teşekkür cnm cok başka duygular içersindeyim
kızlar şükürler olsun hamileyimlistemize hamile olarak ekleyebilirisiniz beni de. Rabbim bu benzersiz,tarif edemediğim duyguyu yaşatsın inşallah hepinize de...
tabıkıdetransferden sonra istnabuldan izmite yolculuk yaptık otobüsle 1.5 saat.ilk gün eve geldim bişiler yedeim yattım. 5 gün izinliydım.izinli olduğum hergun aile hekimine( yarım saat yuruyerek)iğne için gittim geldim. evimde yemek yaptım bulaşıkları yerlestırdım.yeri geldi uzandım.bazen oturarak tv izledim.aslında ben çok kasmadım denilebilir:)ikinci hafta işe başladım.2 servis değiştirerek işe gidip geldim.kabak çekirdeği falan yedim ekstra. embrıyomuzun 5. güne gitmediği için çok aşırı umutlu deıldık.ama çok şükür pozitifi gördük.
cnm cok saol.kaç hücreliydi bilmiyorum ama 1 tanesi cok kaliteli olmak uzere 2 tane 3. gün embriyosu konuldu ve taze transfer yapıldı.Tatlım hayırlı olsun kaç hücreliydi embiryoların konulduklarında kalitesi nasıldı peki?
amin cnm hayırısıyla inşallah. bizimde 12 gün sonra kese görmek için çağırdı doktorumuz. yüzümden hıc eksilmeyen bı gulumse:)inşallah sağ salim kalp atışlarını da duymak nasip olur bizlere.seni anlıyorum bende aynı duygulardayım..ama şimdi yarın kese görmeye gidicez Rabbim inşallah bir aksilik olmaz...hala çok çok heyecanlıyım..sonra sırada kalp atışı var..Allahım bize o günleri görmeyi nasip etsin..
cnm sen de taze annesin,ne yedin ne içtin,pozitifi gördükten sonra.doktorum her hamile gibi beslen dedi ama:)hala pozitifin şaşkınlığını yaşadığım için hiç bişey yiyip içemiyorum:)seni anlıyorum bende aynı duygulardayım..ama şimdi yarın kese görmeye gidicez Rabbim inşallah bir aksilik olmaz...hala çok çok heyecanlıyım..sonra sırada kalp atışı var..Allahım bize o günleri görmeyi nasip etsin..
amin cnm hayırısıyla inşallah. bizimde 12 gün sonra kese görmek için çağırdı doktorumuz. yüzümden hıc eksilmeyen bı gulumse:)inşallah sağ salim kalp atışlarını da duymak nasip olur bizlere.
Allahın izniyle hersey güzel olur inşallah cnm.Tbrkler tekrar.
Bende 2buçuk saat yol geldim transferden sonra. İlk gün genelde uzandım Bugün 3.günüm ara ara yürüyüş yapıyorum evin içinde. Bende kasmiyorumve belirti aramıyorum. Ama birşeyler batıyor sol kasığıma.. Bide rahmimde bir baskı hissi var
O korku bende de var canim asiri sekilde. Iki gine bi kan verip merakla bekliyorum sonucu. Sanki cok narin zarar gorecekmia gibi normal hareket edemiyorum evde disari cok az cikiyorum. Bugun ise basladim ne desem de erken cikip eve gidip uzansam diye kivranip duruyorum. Allahim korusun insons":{"insertAlbum":{"title":"Alb\u00fcm Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1462176037"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1462176037"}}}">
amin canım amin inşallah..hem heyecanlıyım hemde korkuyorum aksilik olacak diye...benim normalde bugündü ama yarına aldılar..bu saatlerde öğrenmiş olurum heralde...Allahım inşallah herşey yolundadır..
ben de tam olarak aynı duurmdayım kese görmek için 12 gün var ama işe başladım.ilerleyen aylarda inşallah problem cıkmassa izin ve raporlara ihtiyacım olacak dıye almak ıstemedım iizn.ama tereddütlüyüm.O korku bende de var canim asiri sekilde. Iki gine bi kan verip merakla bekliyorum sonucu. Sanki cok narin zarar gorecekmia gibi normal hareket edemiyorum evde disari cok az cikiyorum. Bugun ise basladim ne desem de erken cikip eve gidip uzansam diye kivranip duruyorum. Allahim korusun ins
O korku bende de var canim asiri sekilde. Iki gine bi kan verip merakla bekliyorum sonucu. Sanki cok narin zarar gorecekmia gibi normal hareket edemiyorum evde disari cok az cikiyorum. Bugun ise basladim ne desem de erken cikip eve gidip uzansam diye kivranip duruyorum. Allahim korusun ins
Hiç test yaptın mi sonucun neBenimde çok umudum yok açıkçası bu defa. Herşeyin hayırlısı olur inşallah.
. Hanımlar idrar testi yaptim negativ cikdi bugun 9. Gunum(3. .gun embriyosu )
Kanda vermeye gitsemmi acaba bugun
Evet 14.49 yukselmis bunaldim yaaa varsa var olsun yoksa lütfen yok olsun böyle oldu mu sizin yademir6133 sonuc ciktimi ?
Evet 14.49 yukselmis bunaldim yaaa varsa var olsun yoksa lütfen yok olsun böyle oldu mu sizin ya
Yok hiç yapmadım, çarşamba test günüm. Öncesinde yapmak istemedimHiç test yaptın mi sonucun ne
Selam kızlar, bende 21 nisanda transfer oldum 6 mayısta test günüm. Ben cesaret edemiyorum erken test yapmaya, gerçekten burda erken yaptıranları tebrik ediyorum iyi cesaretiniz var valla. Birde bana önerilen test günü ( 15 gün ) çok değil mi sizcede, benm gibi başkalarıda bar mı acaba merak ediyorum. Bu arada 3. Gün embriyosu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?