nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kizlar transfere gidiyorum birazdan. Dualarınınızı bekliyorum
3.gün 2embriyo .. Bebeklerimi almaya gidiyorum

Bu arada listeyi günceleyelim. Herkes test tarihini yazsin

11.mayıs..
Hayirli olsun simdiden Allah yardimcin olsun :)Benim test tarihim 9 mayis

Transfer olan bayanlar duş konusunu naptiniz ,ben sormayi unutmusum nezaman duş almayi dusunuyorsunuz,birde sigara kullanan varmi ?

ertesi gün alabilirsiniz dediler bana..ama kapı açık olcak buhar olmayacak ılık su olcak ve duş alırken oturmayacaksın ayakta olacaksın...
ama ben 3 gün raporlu olduğum için ee evdede olduğum için 3. gün banyo yaptım..

Can'ım günaydın ben de doğudan Batı'ya bu yıl geldim geçen yıl batmandaydım gelmesem ben de Diyarbakır'da düşünüyordum. Benim amh 0,61 Can'ım zaten 1 in altında olduktan sonra hiçbiri çok bi şey ifade etmiyor sanırım. Önemli olan da ultrason senin de ultrason iyi maşallah. Benim de inşallah sayı çok olur sayı çoğaldıkça bir yumurta önemli olduğu için o umutta artıyor. Tamam Can'ım haber veririm tabi.

Gunaydin canim. Senin durumlar nasil
Tekrar test yapmadım ama kasık ağrım özellikle kist olan taraftaki ağrım çok oluyor ayakta kalınca ara sıra sola geçiyor ağrı bilmiyorum bakalım yarın tekrar test yaptıracam ne çıkacak merak ettim

Kizlaarrr 9. Gun sonucum 123.80:)))))) dun de idrarda cikmisti ama sonucu alana kadar sevinmek istememistim:))
Ayyy canimm tebrikleeeerrr darısı başimiza artikk bak gördünmü birde inanmiyordun. Sag salim kucagina al inşallah canim şimdi bize yardim er bakalim sen yattinmi transferden sonra sürekli? Birde ne gibi belirtiler var?

Ayyy canimm tebrikleeeerrr darısı başimiza artikk bak gördünmü birde inanmiyordun. Sag salim kucagina al inşallah canim şimdi bize yardim er bakalim sen yattinmi transferden sonra sürekli? Birde ne gibi belirtiler var?
Cok tesekkur ederim herkese Allahim herkese nasip ersin ins.
Ben ilk iki gun hep yattim sadece tuvalete ve yemek yemeye kalktim, ucuncu gunden sonra evde dolasmaya basladim yurudum kan dolasimi olsun diye ama hic is yapmadim, annemlerde kaliyodum suyumu bile kendim doldurmadim o derece. 8 gunu boyle gecirdim. Ilk iki gun kasik agrim oldu sonra gecti Ama benim 5. Gun asiri derece adet sancilarim basladi Ve her gun siddetlenerek artti baska da hicbi belirtim yoktu sadece hep cok usudum. Kesin adet olcam ben tutmadi diye hep cok uzuldum agladim surekli falan. Dun kan vermeye giderken de yine hic umudum yoktu, ilaclarim bitiyo gidip kan veriym bosu bosuna birsuru para verip ilac almayim diye gittim kan verdim ve hep negatif diye bekledim. Cunku kan verdigim gece adet sancisiyla uyandim yine uykumdan uyuyamadim bi daha. Bu arada 6. Gun yaptigim idrar testim de negatifti. Ama iste hoc beklemedigom coook guzel bi sonuc aldim. O yuzden tutmadi diye dusunup uzmeyin bebislerinizi ben uzdum cunku biraz onlari

Oturarak duş almak kesinlikle yasak nasıl dediler size öyle vajinayı yıkamak bile yasak
Can'ım elime kağıt bile verdiler ne yapıp ne yapamayacağıma dair taburede oturarak duş alabileceğim yazıyor ki hemşire kendisi de söyledi tereddüte düştüm şimdi henüz duş almadım en iyisi biraz daha beklemek galiba.

kızlar merhaba...tüp bebek tedavisinde yumurta toplandığından beri ev işi yapmıyorum...yemek yapmıyorum..yani hareketsizim..az yemek yediğim ve ekmek yemediğim halde midem şişti ya...ilaçların etkisi muhakkak vardır..ki ben hala kendime göbekten iğne yapıyorum..kalçadan iğne oluyorum..sanki daha şimdiden kilo alıyor olmak rahatsız etti..pazartesi Rabbim nasip ederse kese görmeye gidicez..ozaman doktora sorucam akşamları yürüyüş yapabilirim diye..yoksa böyle giderse yarım dünya olucam..bu arada 58 kiloyla başladım tedaviye..daha hiç tartılmadım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…