Hayırlı olsun siz nerden geldiniz ve nerde yaptırdın iz transferiAmin inşallah şimdilik herşey iyi gibi ama kısmet bakalım il dışından geldiğim için bugun evime dönmedim otelde kalıyorum yarın dönerim muhtemelen yatıyorum şimdi iki küçük emrıyomla
Canım biz 500 falan ödedik anlaşmalıfür değil miBende ücret ödedim ama cüzi, ara sor ssk anlaşmanız var mı diye. Söylerler zaten.
Olmadı internet sitesinde de yazabilir anlaşmalı olduğu kurumlar.
Canım biz 500 falan ödedik anlaşmalıfür değil mi
evet ilk denememdi uzmezsin canim yapcak bisi yok olmi
evet ilk denememdi uzmezsin canim yapcak bisi yok olmicagini biliyordum
Hayırlısı olsun canım inşallah ikincisinde olur Rabbim kimsenin kucağını boş bıraktırmasın
Kırklareli de canım benim hastane istanbul da degilBende 500 ödedim 2015 mart ayında
Hangi hastane sizin
Kırklareli de canım benim hastane istanbul da degil
Canm adetin 3 yada 4 unde ignerlere baslyrsn 7 ile 10 gün arası sürüyor kişiye göre degsyr o belli değil yani snra zaten son olarak çatlama iğnesi vuryn sana gün veriyorlar cagriyorlar o günde yumurtan toplanyo anastezi altnda hicbisey hissetmyn uyutuyorlar sonra azck agrn olyr oda cok haff zaten transfer içinde seni telefonla arayip cagriyorlar transferden de korkma 5 dk işlem zaten aynı alttan muayene gibi acı hissetmyn hiccc hemde olabldgnce rahat ol inşallah bol sağlıklı yumurtalarn olur Canm Rabbim bize pozitif sonuçlar nasip ederMerhaba arkadaşlar benim yarın doktor randevum var eşimin ve benim tahlillerim yapıldı rahim filmim çekiildi,adetimin 12.günü sanırım doktor iğnelere başlayacak iğne tedavisi ne zaman bitiyor ne zaman transfer yapılır çalışıyorum transfer sonrası işe gidebilirmiym kafamda sorular çok heyecanlıyım bana süreçte neler olacağını anlatacak bir arkadaşım olursa çok mutlu olacağım hepimizin gönlündekinin olmasını diliyorum.
Canm adetin 3 yada 4 unde ignerlere baslyrsn 7 ile 10 gün arası sürüyor kişiye göre degsyr o belli değil yani snra zaten son olarak çatlama iğnesi vuryn sana gün veriyorlar cagriyorlar o günde yumurtan toplanyo anastezi altnda hicbisey hissetmyn uyutuyorlar sonra azck agrn olyr oda cok haff zaten transfer içinde seni telefonla arayip cagriyorlar transferden de korkma 5 dk işlem zaten aynı alttan muayene gibi acı hissetmyn hiccc hemde olabldgnce rahat ol inşallah bol sağlıklı yumurtalarn olur Canm Rabbim bize pozitif sonuçlar nasip eder
O zaman yarın iğne vermeyecek bana diğer adetim beklenecek değilmi yanlış anlamadım açıklamanız için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızCanm adetin 3 yada 4 unde ignerlere baslyrsn 7 ile 10 gün arası sürüyor kişiye göre degsyr o belli değil yani snra zaten son olarak çatlama iğnesi vuryn sana gün veriyorlar cagriyorlar o günde yumurtan toplanyo anastezi altnda hicbisey hissetmyn uyutuyorlar sonra azck agrn olyr oda cok haff zaten transfer içinde seni telefonla arayip cagriyorlar transferden de korkma 5 dk işlem zaten aynı alttan muayene gibi acı hissetmyn hiccc hemde olabldgnce rahat ol inşallah bol sağlıklı yumurtalarn olur Canm Rabbim bize pozitif sonuçlar nasip eder
Evet cnm bidaki adetle başlarsn rica ederm ne dmek bende ilk başlarken korku ile basldm hep araştırdım Şükr korktgm gibi çıkmadıO zaman yarın iğne vermeyecek bana diğer adetim beklenecek değilmi yanlış anlamadım açıklamanız için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Canim belki uzun protokol uygular. O zaman dogum kontrol hapi verir belkiO zaman yarın iğne vermeyecek bana diğer adetim beklenecek değilmi yanlış anlamadım açıklamanız için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Canim bence senin hala umudun var. donucta 5 ve sonrasi gebelik ola bilir. sen dua et Allah buyuk
O nasıl oluyor kusura bakmayın hiç bilgim yokCanim belki uzun protokol uygular. O zaman dogum kontrol hapi verir belki
Canım benim dün toplandın5 tane bugün görüştük 3 tanesi döllenmiş perşembe transferim var senden kaç tane topladılar canım?
benim tahmini pazartesi olur herhalde canim.hadi hayirlisi seninkide
Yine adetinin 2. Gunu gidiyosun, dogum kontrol hapi icmeye basliyosun. Sonra doktorun cagirdigi gun gidiyosun bi igne baslatiyo. Ikisini beraber uc gun daha kullanip dogum kontrol hapini kesiyosun. Adetin 2. Gunune kadar igneye devam ediyosun. Adetin ikinci gunu gittiginde yumurta gelistirici ignelere de basliyosun. Surec gerisi ayni devam ediyo arkadaslarin anlattigi gibi.O nasıl oluyor kusura bakmayın hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?