nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

hayırlısı olsun canım eveeet :) Allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin inşallah :) kaçıncı gün bugün transferin :)

hayırlısı olsun canım eveeet :) Allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin inşallah :) kaçıncı gün bugün transferin :)

Aminn canim Allah razı olsun, senin bebişinde sağlıkla büyür inş rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin :)

Bugün transferin 7.günü
5.gün embriyosuydu

Aslında hiç ümitli değildim, belirti namına hiçbir şey yoktu. Hala da inanamıyorum iki gün sonra testi tekrarlayıp yükseliş var mı diye bakmam lazım. Bu gidişle kalp atışlarını duymadan da inanamıycam sanırım :)

Maşallah canım değer çok güzel çıkmış allah kucağına almayı da nasip etsin

Teşekkür ederim canım
sende kese görmeyi bekliyordun yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah senin de güzel gelişmelerini takip ederiz

Benim değerlerim az yükseliyor canım o yüzden dr geçen cumartesi çağırdı dış gebelikten şüphelendi ama değilmiş minicik bir şey gördük yerli yerinde ama devam eder mi belli değil

Benim değerlerim az yükseliyor canım o yüzden dr geçen cumartesi çağırdı dış gebelikten şüphelendi ama değilmiş minicik bir şey gördük yerli yerinde ama devam eder mi belli değil
Kötü düşünme rabbim ömür biçmişse yavaş yavaşta olsa büyür bi bakarsın kucağına bile almışsın. Ben bu sitede çok okudum değerleri yavaş yükselen ama sağlıklı bebek sahibi olan.. Kalp atışlarını da duyarsın inş

Caaniim cok sevindim Maşallah Allahim kem gözlerden korusun. Benimde 5gun 2 transferim var. 6ci günüm yarin 7. Amma belirtim bendede yok. Bende olmadi diyorum. Sendedemi hic belirti yok? Hic bir şeymi?

Cok sukurrrr bu mubarek gunde mujdeli haberi almissiniz bile tebrik ediyorummm rabbim tamamina erdirsin, 2 gun sonra 2 katina cikmasi gerekiyor ogunude atlatirsan gerisi Allah kerim :)

Kötü düşünme rabbim ömür biçmişse yavaş yavaşta olsa büyür bi bakarsın kucağına bile almışsın. Ben bu sitede çok okudum değerleri yavaş yükselen ama sağlıklı bebek sahibi olan.. Kalp atışlarını da duyarsın inş
Caaniim cok sevindim Maşallah Allahim kem gözlerden korusun. Benimde 5gun 2 transferim var. 6ci günüm yarin 7. Amma belirtim bendede yok. Bende olmadi diyorum. Sendedemi hic belirti yok? Hic bir şeymi?

Teşekkür ederim canım darısı senin ve tüm isteyipte bu zorlu yollardan geçmiş sabırla bekleyen arkadaşlarımın başına inş.

Hiç ama hiç belirtim yok canım. İlk transferimde internette okuduğum tüm belirtileri yaşamıştım ama tutmamıştı anladım ki çoğu belirti psikolojik olabiliyormuş. Bu sefer ilk günden itibaren kendimi direk negatife hazırladım ve hiç kendimi dinlemedim. Evimin işini yemeğini her şeyi normal zamandaki gibi yaptım. Dışarı da çıkıp gezdim. Kısacası transfer olmamış gibi yaşadım ve sonuç pozitif gibi görünüyor. Belirti olmamasına hiç takılma.

Cok sukurrrr bu mubarek gunde mujdeli haberi almissiniz bile tebrik ediyorummm rabbim tamamina erdirsin, 2 gun sonra 2 katina cikmasi gerekiyor ogunude atlatirsan gerisi Allah kerim :)
İnşallah şu an tüm temennim benimde o.
2 gün sonrasını iple çekiyorum. Transferden beri kendimi hep kötü sona hazırladığım için Zaman çabuk geçmişti ama şimdi bu değeri gördükten sonra 2 gün nasıl geçicek bilmiyorum :))
Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum

Peki canim sen ne zaman banyo yapdin? Bir bilgin varmi ne kadar sonra banyo yapmak olmur?

Kızlar günaydın transferimin 6.ve 8.günü idrar testi yapmıştım cok net tek çizgi vardı bugun transferimin 9.günü sabah test yaptım resimde ki gibi cok hafif Bi ikinci çizgi var gibi sizce Nasıl daha mı koyu olması gerekirdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim sizde Bi bakabilir misiniz

Eklentiler

• image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 67

Benim 12. Günü ona benzer çıktı canım değer daha düşüktür biraz daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…