- 7 Kasım 2015
- 216
- 142
- 103
Can'ım senin bence rezervin yanlış ölçülmüştür benim 6 folikül görüldü maşallah sen de 8 o yüzden bence yanlıştır dr bana bile amh ne göre rezervin iyi dedi. İnşallah Can'ım hepimizin de yumurtaları kaliteli olsun.Senin rezervin benden iyiymiş inşallah bir sürü yumurtan olur canım sağlıklı sağlıklı. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
gelmesin cnm.. sen de hulusi hocanın hastasıydın de mi.. doktor elinden geleni yapıor.. Bundan sonrası tevekkül... İnşallah sen den de olumlu sonucu alırız...Darısı başıma ya içime arada bir kaygı geliyor..
Allah sabrını versin canım.. pes etmek yok... İki ay sonra tekrar dene... İnşallah sen de anne olacaksın Dualarım sizinle.. canımsın.. diyecek pek bişey bulamıyorum..Osen canim benim negatif ikinci negatif ben oldum
Osen canim benim negatif ikinci negatif ben oldum
Kesinlikle, dua edip duruyorum adama sabahtan beriTebrik ederim canım.. bir HULUSİ HOCA başarısı daha...
Bizim listede bi ilac var canim odemiyo sgk, tek tek satiliyo simdi eczaneye kutu fiyatini sordum 700 dedi:))Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde ilaçlarını ssk dan alabilirsin boşuna para verme sağlık ocağından bile yapabiliyorlar eczanede bitiyormuş iş benim ikinci ilaçlarımı öyle aldım
Selam kızlar bugün yine kontrolüm vardı önümüzdeki persembe ankara genartta opü yapılacak samsundan gideceğim yol sorun olmaz dedi doktorum ama kararsızım bi gece kalsammı acaba die bu arada tedavisi genartta olan varmı
gelmesin cnm.. sen de hulusi hocanın hastasıydın de mi.. doktor elinden geleni yapıor.. Bundan sonrası tevekkül... İnşallah sen den de olumlu sonucu alırız...
Ben 2 yil once genartta tup bebek tedavisi gordum,aysun hocaydi drum kimyasal gebelik yasadim, bu yil gatadan bitane prof buldum ozeline gittim ,oda genartla anlasmaliymis, opu orta topladi dunde transfer orda yapildi, sana tavsiyem 1 gun kalabiliyosan otel ayarla bi gece istirat et ertesinde yola cikarsin.. hadi hayirlu ugurlu olsun simdiden
Tesekkürler canım benimde doktorum orayla anlaşmalı bende omü de idris hocanın hastasıyım orada yapılacak
YOK HENÜZ DEĞİL BUGÜN TEKRAR KAN VERDİM 1000 i gerçmesi bekleniyor betahcg nin.. 2,35 katı çıktı.. 2,5 olunca ikiz die okudum.. ortalamaya göre de beta yüksek gidio.. taaa 9 mayısta gitcekmişiz doktora... o zmn görceğiz tek mi çift mi... :) ama bana çift gibi gelio :) İnşallah öledir..Evet canım ben de Hulusi hocanın hastasıyım esinin iki mi tek mi belli oldu mu bebek :)
Aynen öyle canım benim benim 12 adet gelişmişti ama erken toplandığı için 8 adet toplandı onunda 5 tanesi döllenmiş inşallah sağlıklı da olur. Benim doktorumda amh ile alakasız görünüyor yumurtaliklarin diyordu . Belkide yaşımdan olabilirmiş . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCan'ım senin bence rezervin yanlış ölçülmüştür benim 6 folikül görüldü maşallah sen de 8 o yüzden bence yanlıştır dr bana bile amh ne göre rezervin iyi dedi. İnşallah Can'ım hepimizin de yumurtaları kaliteli olsun.
Kizlar öncelikle hayırlı cumalar ben bugun itibariyle adet oldum
Canım Allah'tan umudunu kesme her şeyde bir hayır var derler keşke yanında olabilsek te dertlerine bir nebze olsun derman olabilsek.Rabbimin bildiği birşey vardır elbet üzme tatlı canını.Kizlar öncelikle hayırlı cumalar ben bugun itibariyle adet oldum
Kizlar öncelikle hayırlı cumalar ben bugun itibariyle adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?