nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Şuan iğnemi yaptım.daha 2.ama şimdiden morarma başladı.RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Kizlarr hepinize başarilaar bu aay hepimiz hamile kaliriz insallah hatta ben simdiden mujdeli haberi nasil vericem onu dusunuyorum. Hatta gidib elbiseleeer bile aldim miniyime yani hep pozitiv olun evrene guzel enerji yolluyalimki bize geri donsun meleklerim

Yok cnm 3.cü denemem ilk.tuttu düştü ikinisi dondurulms du tutmadı buda 3.cü olsn cnm.bekle sen kacnci.gün embryosu kactane transfer ettiler
Benim 6.deneme.ben bayağı kıdemliyim.5.deneme benimde tuttu ne yazıkki düştü.benim bu seferdondurulmuş 5.gün embriyosu ancak 1 tane verildi.çünki başka yoktu.pgt den bir tane sınavı geçti.

Bnde ayenn onu dusunym nasl söylesem dye düşünmeye başladm şimdiden ☺☺sanki tuttu da ☺☺

kızlar slm benim 5. gün 2 embriyo transferim sonrası b hcg sonuçlarım 8. gün 59, 10. gün 87, 12. gün 171
dr aradım cuma yine test yap sonra keseye bakmak için ultrason randevusu vercez dedi
Tek embriyo tutmuş ve hamilesin inşallah bize de nasip olur

Bnde ayenn onu dusunym nasl söylesem dye düşünmeye başladm şimdiden ☺☺sanki tuttu da ☺☺
Ay canim benim Insallah hayallerimiz gercek olur ben aldigim kücük bodylerden birini kutuya koyub annemlere falan hediye etmek istiyorum. Tabiki yüz ifadesin görmek istiyorum o anda her kesin suratin. Eşime daha ozel bir şey düşünücem o zamana

Kizlar listeye test tarihim izi yazalım mi artık listeyi guncelleyelim

Nisan için Tüp bebek Anne adayları ..

•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum

Suigeneris17 /başkent hast. / 1.deneme / belirsiz
@asdes /Ist. Tüp Bebek M. / 1.deneme /26.Mart
sukedisi /Zeynep Kâmil /1.deneme /25Mart
angel-devil /Başkent Üniv. Hast. /1.deneme /30Mart
echomare /Başkent Üniv. Hast. /22.Mart/ op günü yaklaşıyor
Yadee /Başkent Üniv. Hast. /2.deneme /adet günü belirsiz
ferbe1 / bahçeci umut tüp bebek merkezi/ 2. deneme / 31Mart
kirikolsaduramazdin /istanbul Florenz/2.deneme /8Mart/4Nisan
A atav melek /Medicana Çamlıca /31Mart
P princess01 /transfer 2Nisan
betheone /izmir Smyrna art/ 1.deneme/ 11Nisan
demir6133 /Trabzon Farabi/ 1.deneme/1Nisan
Gulce27 /Başkent Üniv. Hastanesi /2.deneme /12Nisan
ftmkrks /Ankara Gürkan Klinik/ 2.deneme /29.Mart
berceste_ / Novaart/3.deneme /9Mart
zelibon /Reyap Hastanesi/ 1.deneme /29Mart
hayat15 / Ankara HRS/ 3.deneme/ 26Mart
ahha / Konya nova fertil/ 1pozitif 2.deneme /24Nisan

Güncel halini bulamadım eski sayfalar içinde yeni güncel halini söylersen duzeltelim

Bnde eşime nasl bişey yapsm.dym allah m inşallah sevn.kursamda kalmaz

Bence hemen o işlere girişme.hamile olsak bile bence 4-5ay beklemek lazım.benim pozitif aldıktan sonra annemler zaten biliyorlardı.annem dayanamayıp kayınvalidemlere söyledi.ben söylemesinden taraf değildim ancak annem söyledi.sonu hüsrandı.birde millete niye düştüğünü anlatmak gerekiyor.

Ya arkadaslar simdi ben adetin 2. Gunu doktora gittim ,o gun ignelere basladim 5 . Gun oldu kac gun daha igne olucam kacinci gun yumurtalar toplaniyordu unuttum ben

Neden düştü sende?

Ya arkadaslar simdi ben adetin 2. Gunu doktora gittim ,o gun ignelere basladim 5 . Gun oldu kac gun daha igne olucam kacinci gun yumurtalar toplaniyordu unuttum ben

Benimde beşinci günü. Bidahaki muayenen ne zaman? Benimki 'un ve herşey yolundaysa pazartesi veya salı opum olur. Yani 10. Veya 11.gün genelde

Benim 1 mayis test gunum ama 30 nisanda yapcam, ben de angel-devil gibi aglama suresi veriyorum kendime negatif olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…