Aşılama Nisan'da Aşılama Sonucunu Öğrenmeyi Bekleyenler...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Seehriban,daha çok gençmişsin.25 dediğin nedir ki?zaten hiç üzme kendini.kendliğinden bile olabilir çocuğun senin.istemekten hiç vazgeçme ,biraz ara verebilirsin.ayrıca o kadar ilerledi ki teknoloji. Doğal yollardan hamile kalmak zorlaştıkça,teknikler kolaylaşıyor.ben 35 yaşındayım,uzun beklemek lüksüm yok.ama yarın negatif çıkarsa biraz ara verip,yazın tüp bebek için çalışmalara başlıcaz Dr umla.
Herne kadar 14 gündür Dr umla fazla ümit olmadığını konuşsak da ister istemez esimle umutluyduk.sanırım olumsuz sonuçla ben de senin gibi bütün gün ağlarım.:(
Ama bir süre sonra hevesle tekrar başlarım uğraşmaya.:)

Hatırlıyorum canım;konuşmuştuk.Aşağı yukarı aynı zamanlarda doğal yollarla hamile kalmıştık.
Benim doktorum da seninki gibi düşünüyor. Sizinle "her şekilde hamilelik yakalarız" demişti kontrollerden sonra.
Aşılama olmaz, tüp olur...vs ama bir şekilde olur demişti. Sanırım ben de ondan hiiççç takılmıyorum bunlara.
"Allah kısmet ederse daha önce ettiği gibi yine olur etmezse olmaz ötesi yok,kendimi yıpratıp durmaya değmez" diyorum.

İlişkiye gelince benim doktor aşılamadan bir gün sonrası için mutlaka herhangi bir saatte öneriyorum, sonrası size kalmış demişti.
Yeni ay yeni umut; sakın sıkma canını olurmu... :72:
canımmm iyiki varsın senn ya yaolacak ya olacak başka seçenek yok bizim için inşallah bahar müjdeli gelir bize bedenimiz yenilenir kavuşuruz bebişlere desteğin için saol senden iyi haber alırız sende sıkma sakın canını

Seehriban,daha çok gençmişsin.25 dediğin nedir ki?zaten hiç üzme kendini.kendliğinden bile olabilir çocuğun senin.istemekten hiç vazgeçme ,biraz ara verebilirsin.ayrıca o kadar ilerledi ki teknoloji. Doğal yollardan hamile kalmak zorlaştıkça,teknikler kolaylaşıyor.ben 35 yaşındayım,uzun beklemek lüksüm yok.ama yarın negatif çıkarsa biraz ara verip,yazın tüp bebek için çalışmalara başlıcaz Dr umla.
Herne kadar 14 gündür Dr umla fazla ümit olmadığını konuşsak da ister istemez esimle umutluyduk.sanırım olumsuz sonuçla ben de senin gibi bütün gün ağlarım.:(
angelim doğru dedin yaşım genç o yüzden biraz ağırdan alıcam bu günden itibaren insan ne kadar umutlanmıcam desede o an yıklıyo emin ol inşallah rabbim yaşatmaz bunları sana hepimize biraz ara iyi gelecek eminim meleklerimz ansızın gelecek ve bize yaşattıklarımızı unuttracak:34:

canımmm iyiki varsın senn ya yaolacak ya olacak başka seçenek yok bizim için inşallah bahar müjdeli gelir bize bedenimiz yenilenir kavuşuruz bebişlere desteğin için saol senden iyi haber alırız sende sıkma sakın canını

Ne demek!O yüzden burda değil miyiz!? Bugün güzel bir haber alsan paylaşabileceğin çok kişi bulurdun etrafında; ama istediği gibi olmayınca insanın
içinde düğümleniyor herşey ve yüzyüze bu duyguyu paylaşmak kolay olmuyor. Seni çok iyi anlıyorum. Umarım bir dahaki aylarda sevinç çığlıkları
atarsın burada... :16:

Sen de benim gibi katırmışsın... :1:

Katır mı? Hiç hoşlanmadım böyle konuşmandan?

İkimizde otuzlu yaşlarda olduğumuzdan;çıtır pıtır kıtır katır muhabbeti var ya ondan bahsettim :26: ama kırdıysam kusuruma bakma olurmu... Ne herhangi birine özellikle de sana karşı herhangi bir kastım asla yoktu; olmaz da.
Gün içinde ara ara baktım bişey yazmışmısın diye ama haber vermemişsin.
İnşallah olumsuz bir durum yoktur.

Son düzenleme:
Bu arada bugünü de atlatırsam yarın test günüm.
Merkezden aradılar. Regl oldunuz mu diye sordular. Olmadığımı söyledim
"yarın kan testine bekliyoruz" dediler.
Pek umudum yok ama hadi hayırlısı...

Selam arkadaslar gorunce dayanamayıp yazmak ıstedım gecen sene nısan sonlarına dogru bende asılamamı yaptırdım ve mayısın 4unde guzel habeerı aldım sımdı oglum besıgınde uyuyo Allahıma bın sukur ılk asılamamda geldı melegım ınsallah sızlerde kavusursunuzbıran once kuzularınıza

Benim aşılamam da tutmamış,bhcg negatif.zaten bugün adet oldum.hayırlısı olsun,bir zamanı vardır elbet.bekleyenlere iyi şanslar...

Bu arada bugünü de atlatırsam yarın test günüm.
Merkezden aradılar. Regl oldunuz mu diye sordular. Olmadığımı söyledim
"yarın kan testine bekliyoruz" dediler.
Pek umudum yok ama hadi hayırlısı...
canım ne oldu test sonucun hiç yazmamışsın inşallah hamilesindir

Back
X