- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Yok cnm 3.cü denemem ilk.tuttu düştü ikinisi dondurulms du tutmadı buda 3.cü olsn cnm.bekle sen kacnci.gün embryosu kactane transfer ettilerBen cesaret edemem.29 beklerim.şimdiden heyecan bastı.bu test günü çok zor.senin ilk denememi?
Benim 6.deneme.ben bayağı kıdemliyim.5.deneme benimde tuttu ne yazıkki düştü.benim bu seferdondurulmuş 5.gün embriyosu ancak 1 tane verildi.çünki başka yoktu.pgt den bir tane sınavı geçti.Yok cnm 3.cü denemem ilk.tuttu düştü ikinisi dondurulms du tutmadı buda 3.cü olsn cnm.bekle sen kacnci.gün embryosu kactane transfer ettiler
Bnde ayenn onu dusunym nasl söylesem dye düşünmeye başladm şimdiden ☺☺sanki tuttu da ☺☺Kizlarr hepinize başarilaarbu aay hepimiz hamile kaliriz insallah hatta ben simdiden mujdeli haberi nasil vericem onu dusunuyorum. Hatta gidib elbiseleeer bile aldim miniyime yani hep pozitiv olun evrene guzel enerji yolluyalimki bize geri donsun meleklerim
Benim 6.deneme.ben bayağı kıdemliyim.5.deneme benimde tuttu ne yazıkki düştü.benim bu seferdondurulmuş 5.gün embriyosu ancak 1 tane verildi.çünki başka yoktu.pgt den bir tane sınavı geçti.
Tek embriyo tutmuş ve hamilesin inşallah bize de nasip olurkızlar slm benim 5. gün 2 embriyo transferim sonrası b hcg sonuçlarım 8. gün 59, 10. gün 87, 12. gün 171
dr aradım cuma yine test yap sonra keseye bakmak için ultrason randevusu vercez dedi
Ay canim benim Insallah hayallerimiz gercek olurBnde ayenn onu dusunym nasl söylesem dye düşünmeye başladm şimdiden ☺☺sanki tuttu da ☺☺
Bnde eşime nasl bişey yapsm.dym allah m inşallah sevn.kursamda kalmazAy canim benim Insallah hayallerimiz gercek olurben aldigim kücük bodylerden birini kutuya koyub annemlere falan hediye etmek istiyorum. Tabiki yüz ifadesin görmek istiyorum o anda her kesin suratin. Eşime daha ozel bir şey düşünücem o zamana
Bence hemen o işlere girişme.hamile olsak bile bence 4-5ay beklemek lazım.benim pozitif aldıktan sonra annemler zaten biliyorlardı.annem dayanamayıp kayınvalidemlere söyledi.ben söylemesinden taraf değildim ancak annem söyledi.sonu hüsrandı.birde millete niye düştüğünü anlatmak gerekiyor.Ay canim benim Insallah hayallerimiz gercek olurben aldigim kücük bodylerden birini kutuya koyub annemlere falan hediye etmek istiyorum. Tabiki yüz ifadesin görmek istiyorum o anda her kesin suratin. Eşime daha ozel bir şey düşünücem o zamana
Neden düştü sende?Bence hemen o işlere girişme.hamile olsak bile bence 4-5ay beklemek lazım.benim pozitif aldıktan sonra annemler zaten biliyorlardı.annem dayanamayıp kayınvalidemlere söyledi.ben söylemesinden taraf değildim ancak annem söyledi.sonu hüsrandı.birde millete niye düştüğünü anlatmak gerekiyor.
Ya arkadaslar simdi ben adetin 2. Gunu doktora gittim ,o gun ignelere basladim 5 . Gun oldu kac gun daha igne olucam kacinci gun yumurtalar toplaniyordu unuttum ben
Benim 1 mayis test gunum ama 30 nisanda yapcam, ben de•Nick •Merkez •Deneme •SAT • Sondurum
S suigeneris
@asdes
sukedisi
angel-devil 25 nisan test
echomare
Yadee
ferbe1
kirikolsaduramazdin
A atav melek
P princess01 HAMILE
betheone
demir6133 30 nisan test
Gulce27
ftmkrks
berceste_
zelibon
hayat15
ahha
Z zeynep bal 29 nisan
Arkadaşlar listeyi hatırlamıyorum tarihleriniZi durumlarınıZi guncelleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?