• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanda ne takılır

umutluveumutsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
576
Puanlar
103
İyi akşamlar kızlar. Yakın bir arkadaşım nişanlanıyor söz ve nişan evde olacak. Takı takmalı mıyız ne takmalıyız?ilk defa arkadaş grubumuzdan biri evleniyor o yüzden bilemedim.

İyi akşamlar kızlar. Yakın bir arkadaşım nişanlanıyor söz ve nişan evde olacak. Takı takmalı mıyız ne takmalıyız?ilk defa arkadaş grubumuzdan biri evleniyor o yüzden bilemedim.

Nişanda değil de arkadaşlar genelde düğünde takı ya da para takar. Nişanda genellikle anne babalar takı takıyor. Bazı ailelerde nişanda takı takılmıyormuş.

Arkadaş nişanda değil düğünde takar bizde

Yakın arkadasimsa yakın kelimesinin altını çiziyorum esaslı birşey alırdım gücüm neye yetiyorsa .Eşine hicbisey takmam kız arkadaşıma mutlaka beğenecegi zevkine göre birşey alır takardim.Yani tabi bütçeyi bilemem de .

Nişanda hazırlıklara yardım edin yeter sabahtan gidin kız evine isterlerse böyle günlerde insan lazım 🌻

Düğünde ‘takı’ anlamında bir takı takarsınız ama nişanda abartıya gerek yok arkadaşınıza bütçeniz dahilinde biraz para verebilirsiniz hem destek olmuş olursunuz. Şahsi fikrim takı töreni olmasa da kendim özel olarak verirdim dediğim gibi destek amaçlı.

Nişanda erkek tarafı takı takar. Ama bizim arkadaslar nişanımda aralarında para toplamışlardı. Bölgeden bölgeye değişiyor olabilir

Benim bildigim erkek tarafi gelir kiza nisan takar. Yani takiyi erkek tarafi takar. Ama karismis isler, herkes bir sey takar olmus.

Grup arkadasimiz nisanlanirken 4 kisilik gruptuk beraber ceyrek taktik. Hepimizin nisaninda oyle yaptik.

Ben yakın arkadaşıma nişanında hediye olarak güzel bi kahvaltı takımı alıp düğününde altın takmıştım.
Başka bi yakın arkadaşım nişanımda evime hediye almıştı, bi diğeri yine çeyizden eksik olan bi şeyi sorup almıştı, ikisi de nikahta takmıştı takısını.
Bizde bu şekilde ama sizin ilişkinizi bilemiyorum.

evde bazı aileler takı takmıyor, takı varsa ben evde cüzzi bişe, düğünde büyük bişe takardım açıkçası

git yardim et yeter
ilk arkadasin evleniyorsa yolun daha basindasindir benden sana abla tavsiyesi kimsenin nisani dugunu icin kendini zora sokup altin alma. altini yine al ama kendi kumbarana at:)
inan senin dugunun oldugunda millet ev gecindirecek, coluk cocuga karisacak kimse o verdigin altini sana geri takmaz. hatta coluk cocugu bahane edip gelmez bile.
en iyisi yakinsa euro / dolar tak gec

Back
X