nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

kızlar şükürler olsun hamileyim listemize hamile olarak ekleyebilirisiniz beni de.Rabbim bu benzersiz,tarif edemediğim duyguyu yaşatsın inşallah hepinize de...

Tatlım hayırlı olsun kaç hücreliydi embiryoların konulduklarında kalitesi nasıldı peki?

Tbrkler tekrar.
Bende 2buçuk saat yol geldim transferden sonra. İlk gün genelde uzandım Bugün 3.günüm ara ara yürüyüş yapıyorum evin içinde. Bende kasmiyorum ve belirti aramıyorum. Ama birşeyler batıyor sol kasığıma.. Bide rahmimde bir baskı hissi var

amin cnm hayırısıyla inşallah. bizimde 12 gün sonra kese görmek için çağırdı doktorumuz. yüzümden hıc eksilmeyen bı gulumse:)inşallah sağ salim kalp atışlarını da duymak nasip olur bizlere.

cnm sen de taze annesin,ne yedin ne içtin,pozitifi gördükten sonra.doktorum her hamile gibi beslen dedi ama:)hala pozitifin şaşkınlığını yaşadığım için hiç bişey yiyip içemiyorum:)

ons":{"insertAlbum":{"title":"Alb\u00fcm Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1462176037"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1462176037"}}}">

amin canım amin inşallah..hem heyecanlıyım hemde korkuyorum aksilik olacak diye...benim normalde bugündü ama yarına aldılar..bu saatlerde öğrenmiş olurum heralde...Allahım inşallah herşey yolundadır..

Allahın izniyle hersey güzel olur inşallah cnm.

O korku bende de var canim asiri sekilde. Iki gine bi kan verip merakla bekliyorum sonucu. Sanki cok narin zarar gorecekmia gibi normal hareket edemiyorum evde disari cok az cikiyorum. Bugun ise basladim ne desem de erken cikip eve gidip uzansam diye kivranip duruyorum. Allahim korusun ins

ben de tam olarak aynı duurmdayım kese görmek için 12 gün var ama işe başladım.ilerleyen aylarda inşallah problem cıkmassa izin ve raporlara ihtiyacım olacak dıye almak ıstemedım iizn.ama tereddütlüyüm.

amin canım inşallah...Allahım büyük dualarımızı kabul eder inşallah..

Selam kızlar, bende 21 nisanda transfer oldum 6 mayısta test günüm. Ben cesaret edemiyorum erken test yapmaya, gerçekten burda erken yaptıranları tebrik ediyorum iyi cesaretiniz var valla. Birde bana önerilen test günü ( 15 gün ) çok değil mi sizcede, benm gibi başkalarıda bar mı acaba merak ediyorum. Bu arada 3. Gün embriyosu.

Tek mi çift embiryo mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…