Nisan'da çatlatma iğnesi olanlar

minidamla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
475
195
36
Arkadaşlar,
2 yıldır evliyim, 1 yıl önce ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. o zamandan beri progestan destekli gebelik çalışmalarım oldu. klomen kullandım. 11 nisanda çatlatma iğnesi olacağım. bu ay inşallah tutar da bende çocuğumu kucağıma alırım. benim gibi bu ay çatlatma iğnesi olacak olanlar, klomen veya benzeri ilaçları kullananlar var mı?
progestan da aşırı baş dönmesi yapıyor bende, sizde de yapıyor mu*

Canim oncelikle Allah gonlune gore versin. Ben ilk defa martin 26 sina klomene basladim. 6 nisanda doktora gittim 19mm olmustu doktor catlar dedi igne vurulmadim. Sonra gun asiri iliski dedi. Bekliyorum. Nisan ayinin 20 sine belli olur diyorum. Pozitif dusununce ins guzel seyler olucak. Allah isteyem herkese nasip etsin.

Buarada doktor progestanin yan etkileri var dedi. Kullanirsan fitil olarak kullan demisti bana.

teşekkür ederim canım. umarım senin güzel haberlerini alırız. benimkinin belli olması 25ini bulacak sanırım. benim ilk denememde olmamıştı, ama zaten yumurtam düzgün çalışmadığı için normalmiş. senin ilk denemende olur inşallah. ne kadarlık evlisin ne zamandır çocuk yapma çabasındaydın da klomene başlattılar seni?

Buarada doktor progestanin yan etkileri var dedi. Kullanirsan fitil olarak kullan demisti bana.
o yan etkiler çok fena ama bana fitil önermedi bende bilmediğimden sormadım. alıştım da biraz, bu kaçıncı ilaç kendimi denek gibi hissediyorum bazen:)

Canim yazin 2 yil olacak evliligim.ilksene istemedik ve pismanim. 8 ay denedik olmadi doktora yaklasik 1 yil dedim cunku gecikmek istemedim. Bende pko var :KK43: yumurtlama duzensiz. Adetim kendimi bildim bileli 5,10,20 gun gecikiyor. Doktor progestanin yanetkisinin cok oldugunu soyledi ilk ay dusunmezsen fitil olarak kullan demisti. Ins canim en kisa zamanda olur. Allah gonlumuze göre versin

ilk sene benim eşim de istemedi, bende istemiyor gibi yaptım ama doğum kontrol ilaçlarını bıraktım. arkasından iş çevirmek gibi oldu da zaten başarılı olamadım. daha yeni yeni istemeye başladı, bende söyledim ben zaten 2 senedir yapmaya çalışıyorum diye:) benim adetim de doğum kontrol hapı kullandığım o birkaç ay haricinde hep düzensizdi ve genelde siyaha yakın renkti. yumurtalarımın düzgün çalışmadığına dair teşhis konulana kadar en az 6 doktor değiştirdim. bu süre içerisinde de her doktorun başka tedavi şeklini denedim.
senin için 20 Nisan, benim için 25 Nisan'ı iple çekiyorum...

Ayy canimm ins Rabbim hayirlisi ile kucağımiza almayi nasip etsin. Yani bu işler nasip kismet isi onu anladim. Olmayacak kisiler hamile kaliyor bizlerde ins anne oluruz. Bakalim ikimizide merak ediyorum

sorma. bir görümcem 2.çocuğuna hamile şu an, istemeden oldu hiç hazır değildik diyor. eltim de 3.çocuğuna hamile şu an, o da hiç hazır değildim istemiyordum diyor. deli oluyorum sanki istemeden yapılabilen bir şeymiş gibi. öyle ya evliysen ve çocuk nasıl yapılır biliyorsan (ki ilk 2 çocuklarında anlamışlardır eminim çocuğun nasıl yapıldığını) dikkat edersin ve yapmazsın. her fırsatta hamile kalıp istemiyordum diyenlere sinir oluyorum.

