Hayirli olsun simdiden Allah yardimcin olsun :)Benim test tarihim 9 mayisKizlar transfere gidiyorum birazdan. Dualarınınızı bekliyorum
3.gün 2embriyo .. Bebeklerimi almaya gidiyorum
Bu arada listeyi günceleyelim. Herkes test tarihini yazsin
11.mayıs..
Gunaydin canim. Senin durumlar nasilGünaydın arkadaslar
Transfer olan bayanlar duş konusunu naptiniz ,ben sormayi unutmusum nezaman duş almayi dusunuyorsunuz,birde sigara kullanan varmi ?
Can'ım günaydın ben de doğudan Batı'ya bu yıl geldim geçen yıl batmandaydım gelmesem ben de Diyarbakır'da düşünüyordum. Benim amh 0,61 Can'ım zaten 1 in altında olduktan sonra hiçbiri çok bi şey ifade etmiyor sanırım. Önemli olan da ultrason senin de ultrason iyi maşallah. Benim de inşallah sayı çok olur sayı çoğaldıkça bir yumurta önemli olduğu için o umutta artıyor. Tamam Can'ım haber veririm tabi.Canım çok şükür beklenilenden iyi çıktı yumurta sayısı inşallah içleri de kalitekidir benim amh 0.3 senin ki kaç ? Bende şehir dışında yaptırıyorum hatta dogudayim diyarbakira gidip geliyorum ama iki günde bir kontrole gittim. İlacın dozu günü saati doğru hesaplansin diye. Çikolata kisti sakıncalı bi kist mi ? İnşallah sağlıklı bir sürü yumurtaların olur canım. Dua edelim bol bol . Sende beni haberdar et opu dan sonra canım. Benim transfer olmayacakmış bu ay yumurtaları donduracagiz hayırlısı bakalım hakkimizdq
hayıli olsunKizlaarrr 9. Gun sonucum 123.80:)))))) dun de idrarda cikmisti ama sonucu alana kadar sevinmek istememistim:))
Tekrar test yapmadım ama kasık ağrım özellikle kist olan taraftaki ağrım çok oluyor ayakta kalınca ara sıra sola geçiyor ağrı bilmiyorum bakalım yarın tekrar test yaptıracam ne çıkacak merak ettimGunaydin canim. Senin durumlar nasil
Çooook sevindim senin adına ALLAH tamamına erdirsinKizlaarrr 9. Gun sonucum 123.80:)))))) dun de idrarda cikmisti ama sonucu alana kadar sevinmek istememistim:))
Ayyy canimm tebrikleeeerrrKizlaarrr 9. Gun sonucum 123.80:)))))) dun de idrarda cikmisti ama sonucu alana kadar sevinmek istememistim:))
Ah canım bu harika bir haber inan kendim hamileymişim gibi sevindim ya çok şükür darısı başımıza ya :)Kizlaarrr 9. Gun sonucum 123.80:)))))) dun de idrarda cikmisti ama sonucu alana kadar sevinmek istememistim:))
Bana transferden sonraki gün ayakta veya oturarak ılık duş alabileceğim söylendi.
:) maaşallah Allah tamamına erdirsin darısı başımızaKizlaarrr 9. Gun sonucum 123.80:)))))) dun de idrarda cikmisti ama sonucu alana kadar sevinmek istememistim:))
Kizlaarrr 9. Gun sonucum 123.80:)))))) dun de idrarda cikmisti ama sonucu alana kadar sevinmek istememistim:))
Canım ruyamda bıle senı gordum hamıleyım yazıyodun cok mutlu oldum darısı basımızaKizlaarrr 9. Gun sonucum 123.80:)))))) dun de idrarda cikmisti ama sonucu alana kadar sevinmek istememistim:))
Cok tesekkur ederim herkese Allahim herkese nasip ersin ins.Ayyy canimm tebrikleeeerrrdarısı başimiza artikk bak gördünmü birde inanmiyordun. Sag salim kucagina al inşallah canim şimdi bize yardim er bakalim sen yattinmi transferden sonra sürekli? Birde ne gibi belirtiler var?
Can'ım elime kağıt bile verdiler ne yapıp ne yapamayacağıma dair taburede oturarak duş alabileceğim yazıyor ki hemşire kendisi de söyledi tereddüte düştüm şimdi henüz duş almadım en iyisi biraz daha beklemek galiba.Oturarak duş almak kesinlikle yasak nasıl dediler size öyle vajinayı yıkamak bile yasak
Çok sevindim Can'ım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasib etsin.Kizlaarrr 9. Gun sonucum 123.80:)))))) dun de idrarda cikmisti ama sonucu alana kadar sevinmek istememistim:))
Kizlaarrr 9. Gun sonucum 123.80:)))))) dun de idrarda cikmisti ama sonucu alana kadar sevinmek istememistim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?