- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
evet benimevet dün olmuştun dimi, hayırlısı ilaç kullancak olan sendin değil mi?
bugün gelmezse akşam alıyım da yapıyım bari:))
Benim ilk bu denemem 2 ay olacak ilişkiyi 2 ay öncesine girebildik maalesef.. bide genelde diyolar ilk ilişkide hamile kalırsın ben düşünmedim ama hap kullandım 4 ay kullandım ama ilişki olmamıştı tinerde spermler gider korkusu vardı o yüzden. Üstüne fazla düşmememiz gerekiyor bunu iyi anladım bişey soracam hamileliğinde vajinan ağrırmıydı benm 9 gün önce başladı Pazar ağrımadı bide bugün oldukça rahatım sadece göbek deliğim ve karnım arara batıyo ben sanmıyorum hamilelikle ilgilisizin başka çocuğunuz varmı bilmiyorum ama niye böyle oluyoruz bilmiyorum ben ilk kızımda 7+3düm doktora gittiğimde 2.kızımdada aynı 6 haftalıktım 2 sindede bekledim günüm 1 gün geçince test yaptım öğrendim üstüne düştükçe olmuyor heralde 3.olacak nasipse 10 ayda aldığım testin sayısını bilmiyorum negatif çıktıkça hevesim kaçıyor
BANa mı sordun canım ? Banaysa hayır ama şunu da söylim 4 haftalık olduktan sonra olursa olur genel anlamda. Benm negatif çıktı 2 kaldı umudum yok çıkardı bi şekilde diye düşünğykrum çünkü bugün tAm 12 gün oldubaş dönmen nasıl?
şükür iyi bakalım sıkıntı yok ama temizlik yaparsam yer felan silersem oluyor baş dönmmbaş dönmen nasıl?
kuzum niseme dedimdi, hayırlısı bakalım ne olacak..BANa mı sordun canım ? Banaysa hayır ama şunu da söylim 4 haftalık olduktan sonra olursa olur genel anlamda. Benm negatif çıktı 2 kaldı umudum yok çıkardı bi şekilde diye düşünğykrum çünkü bugün tAm 12 gün oldu
ilk hamileliğimde evlendim hiç adet olmadım hamile kaldım hemen ilk çocuğumda kasık ağrım olurdu azıcık yürüsem sadece onu hatırlıyorum 12 yaşında kızım 2.de 6 yaşında ondada çok bel ağrım oldu adetimi beklerken 1 gün geçti pozitifti başka ağrı hatırlamıyorum bide göğüslerim büyümüştü belirgin bi şekildeBenim ilk bu denemem 2 ay olacak ilişkiyi 2 ay öncesine girebildik maalesef.. bide genelde diyolar ilk ilişkide hamile kalırsın ben düşünmedim ama hap kullandım 4 ay kullandım ama ilişki olmamıştı tinerde spermler gider korkusu vardı o yüzden. Üstüne fazla düşmememiz gerekiyor bunu iyi anladım bişey soracam hamileliğinde vajinan ağrırmıydı benm 9 gün önce başladı Pazar ağrımadı bide bugün oldukça rahatım sadece göbek deliğim ve karnım arara batıyo ben sanmıyorum hamilelikle ilgili
akşam giderken alıyım diyorum 2 tane gelmezse sabah yaparım diyorum bende..İşte göğüs en büyük belirti de bn de şişlik Yok öyle ağrı da Yok arada batıyo canı isterse uzanınca yan tarafa doğru durunca o zaman ağrıyo ama bilmiyorum ya umudum yok neyse bakalım yarın erkenden bi tane daha test yapcm çıkmazsa yapmam artık elimde iki tane var birini yarın diğerini adetim gelmezse haftaya yapqcm kafaya koydm walla bi taraftn adetimi beklicm
Al canım gelmezse sende haftaya kullan gelirse de en azından hazır da durur inşallah hamileyizdir ya walla ama takkmıcmmm:)akşam giderken alıyım diyorum 2 tane gelmezse sabah yaparım diyorum bende..
Canım o kadar çok merak ettim ki testin sonucunu artık sırf o yüzden bakıyorum siteye :) inşallah hamişsindir.bakalım benimde 8 gün kaldı.akşam giderken alıyım diyorum 2 tane gelmezse sabah yaparım diyorum bende..
Geçmiş olsun canım umarım gelecek ayda hamiş haberlerini alırım çok istiyorum gerçekten. Bu arada senin yumurtlama günün demek 5 nisanda olmuşSevdalikelebek canim bat 20nisan di ama suan da an itibari ile kırmızıları gördüm sanirim stresi bıraktım negatif olduğunu görünce rahatlayınca oldum artık mayısda ınsallah
ay canım benim inan içim pırpır etti.ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah.seni tanımam etmem ama inan ki çok sevindim.içim bir tuhaf oldu.hadi bakalım kızına kardeş geliyorrrrçok heyecanlıyımm, galiba hamileyimmm kıpkırmızı değil fakat belirgin bir çizgim varrr..
ay canım benim inan içim pırpır etti.ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah.seni tanımam etmem ama inan ki çok sevindim.içim bir tuhaf oldu.hadi bakalım kızına kardeş geliyorrrr
eşime söyledim kızıma söylemedik henüz.canım benim teşekkür ederimm Allah razı olsun evet ben de öyle oluyorum tanımadığım biri için üzülüp seviniyorum..
hayırlısı bakalım inşallah sağlıklıdır.:)
amin canım sağoll :* inşallaahh..can09e hayırlı olsun çok sevindim takip ediyordum sizi Allah tamamına erdirsin inşallah darısıda başımıza diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?