatif cikti ama erken yaptim. Bu arada gun gun kendimdeki degisiklikleri telefonuma kaydediyorum, hamileysem burayada yazicam. Gogusler hala sis, karnimda sertlik var, esorfmanin beli bile rahatsiz ediyor, midem karisik ama bulanti yok, sinirlerim tepee de, birde cok cabuk agliyorum.
Bende cok his hissettim ama boşa çıktı seninki insalah gebelik belirtisidir canim

X