- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 40
Canim senle degerlerimiz cok yakin benim de 9. Gun 123, 11. Gun 340, 13. Gun 701, 15. Gun 1780 di. Ben de pzt gitcem ins kese gormeye. Benim de dun sag tarafimda asiri agrim vardi hic gecmedi. Ben de cok korkuyorum dis gebelik ya da dusuk olacak diye. Bugun de simdi tum karnima yayilan ara ara batma varCnm benim iki embriyo transferi 12 gün 340 14 gün 700 16 gün 1720 cikti
Maşallah subhanallah çok güzel artmış değerlerin daim olsun canımCnm benim iki embriyo transferi 12 gün 340 14 gün 700 16 gün 1720 cikti
Canım varya bence sen hamılesın cnku topak topak gerı gelıyo jel demıstın bendende 2 gundur gerı gelıyo jel naparsam yapım yuruyus yapıyorum rdıyorum normalde hıc gelmezdı gelmeye basladı
Merhaba canlariiim nasilsiniizzzhamile kalanlarimizi tebrik ederim olmaynlarda cok dua etsin Allah her kesin sesin duysun İnşallah hamiş meleklerim size sorum olucak. Bu gune kadar iyiydim. Amma bu gun acayip bel agrim var. Sizdede varmi?? Transferden sonraki 14 gunum.
Canım doktorun kesin tüp bebek tedavisi mi uyguluyor emin miyiz? klomenle 1 yumurta ve opu anlayamadım ben bu Suzan Hanımı.. Kaç para ödedin kliniğe? En azından ücretinden yola çıkarak bi fikir yürütücem.kızlar bende bu sabah kontrole gittim bugün ve yarın olmak üzere iğneye devam dedi 2 adette çatlatma iğnesi verdi onlarıda yarın gece saat 1 de yapıcakmışım cumartesi günüde Allah kısmet ederse saat 12 de opum var salı yada çarşambada transferin olur büyük ihtimal dedi doktorum 1 tane yumurtayla umudum yok ama bakalım hakkımızda hayırlısı
Evet canım hamileyim , darısı başıva inşallanBugün bende cok çektim bel ağrısı canim ya sen hamile misin
Sağol cnm bugünde kan testi verdim yarın cikick bklm kaç oldu değerim Rabbim herkeze nasip etsin inşallah bizlerede yawrularimizi hayirlisiyla kucağımiza almayı nasip etsinMaşallah subhanallah çok güzel artmış değerlerin daim olsun canım
Nurdan kım bılemedımkı sımdı canım :) benım belımde cok agrıdı ılk zamanlar sadece bugun yok yanıAyyy inşallah canimm bak sen hamilesin inşallah nurdan arkadaşım da hamiledir der misin :)
Niyetini bozma canım hastaneyi aradım ben bu ağrılar oluomus rahim büyüdüğü için bebeği tutan kesede kan damarları ağrı yapiomusCanim senle degerlerimiz cok yakin benim de 9. Gun 123, 11. Gun 340, 13. Gun 701, 15. Gun 1780 di. Ben de pzt gitcem ins kese gormeye. Benim de dun sag tarafimda asiri agrim vardi hic gecmedi. Ben de cok korkuyorum dis gebelik ya da dusuk olacak diye. Bugun de simdi tum karnima yayilan ara ara batma var
Benim 4. Gunden kasik agrim var bugun 9. Gun hala var bende tutnmussa dis gebe olur diye korkuyorum cunki 1. Tup bebegimde dis gebelik yasadimNiyetini bozma canım hastaneyi aradım ben bu ağrılar oluomus rahim büyüdüğü için bebeği tutan kesede kan damarları ağrı yapiomus
Nurdan kım bılemedımkı sımdı canım :) benım belımde cok agrıdı ılk zamanlar sadece bugun yok yanı
Cnm dış gebeliktr ne gibi belirtin oldu kan değerin nasildiBenim 4. Gunden kasik agrim var bugun 9. Gun hala var bende tutnmussa dis gebe olur diye korkuyorum cunki 1. Tup bebegimde dis gebelik yasadim
Lekelenmem baslamisti 10 . Gun test 17 cikmisti sonra 4 kere daha cok iyi katlandi sonra dusus oldu sonra azar azar yukselmeye basladi kasiklarim agriyodu sirtimda cok agriyodu lekelenmemde acik kan sonra kirmizi kana daha sonrada pihtilasmis kan akiyodu hep tam dis gebelik digemediler basta kucuk diye sagliksiz gebelik belki diye once kurtaj yaptilar temizlediler kan testi verdim yine yukselis vardi sonra dis gebelik kaniti koydular coook coooook agir igne yaptilar 8 gune dustu o igne cok kotuydu amelyat olsaydim okadar canim yanmazdiCnm dış gebeliktr ne gibi belirtin oldu kan değerin nasildi
Canım kahvaltını normal yap, öğlen yemeğini de hafif ye. Narkozluk bir işlem olmadığı için açlık gerekmiyor zaten. Yalnız çok fazla su içme ben ilk transferimde 1,5 litre içmiştim ölüyordum. İkincisinde 0,75 litre içtim, yine de çok sıkıştım 3 kez az az idrarımı yapıp mesanemi rahatlattım.Kızlar yarın saat iki de transferim olacak inşallah embriyologla konuştum sesi gidip geliyordu bir de okuldaydım çocukların sesi fln tam anlayamadım sanki bana kahvaltını da öğle yemeğinide ye sıkışık olarak gel dedi ama acaba kahvaltını yap öğle yemeğini yeme demiş olabilir mi siz Nasıl girdiniz transfere aç mı tok mu
transfere giderken ac tok farketmiyor cnm ama yani sen yinede guzelcene kahvaltini et bence ben oyle yaptim vucudun yerine gelir enerjili olursun isteyse sadece cisine sIkIsIk olman lazim okadar yani tutman lazim biraz oyle daha iyi oluyormus senin kacingi gun embriyosu ve kac embeiyo koyucaklar ?Kızlar yarın saat iki de transferim olacak inşallah embriyologla konuştum sesi gidip geliyordu bir de okuldaydım çocukların sesi fln tam anlayamadım sanki bana kahvaltını da öğle yemeğinide ye sıkışık olarak gel dedi ama acaba kahvaltını yap öğle yemeğini yeme demiş olabilir mi siz Nasıl girdiniz transfere aç mı tok mu
Cnm çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim bidaha göstermesin inşallah bu seferki ewladina sana simsiki tutunmusturLekelenmem baslamisti 10 . Gun test 17 cikmisti sonra 4 kere daha cok iyi katlandi sonra dusus oldu sonra azar azar yukselmeye basladi kasiklarim agriyodu sirtimda cok agriyodu lekelenmemde acik kan sonra kirmizi kana daha sonrada pihtilasmis kan akiyodu hep tam dis gebelik digemediler basta kucuk diye sagliksiz gebelik belki diye once kurtaj yaptilar temizlediler kan testi verdim yine yukselis vardi sonra dis gebelik kaniti koydular coook coooook agir igne yaptilar 8 gune dustu o igne cok kotuydu amelyat olsaydim okadar canim yanmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?