Herkesin farkli vucud yapisi var kirikolsaduramazdin bendede hicbir belirti yok ucuncu gunu bugun igne acisindan baska birsey yok sadece su gibi akintim oluyor onuda doktor normal dedi yarin is basi yapacagim ins bebislerimiz tutunurBende hiç bir belirti yok, kahverengi lekelenme vs yok
Ins pozıtıf haberlerle gelırsın canım herseyın hayırlısıBen yaptirdim yarin sabah 9 da alcam sonucu. Bizim burdaki polikliniklerim tumu baska yere yolluyomus o yuzden hemen veremiyolarmis sonuc. Dua bekliyorum
Kacıncı gun embrıyosu konuldu canım bıde yasın kactı ılk denemen mı bana ılk denemem dıye yasım kucuk dıye bı tane koyucaklar uzuluyorum o yuzden bıraz korkuyorumKızlar benim de bugün 2 tane 8 hücreli iyi kalite embiryo transferim yapıldı :)
Amin canim ben sali gunu transfer oldum ucuncu gun embriyosu transfer edildi suan ucuncu gunumdeyim sadece akintim var kahve rengli akinti cogunlukla yerlesme kanamasi olabilir oyle yoruyorlar birgunde geliyor mu yerlesme kanamasi onu bilmiyorum
Benimde bgn 4. Günüm. Pazartesi işe gideceğim. Hiç bir belirti olmayınca hafif ev işlerine başladım, kadın programları seyrettikçe iyice depresyona girmeye başladım:) normal normal oturuyorum. Yarın evdeyken cuma günü dua edeceğim hepimiz için. Allah kimsenin kucağıno boş bırakmasın.Herkesin farkli vucud yapisi var kirikolsaduramazdin bendede hicbir belirti yok ucuncu gunu bugun igne acisindan baska birsey yok sadece su gibi akintim oluyor onuda doktor normal dedi yarin is basi yapacagim ins bebislerimiz tutunur
bende sormuştum bunu 35 yaş ve üzeri fazla tüp bebek denemesi olan kişilerde 2 konuluyomus. yasa gereği tek transfer oluyomus ama bence gittiğin hastaneye göre değişiyo çift koyan yerler var bide duruma göre benim yumurtalarım biri düşük diğeri orta kalitedeydi ikisi konuldu ama ikisinin tutma oranı %1 dedi embriyolog.nasip bence olmucaksa 2 embriyosa koyulsa en iyi kalite olmaz ama nasipte varsa tek kötü kalite bi yumurtaylada olur.Kacıncı gun embrıyosu konuldu canım bıde yasın kactı ılk denemen mı bana ılk denemem dıye yasım kucuk dıye bı tane koyucaklar uzuluyorum o yuzden bıraz korkuyorum
Kacıncı gun embrıyosu konuldu canım bıde yasın kactı ılk denemen mı bana ılk denemem dıye yasım kucuk dıye bı tane koyucaklar uzuluyorum o yuzden bıraz korkuyorum
Kacıncı gun embrıyosu konuldu canım bıde yasın kactı ılk denemen mı bana ılk denemem dıye yasım kucuk dıye bı tane koyucaklar uzuluyorum o yuzden bıraz korkuyorum
3. Gün embiryosu tatlım benim 3. Denemem o Yüzden 2 tane kondu ilkinde hamile kaldım düşük yaptım ikinci tutmadı bu üç :) üzülme verecek olan Mevla sen dua et..
Hayırlı olsun tatlım. Bende yarın 11de bebeklerimi almaya gideceğim. Bana hiç hücreden vs bahsedilmedi. Sadece gelişimleri düzgün denildi
Yarın transferde söyleyecekler tatlım hatta resimlerini bile verecekler kaç tane kalmış peki ?
Transfer 5 dk sürdü 45 dk da yattım. Dondurulacak embiryo kalmadı canım Allah bu ikisine can versin inşallah :)2 tAne. Nasıl geçti transfer ne kadar kaldin hastanede
21 yasindayim ve cidt embriyo istdimbende sormuştum bunu 35 yaş ve üzeri fazla tüp bebek denemesi olan kişilerde 2 konuluyomus. yasa gereği tek transfer oluyomus ama bence gittiğin hastaneye göre değişiyo çift koyan yerler var bide duruma göre benim yumurtalarım biri düşük diğeri orta kalitedeydi ikisi konuldu ama ikisinin tutma oranı %1 dedi embriyolog.nasip bence olmucaksa 2 embriyosa koyulsa en iyi kalite olmaz ama nasipte varsa tek kötü kalite bi yumurtaylada olur.
Ben daha hibora başlamadım yarın transfer günü başlayacağım. Senin kaçıncı günün??
Pazartesi oldum ben transferiBen daha hibora başlamadım yarın transfer günü başlayacağım. Senin kaçıncı günün??
Kızlar benim de bugün 2 tane 8 hücreli iyi kalite embiryo transferim yapıldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?