Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil durumlar varmi gelen gidenMerhaba benimde bata 8 gün var 24 nisan beklenmeyen bat 3. deneme içimde bir umutsuzluk var göğüslerim şiş ve sızlıyor tıpkı adet öncesi gibi bu ay olmazsa umutlar Mayıs'a
Insallah hamissindi ben oldum mayisa kaldi maalesefBende 26 ekimde depo provera kullanmistim, 3 aylik korunma ignesi. 7 nisanda 3 gunluk lekelenme gibi kanamam geldi (bu zamana kadar hic adet olmadim ilk kanamam). Ve simdi bebek istiyorum, goguslerim sizliyor umarim hamileyimdir.
Insallah canim hepim8zin kucaklari dolar insallahSelam bebim bat 28 nisan insallah guzel haberler aliriz bende klomen artı inifolic kullandim yumurta takibi yapildi bu ay olmazsa nasip mayisa
Gelen giden yok ama dün test yaptım negatif çıktı İnşallah öteki aya umutluyum bakalımNasil durumlar varmi gelen giden
Insallah bakalim bendebgelecek ay diyenlerdeyim oldum benGelen giden yok ama dün test yaptım negatif çıktı İnşallah öteki aya umutluyum bakalım
Bende cok his hissettim ama boşa çıktı seninki insalah gebelik belirtisidir canimHala bekliyorum test yaptim negatif cikti ama erken yaptim. Bu arada gun gun kendimdeki degisiklikleri telefonuma kaydediyorum, hamileysem burayada yazicam. Gogusler hala sis, karnimda sertlik var, esorfmanin beli bile rahatsiz ediyor, midem karisik ama bulanti yok, sinirlerim tepee de, birde cok cabuk agliyorum.
Insallah. Senin nasildi hissettiklerin?Bende cok his hissettim ama boşa çıktı seninki insalah gebelik belirtisidir canim
28 Nisan ovulasyonmu adet tarihi mi?kizlaar calismalara devam benimde 28 nisan :)
Mide bulantilari kasik batmalari duygu değişikliği son gunlerde hamileymisim hissi ama pufffffInsallah. Senin nasildi hissettiklerin?
adet tarihim az kaldi28 Nisan ovulasyonmu adet tarihi mi?