nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Bende hiç bir belirti yok, kahverengi lekelenme vs yok
Herkesin farkli vucud yapisi var kirikolsaduramazdin bendede hicbir belirti yok ucuncu gunu bugun igne acisindan baska birsey yok sadece su gibi akintim oluyor onuda doktor normal dedi yarin is basi yapacagim ins bebislerimiz tutunur

Kızlar benim de bugün 2 tane 8 hücreli iyi kalite embiryo transferim yapıldı :)
Kacıncı gun embrıyosu konuldu canım bıde yasın kactı ılk denemen mı bana ılk denemem dıye yasım kucuk dıye bı tane koyucaklar uzuluyorum o yuzden bıraz korkuyorum

Amin canim ben sali gunu transfer oldum ucuncu gun embriyosu transfer edildi suan ucuncu gunumdeyim sadece akintim var kahve rengli akinti cogunlukla yerlesme kanamasi olabilir oyle yoruyorlar birgunde geliyor mu yerlesme kanamasi onu bilmiyorum

Hastaneyi arayip sordum jelden kaynaklaniyor olabilir normal dediler ins dediginiz gibi yerlesme kanamasidir ins tedavimiz pozitif sonuclanir sizin de ilk gunden berimi akintiniz var yoksa 3.gun mu basladi bide nasil sayiyisunuz gunleri dun saat 4 de tra sferim oldu dunu bir bugunu iki olarakmi saymaliyim

Herkesin farkli vucud yapisi var kirikolsaduramazdin bendede hicbir belirti yok ucuncu gunu bugun igne acisindan baska birsey yok sadece su gibi akintim oluyor onuda doktor normal dedi yarin is basi yapacagim ins bebislerimiz tutunur
Benimde bgn 4. Günüm. Pazartesi işe gideceğim. Hiç bir belirti olmayınca hafif ev işlerine başladım, kadın programları seyrettikçe iyice depresyona girmeye başladım:) normal normal oturuyorum. Yarın evdeyken cuma günü dua edeceğim hepimiz için. Allah kimsenin kucağıno boş bırakmasın.

Kacıncı gun embrıyosu konuldu canım bıde yasın kactı ılk denemen mı bana ılk denemem dıye yasım kucuk dıye bı tane koyucaklar uzuluyorum o yuzden bıraz korkuyorum
bende sormuştum bunu 35 yaş ve üzeri fazla tüp bebek denemesi olan kişilerde 2 konuluyomus. yasa gereği tek transfer oluyomus ama bence gittiğin hastaneye göre değişiyo çift koyan yerler var bide duruma göre benim yumurtalarım biri düşük diğeri orta kalitedeydi ikisi konuldu ama ikisinin tutma oranı %1 dedi embriyolog.nasip bence olmucaksa 2 embriyosa koyulsa en iyi kalite olmaz ama nasipte varsa tek kötü kalite bi yumurtaylada olur.

3. Gün embiryosu tatlım benim 3. Denemem o Yüzden 2 tane kondu ilkinde hamile kaldım düşük yaptım ikinci tutmadı bu üç :) üzülme verecek olan Mevla sen dua et..

Canim bence hastaneye kalmış. Ben ilk tedavim de 22yaşındaydım ve 2embriyo 5.günü transferi yapıldı.
Şimdi 26 yaşındaydım ve inşallah yarın 2embriyo 3.günü transferi bekliyorum..

3. Gün embiryosu tatlım benim 3. Denemem o Yüzden 2 tane kondu ilkinde hamile kaldım düşük yaptım ikinci tutmadı bu üç :) üzülme verecek olan Mevla sen dua et..

Hayırlı olsun tatlım. Bende yarın 11de bebeklerimi almaya gideceğim. Bana hiç hücreden vs bahsedilmedi. Sadece gelişimleri düzgün denildi

Ben henuz
21 yasindayim ve cidt embriyo istdim

Canlar yumurta Toplama isleminiz nezaman oldu kacin gun yane ben bugun kontrole gittim yeterli degil ded pazartesi bidaha gidicem buyukluklerini felan soylemedi bu arada bugun aksam 7.ignemi olucam. Ama benim anladogim kadari sagda 3 yada 4 solda bitanr vardi herhalde az degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…