İnş canım sen kendını hıc strese sıkıntıya sokma herseyın hayırlısı
Yaaa o cok ıyıymıs ya cunku daha kayınpederımden para alamazdıkCanım ist. tüp bebekte ilk 1 yıl ücretsiz donduruyor, sonra ücretliymiş sormuştum ben. Ama sonraki yıl ne kadar istiyorlar onu sormadım
Vala canım ben pek degerlerden anlamıyorum kımsede pek bısey solemez yanı akrabalardan falaninşallah Allahıma çok dua ediyorum..biran önce yarın olsada güzel sonucu görsek çok daha iyi olacağım...
bu şekilde hamile olan var mıdır acaba..
Canım asılamada normalden pek bı farkı yokmus bnde bı kere asılama oldum ama keske yaptırmayıp dırek tup bebege gecseymısım hem zaman kaybı hem maddıyatArkadaşlar sanırım bu ay da negatif olacak gonal f ve çatlama iğnesi kullandım 13. Günüm idrar testi negatif oysaki 4 ay arayla iki kere pozitifı görmüştüm hatta ilk gebeliğimde kese bile olmuştu ama 8. Haftasında kürtaj oldum mol gebelikmis meğer ocak 2016 da dış gebelik geçirdim bu ayda gonal f ve ovitrelle kullandım 13. Günde negatif ı gördüm 1 yıl oldu korunmayi bırakalı bu 1 yıl içinde 2 kez bu olayları yaşadım yaşım 32 amh 2.35 hormonlarım normal eşimin sadece hız ve sayıda azlik var ama çok değil artık tup bebek yaptırma zamanımi yoksa bekleme zamanımi erken mi bilemiyorum
Yaaa o cok ıyıymıs ya cunku daha kayınpederımden para alamazdık
Evet bu zamana kadar ben nıye buraya gıtmemısım bılmıyorum bu kadar ıyı bıyer bu yasıma geldım gormedım sımdı senın yasın kackı hastaneyı ne bılcen dersınız ben 9 yasından berı nerdeyse her ay hastane hastane dolanırdım ozel muayenelere bıle gıtsem bole davranmıyolardı rabbıme cok sukur sonunda guzel bı yer buldum ılk cocugumuda hastaneler yuzunden kaybettımAllah a şükür çok paracı bir yer değil. Tahlilleri bile acil değilse ssk da yaptırıp getirebilirsiniz diyor. Benim eşimin bazı kan tahlillerinin günü geçmişti mesela, bize liste verdi bir sonraki muayeneye kadar yaptırırsınız dedi.
Bende ucakla gıtcem gıresuna yoksa yol olarak 11 saat suruyo ve eger zaten hamıle olursam 3 4 aylık falan oluyo problem olmaz heralde ben sımdıden pozıtıfı gormusum ve herseyı ona gore ayarlıyorum :)zemre123456 Tabiki koyarsa 2 koydur bana iki tane kondu ,4 ay sonraysa bebekde 4 aylik olcak bence git problem olxagini sanmam ben transverin 2. Gunu 40 km yola gittim
Evet bu zamana kadar ben nıye buraya gıtmemısım bılmıyorum bu kadar ıyı bıyer bu yasıma geldım gormedım sımdı senın yasın kackı hastaneyı ne bılcen dersınız ben 9 yasından berı nerdeyse her ay hastane hastane dolanırdım ozel muayenelere bıle gıtsem bole davranmıyolardı rabbıme cok sukur sonunda guzel bı yer buldum ılk cocugumuda hastaneler yuzunden kaybettım
Ayy aman allah korusun doktor cagırmadıkca daha adım bıle atmam hastaneye ama benım her hafta kanamam oluyodu yıne olurmu acaba en korktugum sey yıne erken dogum yapmak tam bı ay hastanede yattım sonra elım kolum bos eve geldımBende çok hastane gezdim, burası gibisini görmedim. Şükür ki Rabbim burayı karşımıza çıkardı. Artık son çırpınışlarımız olur inşallah. Çocuklarımızıda sağ salim kucağımıza aldıktan sonra dahada hastanelere yolumuz düşmesin inşallah.