Canim sorma bende deli oluyorum niye böyle diye. Ama Allah elbet bizede nasip eder ne diyelim ki :KK64:

Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...
başlıklı konu açmışsın canım farkına varmadan ben de aynı konuyu açmış oldum. kendi isteğimle konuya senin açtığın yerden devam etmek istiyorum:)

Kızlar sonuçlar nasıl hamile olan varmı çatlatmak ignesinden sonra.benimde 1 senedir olmuyor güya sorun yok neden olmuyor bilmiyorum.yarin çatlatmak iğnesi olcam ilk kez demiyorum klomen + catlatma iğnesi.15.günümde tek yumurtamsı oluşmuş 19mm sizin nasildi

Kızlar sonuçlar nasıl hamile olan varmı çatlatmak ignesinden sonra.benimde 1 senedir olmuyor güya sorun yok neden olmuyor bilmiyorum.yarin çatlatmak iğnesi olcam ilk kez demiyorum klomen + catlatma iğnesi.15.günümde tek yumurtamsı oluşmuş 19mm sizin nasildi
mrb canım benm bu 3. ayım olacak ilk ay sadece klomen kullandım yeterince gelişmedi yumurtalarım. 2. ay günde 3 tane klomen kullandım bu defa da biraz fazla gelişti tek yumurtam oluştu 32 mm boyutunda iğne vuruldum fakat olmadı :KK43: bu 3. ayım günde 2 tane klomen kullandım bu ay da yarın kontrole gitcem gelişme var mı diye ona göre iğne düşüncek doktor.. inşallah gelişmiş yumurtam vardır pek umudum yok ama:KK43: hayırlısı hakkımızda..

mrb canım benm bu 3. ayım olacak ilk ay sadece klomen kullandım yeterince gelişmedi yumurtalarım. 2. ay günde 3 tane klomen kullandım bu defa da biraz fazla gelişti tek yumurtam oluştu 32 mm boyutunda iğne vuruldum fakat olmadı :KK43: bu 3. ayım günde 2 tane klomen kullandım bu ay da yarın kontrole gitcem gelişme var mı diye ona göre iğne düşüncek doktor.. inşallah gelişmiş yumurtam vardır pek umudum yok ama:KK43: hayırlısı hakkımızda..
İnş gelişmiştir canım hayırlısı olsun hakkimizda

malesef cnm az önce geldm doktordan gelişmemişler 10 mm kadar olmuşlar :KK43: ve pko var dedi bu yüzden gelişmesine engel oluyomuş..bi daha ki ay a da rahim filmi istedi...çok yoruldum :KK43:[/QUOTEuzulme canım hayırlısı olsun kaçıncı gün 10mm benim adetimin 13 günü 13 mm di 3 günde 19 mm ulaştı birden buyur pko nasıl anliyolar

adetimin bugün 14. günü canım ama ilk 5 gün cok az oldum 2 gün önce bitti adetim bu ay 11 gün sürdü..pko alttan muayene ile görüyo doktorlar canım.daha önce de gittim bir sürü doktora, adetlerim gec oluyo özellkle sordum pko var mı diye yok dediler hep ama ben hissediyordum var diye çünkü gec adet görüyorum 45- 50 gün de bir yani..

Merhaba arkadaslar.ben bu ay klomen kullandım.çatlatma iğnesi vuruldum.doktor ayın 8 inde kan testı yaptır dedi.dün idrar testiyaptım.negatifti.kan testını bugün yaptırsam belli olurmu acaba :KK43: adetimdaha 11 inde.

Merhaba arkadaslar.ben bu ay klomen kullandım.çatlatma iğnesi vuruldum.doktor ayın 8 inde kan testı yaptır dedi.dün idrar testiyaptım.negatifti.kan testını bugün yaptırsam belli olurmu acaba :KK43: adetimdaha 11 inde.
Nezman oldun catlatma ignenei canim

X