- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 40
Benim doktor tam tersi seyler soyledi, ben once yaptirmak istemedim devlette faln da tanidiklar vardi baska doktorlara gosterdim hsg sonuclarimi, hepsi ameliyatin daha iyi olacagini soylediler. Ilk defa duydum tup bebekte tuplerin onemli olmadigini. Hatta tuplerin alinmasi sansi %40 artiriyormus diye biliyorum. Sen bi kac doktorla daha gorus canim, tup bebek merkezine bagli kalma sadece. O kadar para, zaman, bunyenin kaldiramayacagi kadar ilac bosa gitmesin. Tek yere bagimli kalmaInsallah olumlu sonuclanır canım...doktor tup bebekte tüpler onemli degil zaten bypass ediliyor yok gibi dedi ama yinevde ikilemde kalıyor insan ben de bir an once kısa yoldan tabi hayırlisiyla olsun istiyorum :)
Insallah bu kez tutarInsallah bebyim tutunmustur umarim minnaklarim ,yumurta op icin hic korkma ben hemsirenin eline yapismistim korkudan ama şukurler olsun harika bi ekip ve korkmam yersizmis uyuyup uyAndim hersey bitmisti sendede oyle olucak hic korkma
yapma cnm telaş.. vardır doktorların bir bildiği.. hadi şimdiden hayırlı olsun .. bebişlerin sımsıkı tutunsun!Kızlar gunaydin şimdi aradılar beni transfer için bugün 3. Gün çok telaş yaptım 5. Güne beklemiyolar emriyolar çok sağlıklı durumda 5 beklemeye gerek yok dediler ama 5. Gün olanlar daha iyi oluyo diye duymuştum çok korkuyorum suanda 24 yumurta toplanmıştı benden 19 tanesi iyiydi uffff bütün motivasyonum düştü yardım edin 3 te de sağlıklı oluyomu
Ya bende cuma yaptircam ama o günise basliycam cmrt mi yaptursam diyorum.
Nereyr ne yazdigimi hatırlamıyorum canim. Kayseri acıbadem miydi senin hastane. Bana sali transfer oldu s3n ne zaman yaptirdin
Kızlar istambulda tüp bebek merkezi arıyorum tavsıyenizi rşca ediyorum(bahöeci olmasın )
merhaba transfer sayısı isteğe göremi oluyor
Yok genetik tani yapildigi zaman ilave nerdeyse 2-3bin tl daha fAzla aliyorlar. Tutmayanlara ve fazla dusuk yapanlara uygulaniyormus. Ha birde boyle cinsiywtin belirlemek oluyormus. Bu yontemle en saglikli embrio yapiliyormus. Yani embrio butun testlerden gecib (daun, talesemi ve.s) oyle transfer ediliyo. Ben paha oldugu icin, ve yasimin az oldugu ilk denemem oldugu icin yaptirmadim. Bakalim insallah hepimiz icin en hayirlisi olur canim benimGenetik tani dedigin nedir bilmiyorum ,embriyologum yaptiysa yapmistir benim bilgim yok inan
hmm dogru diyosun. Ya bgn bende adet sancisi var. Sende oldu mu oyl bsyhayır ben çorlu reyapta yaptırıyorum..cuma günü 11. günüm işten izin alıp yaptırcam..
senin cuma günü 10. günün oluyor..yine çıkar ama cumarteside yaptırsan olur..ama doktor bulamayabilirsin..resmi tatil ya o gün..
Birazdan transferim var, 5 taneden 2 tane kalmis. Bugun de 3. Gun. Zerre umudum yok
hmm dogru diyosun. Ya bgn bende adet sancisi var. Sende oldu mu oyl bsy
öle deme cnm umutsuzluk yok.. hayırlısıyla olacak de..Birazdan transferim var, 5 taneden 2 tane kalmis. Bugun de 3. Gun. Zerre umudum yok
kaçıncı günündesin cnm.. transferi de sayarsak üçüncü gün benim.. benimde dün batmalarım oldu.. bu sabah unutum gerildim sonra ağladımevet arada oluyor..kasıklarım falan ağırıyor..inşallah tutunuyodur meleklerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?