- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
hayırlısı olsun canım eveeet :) Allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin inşallah :) kaçıncı gün bugün transferin :)canım seni dinleyip eşimle dayanamadık ve acile gidip kan verdim :)
Sonucu şimdi çıktı 82,7 :)
11 gün önce vurulan iğnenin etkisi bu kadar yüksek bi rakam olmaz değil mi? Ay ben şimdi hamile miyim yaaa inanamıyorumm :)
hayırlısı olsun canım eveeet :) Allah kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin inşallah :) kaçıncı gün bugün transferin :)
Aminn canim Allah razı olsun, senin bebişinde sağlıkla büyür inş rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin :)
Bugün transferin 7.günü
5.gün embriyosuydu
Aslında hiç ümitli değildim, belirti namına hiçbir şey yoktu. Hala da inanamıyorum iki gün sonra testi tekrarlayıp yükseliş var mı diye bakmam lazım. Bu gidişle kalp atışlarını duymadan da inanamıycam sanırım :)
Teşekkür ederim canımMaşallah canım değer çok güzel çıkmış allah kucağına almayı da nasip etsin
Teşekkür ederim canım
sende kese görmeyi bekliyordun yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah senin de güzel gelişmelerini takip ederiz
Kötü düşünme rabbim ömür biçmişse yavaş yavaşta olsa büyür bi bakarsın kucağına bile almışsın. Ben bu sitede çok okudum değerleri yavaş yükselen ama sağlıklı bebek sahibi olan.. Kalp atışlarını da duyarsın inşBenim değerlerim az yükseliyor canım o yüzden dr geçen cumartesi çağırdı dış gebelikten şüphelendi ama değilmiş minicik bir şey gördük yerli yerinde ama devam eder mi belli değil
Caaniim cok sevindim Maşallah Allahim kem gözlerden korusun. Benimde 5gun 2 transferim var. 6ci günüm yarin 7. Amma belirtim bendede yok. Bende olmadi diyorum. Sendedemi hic belirti yok? Hic bir şeymi?Aminn canim Allah razı olsun, senin bebişinde sağlıkla büyür inş rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin :)
Bugün transferin 7.günü
5.gün embriyosuydu
Aslında hiç ümitli değildim, belirti namına hiçbir şey yoktu. Hala da inanamıyorum iki gün sonra testi tekrarlayıp yükseliş var mı diye bakmam lazım. Bu gidişle kalp atışlarını duymadan da inanamıycam sanırım :)
canım seni dinleyip eşimle dayanamadık ve acile gidip kan verdim :)
Sonucu şimdi çıktı 82,7 :)
11 gün önce vurulan iğnenin etkisi bu kadar yüksek bi rakam olmaz değil mi? Ay ben şimdi hamile miyim yaaa inanamıyorumm :)
Kötü düşünme rabbim ömür biçmişse yavaş yavaşta olsa büyür bi bakarsın kucağına bile almışsın. Ben bu sitede çok okudum değerleri yavaş yükselen ama sağlıklı bebek sahibi olan.. Kalp atışlarını da duyarsın inşBenim değerlerim az yükseliyor canım o yüzden dr geçen cumartesi çağırdı dış gebelikten şüphelendi ama değilmiş minicik bir şey gördük yerli yerinde ama devam eder mi belli değil
Caaniim cok sevindim Maşallah Allahim kem gözlerden korusun. Benimde 5gun 2 transferim var. 6ci günüm yarin 7. Amma belirtim bendede yok. Bende olmadi diyorum. Sendedemi hic belirti yok? Hic bir şeymi?
İnşallah şu an tüm temennim benimde o.Cok sukurrrr bu mubarek gunde mujdeli haberi almissiniz bile tebrik ediyorummm rabbim tamamina erdirsin, 2 gun sonra 2 katina cikmasi gerekiyor ogunude atlatirsan gerisi Allah kerim :)
Peki canim sen ne zaman banyo yapdin? Bir bilgin varmi ne kadar sonra banyo yapmak olmur?İnşallah şu an tüm temennim benimde o.
2 gün sonrasını iple çekiyorum. Transferden beri kendimi hep kötü sona hazırladığım için Zaman çabuk geçmişti ama şimdi bu değeri gördükten sonra 2 gün nasıl geçicek bilmiyorum :))
Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum
Hemşire transferden sonraki gün ayakta ılık suyla duş yapabilirsin demişti.Peki canim sen ne zaman banyo yapdin? Bir bilgin varmi ne kadar sonra banyo yapmak olmur?
İnşallah canım yarın keseyi veya keseleri göreyim hemen buraya yazcam :)
Kızlar günaydın transferimin 6.ve 8.günü idrar testi yapmıştım cok net tek çizgi vardı bugun transferimin 9.günü sabah test yaptım resimde ki gibi cok hafif Bi ikinci çizgi var gibi sizce Nasıl daha mı koyu olması gerekirdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim sizde Bi bakabilir misiniz
kaçtı canım 12.gün dğerinBenim 12. Günü ona benzer çıktı canım değer daha düşüktür biraz daha sabır
Cnm günaydın seninde agrim varmı ara ara belim kasigimda ağrı var batma oluo benimde 12.günBenim 12. Günü ona benzer çıktı canım değer daha düşüktür biraz daha sabır
kaçtı canım 12.gün dğerin
Cnm günaydın seninde agrim varmı ara ara belim kasigimda ağrı var batma oluo benimde 12.gün
doktorun ne dedı peki canım normal mı değer 11. gun 4211.gün 42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?