nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kizlar az is yapinca sizinde belinizin arkasi agriyomu normalde saatlarca calistimmi agrirdi simdi 10 dakka is yapiyim belim agriyo bu arada 7. Gunum 5. Gun emriyosu

Şimdi aradı hemşire. Negatif dedi. Ama iki gün daha var umudunu kaybetmeden inşallah

Tatlim hakkimizda hayirlisi boyleymis,tabiki umudunu kaybetme benimde negatif ama hala bi umudum var yarin test gunum gene kan vericem bu defa farkli hadtanede,rabbimden umut kesimez..sakin uzme kendini emi

Nick • Sondurum

S suigeneris HAMILE
Osen tedavide
sukedisi HAMILE
angel-devil HAMILE
echomare
Yadee önümüzdeki aya inşallah
ferbe1 HAMILE
kirikolsaduramazdin 4 mayis test
A atav melek önümüzdeki aya inşallah
P princess01 HAMILE
betheone
demir6133 HAMILE
Gulce27 Katlanmasını bekliyoruz
berceste_
zelibon HAMILE
hayat15 13 mayıs test
ahha tedavide
Z zeynep bal önümüzdeki aya inşallah
zemre123456 9 mayıs test
@cerenbuyukunlu önümüzdeki aya inşallah
84 busra önümüzdeki aya inşallah
@Ayka5555HAMILE
L Laylay26 HAMILE
almiraroza 19 mayıs test
topitopp 28 Nisan Test
3 33elifnaz33 Tedavide
eszinbb07 Tedavide
@sevde85 HAMILE
@petty Tedavide
M msy2014 HAMILE
E Evvel_1 HAMILE
@Seyda235 önümüzdeki aya inşallah
Ladyblonde HAMILE
E ela bahar önümüzdeki aya inşallah
C Cnsrhn1907 HAMILE
N naznaz34 önümüzdeki aya inşallah
elfel 9 mayıs test
S SPAWNS HAMILE
ortanca01 HAMILE
SLaYeR_07 HAMILE
E elfat önümüzdeki aya inşallah

Kızlar yanlışım varsa uyarın lütfen..

Bana bi kaç güne adet olabilirsiniz demişlerdi canım. Ama olamadım. Demekki gününde olacak artık bekliyorum öyle heyecanla :)

Kizlar benim transferin 2.gunu ve adet sansici gibi kasiklarimda agri var benkm gibi olan varmi korkuyorum ader olmaktan

Kizlar benim transferin 2.gunu ve adet sansici gibi kasiklarimda agri var benkm gibi olan varmi korkuyorum ader olmaktan
Benım o agrılar transferden berı var ve bugun daha cok arttı 6. Gunum belım agrıyodu bu zamana kadar bugun kasıklarıma sırtıma gectı

Tatlim hakkimizda hayirlisi boyleymis,tabiki umudunu kaybetme benimde negatif ama hala bi umudum var yarin test gunum gene kan vericem bu defa farkli hadtanede,rabbimden umut kesimez..sakin uzme kendini emi
İnternette okudum 10. Gün negatif olup sonra değeri yükselen oluyormuş. Sebepsiz infertilite olup iki embriyo. Yumurtalar kaliteli niye olmadi anlamadim.Açıkçası tekrar denemeye maddi güç yok. Embriyo dondurma olsaydı bikac ay sonra borçla da olsa yapılabilirdi. Gidip doktorla konuşmak en doğal hakkımız sanırım.

Kızlar resımlerı sızede atayım dedım bı sıtede kızlar var gıbı dedı ama emın degılım ama telde bellı olmuyo ama normal bakınca bellı

Eklentiler

• image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 85
Benım o agrılar transferden berı var ve bugun daha cok arttı 6. Gunum belım agrıyodu bu zamana kadar bugun kasıklarıma sırtıma gectı
Aynen canim ya dun olu gibi yattim hic halim yoktu butun vucudum agriyordu surekli uyudum kasiklarim agriyordu ama bugunku gibi degil bugun adet olucakmisim gibi bide kasiklarimda batmalar oluyor ins bebislerimiz bizimledir

Beni komple listeden alirmisin cnm.

Pembe olanda var gibi birşeyler.. Hadi bakalım inşallah
İnş ya ben bunlarada pek guvenemıyorum bı kere yapmıstım normal testtı ama cıkmıstı sonra kan verdımkı yok cok uzulmustum o yuzden kan tahlılı yapıcam eger merakıma dayanabılırsem yarın yoksa aksamada yapabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…