Histereskopi önerdi istanbul da bir dr sadece rahim filmini görüp muayene falan etmeden ama iyi olduğunu söylüyorlar ee yaş 32 oluncaya insan daha bir korkuyor zamandan tUP bebekte olmazsa diye çok korkuyorum aslında histereskopi yaptırsam mi onu da bilmiyorum off off ne çok sorular ben istanbul da yaşamıyorum ayrıca yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok iyi bir dr bile yok hatta maddi olarak zorlamayi burak birde ondan negatifı görmek çok yoruyor beniCanım asılamada normalden pek bı farkı yokmus bnde bı kere asılama oldum ama keske yaptırmayıp dırek tup bebege gecseymısım hem zaman kaybı hem maddıyat
Hangi hastane csnim hangi drAllah a şükür çok paracı bir yer değil. Tahlilleri bile acil değilse ssk da yaptırıp getirebilirsiniz diyor. Benim eşimin bazı kan tahlillerinin günü geçmişti mesela, bize liste verdi bir sonraki muayeneye kadar yaptırırsınız dedi.
Ayy aman allah korusun doktor cagırmadıkca daha adım bıle atmam hastaneye ama benım her hafta kanamam oluyodu yıne olurmu acaba en korktugum sey yıne erken dogum yapmak tam bı ay hastanede yattım sonra elım kolum bos eve geldım
Hangi hastane csnim hangi dr
Orası nasıl duymamıştım daha önce hiç fiyatı nasıl hiç histeroskopi oldunuz mu suzİstanbul tüp bebek merkezi, emre karatekelioğlu benim dr
Canım rahım fılmını kesınlıkle cekınmenı ısterım yanı hersey cıkıyo ve yakın yerdeysen ıstanbulada gelebılırsın belkı bazı merkezlerın baska ıllerdede subelerı oluyo genelde tup bebekte daha cok sans oldugunu soluyolar bence arastırıp ıyı bı yer bulup yaptırmalısın rahım fılmındende hıc korkma bn o kadar korkarak gıttımkı normal muayene olur gıbı oldum cıktımHistereskopi önerdi istanbul da bir dr sadece rahim filmini görüp muayene falan etmeden ama iyi olduğunu söylüyorlar ee yaş 32 oluncaya insan daha bir korkuyor zamandan tUP bebekte olmazsa diye çok korkuyorum aslında histereskopi yaptırsam mi onu da bilmiyorum off off ne çok sorular ben istanbul da yaşamıyorum ayrıca yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok iyi bir dr bile yok hatta maddi olarak zorlamayi burak birde ondan negatifı görmek çok yoruyor beni
sen de değişiklik var mı cnm kendini dinleyince evet ben hamileyim denilior mu.. şu an hiç öle bi duygu yok ta.. merak ettimhadi hayırlısı inşallah olumlu sonuç alacaksın...
benim 2 katı artmadı 170 ilki 2 gün sonra 266..yarın tekrar kan vericem..inşallah herşey yolundadır..inşallah benimde sonucum güzel çıkar..
Canım rahim filmi çektirdim dr normal dedi sonra ki ay aşılama oldum duş gebelik geçirdim sonra o rahim filmini Medipol hastanesinde mustafa beye gönderdim facebook rahimde sorun var histereskopi yapılmalı dedi ve fiyatı 3250 tl canım bende bilemedimCanım rahım fılmını kesınlıkle cekınmenı ısterım yanı hersey cıkıyo ve yakın yerdeysen ıstanbulada gelebılırsın belkı bazı merkezlerın baska ıllerdede subelerı oluyo genelde tup bebekte daha cok sans oldugunu soluyolar bence arastırıp ıyı bı yer bulup yaptırmalısın rahım fılmındende hıc korkma bn o kadar korkarak gıttımkı normal muayene olur gıbı oldum cıktım
İnş canım hep hayırlısını ıstedım bole oldu dedıgın gıbı bu sefer kucagımıza alırız ınsBaşın sağolsun, her hamilelik farklı olur. Önceki evladın hayırlı olmayacamış demek ki. Rabb o yüzden erken aldı. Ama şimdikiler inşallah hayırlı evlatlar olur sağ salim alırız kucaklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?