nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Insallah olumlu sonuclanır canım...doktor tup bebekte tüpler onemli degil zaten bypass ediliyor yok gibi dedi ama yinevde ikilemde kalıyor insan ben de bir an once kısa yoldan tabi hayırlisiyla olsun istiyorum :)
Benim doktor tam tersi seyler soyledi, ben once yaptirmak istemedim devlette faln da tanidiklar vardi baska doktorlara gosterdim hsg sonuclarimi, hepsi ameliyatin daha iyi olacagini soylediler. Ilk defa duydum tup bebekte tuplerin onemli olmadigini. Hatta tuplerin alinmasi sansi %40 artiriyormus diye biliyorum. Sen bi kac doktorla daha gorus canim, tup bebek merkezine bagli kalma sadece. O kadar para, zaman, bunyenin kaldiramayacagi kadar ilac bosa gitmesin. Tek yere bagimli kalma

Insallah bebyim tutunmustur umarim minnaklarim ,yumurta op icin hic korkma ben hemsirenin eline yapismistim korkudan ama şukurler olsun harika bi ekip ve korkmam yersizmis uyuyup uyAndim hersey bitmisti sendede oyle olucak hic korkma
Insallah bu kez tutar dua edicem hepiniz icin. Peki sen embrionun genetik tani yaptirdinmi? Yada gerek varmi??

Kızlar gunaydin şimdi aradılar beni transfer için bugün 3. Gün çok telaş yaptım 5. Güne beklemiyolar emriyolar çok sağlıklı durumda 5 beklemeye gerek yok dediler ama 5. Gün olanlar daha iyi oluyo diye duymuştum çok korkuyorum suanda 24 yumurta toplanmıştı benden 19 tanesi iyiydi uffff bütün motivasyonum düştü yardım edin 3 te de sağlıklı oluyomu

yapma cnm telaş.. vardır doktorların bir bildiği.. hadi şimdiden hayırlı olsun .. bebişlerin sımsıkı tutunsun!

günaydın kızlar ben dün ikinci konrole gittim yumoşlar büyümeye başlamış e2 değerim 600 lerde cıktı o korkutuyor bıraz benıı sızın e2 değerleriniz kaç çıktı

Ya bende cuma yaptircam ama o günise basliycam cmrt mi yaptursam diyorum.
Nereyr ne yazdigimi hatırlamıyorum canim. Kayseri acıbadem miydi senin hastane. Bana sali transfer oldu s3n ne zaman yaptirdin

hayır ben çorlu reyapta yaptırıyorum..cuma günü 11. günüm işten izin alıp yaptırcam..
senin cuma günü 10. günün oluyor..yine çıkar ama cumarteside yaptırsan olur..ama doktor bulamayabilirsin..resmi tatil ya o gün..

Kızlar istambulda tüp bebek merkezi arıyorum tavsıyenizi rşca ediyorum (bahöeci olmasın )

Ben istanbul tüp bebek merkezindeyim, çok temiz, güler yüzlü ilgililer, başarı oranıda güzel. Ben emre beyin hastasıyım çok kibar ilgili bir dr. Birde aret bey var ondanda herkes memnun tavsiye ederim. Sgk raporuda geçerli, çevre merkezlere göre fiyatı da uygun

Yarin basliyorum bende insallah.dondurulmuslar vardi.5.gun embriyosu . Dondurulmusla transfer olan varmi surec nasil.daha kolay mis galiba igneler olmadigi icin

merhaba transfer sayısı isteğe göremi oluyor

Yasalara göre 35 yaş altı, ilk ve ikinci denemede tek sonraki denemeler çift. 35 yaş üzeri çift konuyor. Ama bazı özel hastaneler imtiyaz gösterebiliyor

Genetik tani dedigin nedir bilmiyorum ,embriyologum yaptiysa yapmistir benim bilgim yok inan
Yok genetik tani yapildigi zaman ilave nerdeyse 2-3bin tl daha fAzla aliyorlar. Tutmayanlara ve fazla dusuk yapanlara uygulaniyormus. Ha birde boyle cinsiywtin belirlemek oluyormus. Bu yontemle en saglikli embrio yapiliyormus. Yani embrio butun testlerden gecib (daun, talesemi ve.s) oyle transfer ediliyo. Ben paha oldugu icin, ve yasimin az oldugu ilk denemem oldugu icin yaptirmadim. Bakalim insallah hepimiz icin en hayirlisi olur canim benim

hmm dogru diyosun. Ya bgn bende adet sancisi var. Sende oldu mu oyl bsy

evet arada oluyor..kasıklarım falan ağırıyor..inşallah tutunuyodur meleklerimiz..
kaçıncı günündesin cnm.. transferi de sayarsak üçüncü gün benim.. benimde dün batmalarım oldu.. bu sabah unutum gerildim sonra ağladım ama olcak bu iş öle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…