nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Si
Amin inşallah şimdilik herşey iyi gibi ama kısmet bakalım il dışından geldiğim için bugun evime dönmedim otelde kalıyorum yarın dönerim muhtemelen yatıyorum şimdi iki küçük emrıyomla
Hayırlı olsun siz nerden geldiniz ve nerde yaptırdın iz transferi

Canm adetin 3 yada 4 unde ignerlere baslyrsn 7 ile 10 gün arası sürüyor kişiye göre degsyr o belli değil yani snra zaten son olarak çatlama iğnesi vuryn sana gün veriyorlar cagriyorlar o günde yumurtan toplanyo anastezi altnda hicbisey hissetmyn uyutuyorlar sonra azck agrn olyr oda cok haff zaten transfer içinde seni telefonla arayip cagriyorlar transferden de korkma 5 dk işlem zaten aynı alttan muayene gibi acı hissetmyn hiccc hemde olabldgnce rahat ol inşallah bol sağlıklı yumurtalarn olur Canm Rabbim bize pozitif sonuçlar nasip eder

O zaman yarın iğne vermeyecek bana diğer adetim beklenecek değilmi yanlış anlamadım açıklamanız için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

O zaman yarın iğne vermeyecek bana diğer adetim beklenecek değilmi yanlış anlamadım açıklamanız için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Evet cnm bidaki adetle başlarsn rica ederm ne dmek bende ilk başlarken korku ile basldm hep araştırdım Şükr korktgm gibi çıkmadı

Canım benim dün toplandın5 tane bugün görüştük 3 tanesi döllenmiş perşembe transferim var senden kaç tane topladılar canım?

10'dan fazla dedi doktor yarın kaçı kaliteli belli olur dedi. Bugün çok ağrım oldu. Senin de öyle mi oldu? Bide ne ilaclari verdi sana doktor??

O nasıl oluyor kusura bakmayın hiç bilgim yok
Yine adetinin 2. Gunu gidiyosun, dogum kontrol hapi icmeye basliyosun. Sonra doktorun cagirdigi gun gidiyosun bi igne baslatiyo. Ikisini beraber uc gun daha kullanip dogum kontrol hapini kesiyosun. Adetin 2. Gunune kadar igneye devam ediyosun. Adetin ikinci gunu gittiginde yumurta gelistirici ignelere de basliyosun. Surec gerisi ayni devam ediyo arkadaslarin anlattigi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…