- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 40
Ikiz gibi sanki???KIZLARRRRR AYYY İNANAMIORUMMM... 326.8 sonucummm....Allahım sen büyüksün ... Darısı inş sizlere olurrrr... çok heyecanlıyım
Az once yumurtalarim toplandi 5 denecik :) artik telefin bekliycem ,hakkimda hayirlisi ne ise o olsun bakakim umarim kaliteli cikar
hayırlı uğurlu olsun canım maşallah.şimdi belirtilerinden ve kaçıncı gün embriyosuydu ve transferden kaçıncı gün sonra test yaptınKIZLARRRRR AYYY İNANAMIORUMMM... 326.8 sonucummm....Allahım sen büyüksün ... Darısı inş sizlere olurrrr... çok heyecanlıyım
Kizlar özellikle hamileler size sorayım aşırı derecede üşüyorum sizce normal mi bu hamile olup üşüyen var miydi
Cok mutlu oldum canım sabahtan berı sayfayı yenıleyıp yenıleyıp durdum meraktan rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kacıncı gun embrıyosuydu ve kacıncı gun yaptın kan tahlılını bıde tekmı cıftmı embrıyoKIZLARRRRR AYYY İNANAMIORUMMM... 326.8 sonucummm....Allahım sen büyüksün ... Darısı inş sizlere olurrrr... çok heyecanlıyım
Ay canim inan tuylerim diken diken oldu cok sevindim ya kacinci gunundu peki bugun :)KIZLARRRRR AYYY İNANAMIORUMMM... 326.8 sonucummm....Allahım sen büyüksün ... Darısı inş sizlere olurrrr... çok heyecanlıyım
Bende demiştim sana hadi hayrlisi allah kucağına almayi nasip etsinKIZLARRRRR AYYY İNANAMIORUMMM... 326.8 sonucummm....Allahım sen büyüksün ... Darısı inş sizlere olurrrr... çok heyecanlıyım
Ayyyy çok sevindim ağladım sevinçten kız kurban olduğum Allahım bize de nasip etsin bu sevinci çok sevindimKIZLARRRRR AYYY İNANAMIORUMMM... 326.8 sonucummm....Allahım sen büyüksün ... Darısı inş sizlere olurrrr... çok heyecanlıyım
KIZLARRRRR AYYY İNANAMIORUMMM... 326.8 sonucummm....Allahım sen büyüksün ... Darısı inş sizlere olurrrr... çok heyecanlıyım
Ayy inş cnm benim kimseyi bu dertle daha fazla sonamasın inşş.. Yaşamayan bilemez... İnş sizde peş peşe güzel haberler verirsinizzAyyyy çok sevindim ağladım sevinçten kız kurban olduğum Allahım bize de nasip etsin bu sevinci çok sevindim
zelibon canim kan testi yaptirmadim benim 6. Gün inşallah bizde güzel haberler aliriz
Canım kimisi 3 é katlıyor dert ediyor kimisi katlamayip dert ediyor sakin canını sikma katlar inşallahayy canım inşallah..Allah ım kucağımızı boş bırakmasın..dualarımızı kabul etsin inşallah...ben yaptırdım 2 kez..yarında 3. sünü yaptırcam kısmetse..diliyorumki sonuç 2 ye katlar inşallah...
Canım kimisi 3 é katlıyor dert ediyor kimisi katlamayip dert ediyor sakin canını sikma katlar inşallah
canım korkma herkezin aynı yükselecek diye birşey yok daha sonra toparlayanlar varinşallah canım..doktorda şuan için birşey söylemek için erken deyince çok korktum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?