Hayatim 8. Gun bugun 2 gun sonra bu ikiye katlayacak .. test gunundede 3 e katlayacak sakinnnnn icinde kusku dusurmeeeee dua etttt rabbim devamini getirsinnnn duamdasinnn.. yrn ne olacak bakalim bende vericemmm:)
Canım niye moralini bozuyorsun benim 28 15.gün değerim bence canını sikma benim değerim pazartesi çok az yükselmişti ve ben onu adet oluyorum diye çok ağlamış tim hiç yataktan kalkmamıştım ona bağlıyorum moralini iyi tutTamam, yarın yine kan vereceğim acile gidip artış var mı diye, çok arada bir değer çünkü...
Canım allah sabır versin Allaha siginmaktan başka bişey gelmez elden26 değeri görünce çarşamba ailemizede söylemiştik ne olucak şimdi yaa(
Evet ya ver bakalım senin kaç çıkacak, ben de merak ediyorum.. Test gününde 3 e mi katlanırmış?
Yani oyle umut ettim canim sana moral olsun diye :) insallah test gununde 300 leri goruruz
Canım niye moralini bozuyorsun benim 28 15.gün değerim bence canını sikma benim değerim pazartesi çok az yükselmişti ve ben onu adet oluyorum diye çok ağlamış tim hiç yataktan kalkmamıştım ona bağlıyorum moralini iyi tut
Canım keselerin içinde bebeklerini gördün mü yoksa sadece kese mi gördün canım bende yarın gidicem istanbuldaki doktoruma çarşamba keseleri gördüm sadece acaba yarın görebilir miyim bebeklerimi :)kızlarrrrbebelerimi gördüm yan yana yatıolardı
Canim cok sevindim bebislerine:)) seni ne zaman cagirdi degerin 1000 i gectikten sonra? Beni 12 gun sonra cagirdi, 10 gun var dahacnm noldu senin değerin... kesin belli oldu mu?
Tebrik ederimm canımm çok sevindim senin adına :)Kizlar elhamdulillah benim test sonucumda pozitif rabbime binlerce kez sukurler olsun hamileyim hala inanamiyorum amca kendime gelebildim yazmak icin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kızlar değerim çıkmış bugün 8. gün 3. gün embiryosuydu 27 çıkmış değerim sizce nasıl bana düşük geldi
Tebrik ederimm canımm çok sevindim senin adına :)
Sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah.
Cnm gecen sene arkadasim tup bebek yaptirdi hatta biraz oncede kendisiyle konustum 8.gun degeri 21 cikmisti birde onun 5.gun embriyosuydu ve suan bebegi 1 aylik senin yanlis degilsem 3.gun embriyosu degerin gayette iyi hic kafana takma rabbime emanet et bebegini hamilesin hayirlisi olsun
Nasıl moral oldu canım ya çok sağol, senin değerin kaç çıktı peki? Allah hayırlı uğurlu etsin :)
Harika bir değer 10. Günündü değil mi canım senin? İnşallah ben de 12. Günümde böyle yüksek değerleri görürüm..Sgl cnm 5.gun dondurulmus embriyo 142 cikti cnm
Harika bir değer 10. Günündü değil mi canım senin? İnşallah ben de 12. Günümde böyle yüksek değerleri görürüm..
Ins cnm benim bak soyle dusun aslinda bizim degerler ayni 3. Gun embriyosu 8. Gunde 11 gunluk olur 5.gun embriyosu 8.gunde 13 gunluk olur ki benim 10.cu gun yani bebegim 15 gunluk senin ise 11 gunluk cok normal degerin ayni yani hatta sevin mutlu ol 15.gune gelince yuksek degerler goruceksin ins cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?