hoşgeldin canım benim 2 negatifim tedavim var bu yazdan beri 2 iptal tedavim oldu canım
ama çok şükürki şubatta bir yumim oldu dondurduk nisandada ikinci başlayacak iki emriyo transferi için
nasipte ne olursa onu yaşayacaz o yüzden hiiç negatife odaklanma bu yüzden buradayız bak iyi gelecez inşallah birbirimize
amin canım bende de rezerv azlığı tek yumi oluyo bende çok şükür sende kaç tane oluyor tedavidesperm sayı azlığı ve yumurta rezerv düşüklüğü. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
oyy kıyamam kpss ne illettir bilirim bende öğretmenim çok çalıştım o sınava inşallah atanırsın canımKeşke bırakabilsem kendi haline iyice takıntılı biri oldumAynı zaman da kpss ye hazırlanıyorum sınav stresi de var üzerimde o yüzden biraz daha yoğun yaşıyorum sanırım stresini. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri gerçekten kadın için çok zorlu bir süreç. Eşime bakıyorum gayet rahat biz tüp bebek deneyeceğiz diye arkadaşlarına bile söylüyo üstümde daha da fazla baskı hissediyorum
ben 36 yaşındayım canım bence yumurtalarının maşallahı var30 yaşındayım cnm, sen kaç yaşındasın.ilk tedavimde sadece 3 yumurta toplanmıştı. buayki sayımda 6 oldu çok şükür. önümüzdeki ay daha da fazla olsun dye dua ediyorum
Benim gecikmişti canım iki gün. İlaçların etkisi olabilir diye duymuştum.Adetime 7 gun var normalda gecen ay tup brbek yaptirmistim etkisi olup gecikebilirmi bi an once tedeviye baslamak istiyorum dondurulmuslarla
etkileyebilir canım stres olma sakın ama daha 7 gün varmış hele geçsin bakalım şimdiden gecikirmi diye etkileme kendiniAdetime 7 gun var normalda gecen ay tup brbek yaptirmistim etkisi olup gecikebilirmi bi an once tedeviye baslamak istiyorum dondurulmuslarla
sen neyaptın canım doktora danışacaktın diye hatırlıyorumBenim gecikmişti canım iki gün. İlaçların etkisi olabilir diye duymuştum.
Sulu ultrason çekti ve rahimden parça aldı doktorum. İlk denemem negatifti rahimde bir sorun var mı diye araştırıyor. Patolojiden sonuç temiz çıkarsa nisan ayı transfer olur.sen neyaptın canım doktora danışacaktın diye hatırlıyorum
gun se bisey degil 10 15 gun gecikmesindeBenim gecikmişti canım iki gün. İlaçların etkisi olabilir diye duymuştum.
Nasıl bi bant kullanıcaksınızbende bugün adet oldum kızlar 20 gün sonra doktora gidecem nisan adetinden 1 hafta önce iğneye başlayacam bant kullanacam sonra da yeni tedavi başlayacak
canım bende östrejen azlığı var adet öncesi kullanıyorum tedaviden önceNasıl bi bant kullanıcaksınız
amin canım inşallahhhHayırlı günler hanımlar
İnş toptan hep beraber birde hamişler grubu daha kurarız
Bi aksilik olmazsa nisanda bizde başlıyacak tedaviye inş.
İnşallahHayırlı günler hanımlar
İnş toptan hep beraber birde hamişler grubu daha kurarız
Bi aksilik olmazsa nisanda bizde başlıyacak tedaviye inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?