nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Yok canim dogru yapiyosun, insanlar hamile kalmaya karar verdiginde basliyolar. Hatta normali hamile kalmadan 3 ay once baslamakmis. Ben de cocuk istedigimde baslamistim ama kismet olmadi dogal yoldan ben de birakmistim umudum kirilinca

Benim pazartesi 10.günüm. Bakalım opum Yarın belli olur inşallah.
Cuma sabahi bende başkentteyim:) .. Göğüşen bey yokmuş yarın hulusi Bey de muayene olacam.
Bizim sorun dna hasarı ve Sayı azlığı. Ne yaptıysak düzelmedi. Bu ikinci tup bebek tedavim. Bu arada ben daha bugün başlıyorum cetrotide iğnesine.bizim bu sefer mikro enjeksiyon olacak

Son düzenleme:

Sabah ben de oradayım Göğşen bey yoksa daha kalabalık olur çok erken gidip isim yazmak lazım :)

İnofolic asit ı ssk karşılıyor mu yani doktora yazdirayim mi yoksa gerek yok mu

Arkadaşlar elimde 2 kutu Puregon 600 var, hiç açılmamış. Son kullanma tarihi Haziran..Buzdolabımda saklıyorum.ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim. Bursada yaşıyorum..

kızlar merhaba
sonucu pozitif olanlar hepinize hayırlı olsun..
bişey sorcam bana 3.gün transferi yapıldı...8.gün değerim 6,25 çıkmıştı...12.gün değerim 3,85...yarın bi daha test yaptırcam...11.gün içimden bişey akar gibi oldu, baktım yoğun beyaz akıntı olmuş.. böyle başına gelip de sonucu pozitif olan oldu mu? çok canım sıkılıyor...transfer sonrası hiç dinlenemedim ve 3.gün işe başladım vicdanen kendimi kötü hissediyorum dinlenmedim diye...

Sabah ben de oradayım Göğşen bey yoksa daha kalabalık olur çok erken gidip isim yazmak lazım :)

Ya öylede ben şehir dışından gelecem sabah 6da yola çıksam 9a doğru gelirim anca. Çok trafik var yoksa 2saate gelirdim. Sen hulusi beydeydin dime

Şuan iğnemi yaptım.daha 2.ama şimdiden morarma başladı.RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın.
arkadaşım morarman iğnedeki havayı almadığın zaman oluyor. iğneği dik tutuğ hafifçe damla gör öndan sonra dozunu tekrar kontrol edip öyle vur.
benim cildim hassas olmasına rağmen morarma olmadı bu yöntemle. umarım seninde işine yarar.

ben 300 lük doz vuruyordum.

kızlar napıyosunuz nasılsınız?benim transfer 6.7 rahim kalınlığıyla yapıldı içinizde böyle olan var mı hiç?

İnofolic asit ı ssk karşılıyor mu yani doktora yazdirayim mi yoksa gerek yok mu

ssk karşılamıyor bir ara ondan kullandım bende, pembe kutudan. 26 tl falan fiyatı. onun içinde ekstra vitamin falan var sanırım, şuan ki dr folbiol verdi onu kullanıyorum 2 lira falan

kızlar merhaba
sonucu pozitif olanlar hepinize hayırlı olsun..
bişey sorcam bana 3.gün transferi yapıldı...8.gün değerim 6,25 çıkmıştı...12.gün değerim 3,85...yarın bi daha test yaptırcam...11.gün içimden bişey akar gibi oldu, baktım yoğun beyaz akıntı olmuş.. böyle başına gelip de sonucu pozitif olan oldu mu? çok canım sıkılıyor...transfer sonrası hiç dinlenemedim ve 3.gün işe başladım
yok mu bilgisi olan

ssk karşılamıyor bir ara ondan kullandım bende, pembe kutudan. 26 tl falan fiyatı. onun içinde ekstra vitamin falan var sanırım, şuan ki dr folbiol verdi onu kullanıyorum 2 lira falan
Fiyatı önemli değil zaten tedaviye dünya kadar para veriyoruz onu mu vermeyecez

Fiyatı önemli değil zaten tedaviye dünya kadar para veriyoruz onu mu vermeyecez

Tabiki önemli değil, ben bilgilendirme amaçlı yazdım. Yalnız alırken dr a danış farklı renkte inofolic var.

benim de 25 nisan test gunum gecmez sandıgımız gun çok yaklastı ....hepimize sevinçli haberlerle insAllah

gunluk meryem ve yasin surelerini okumaya calısıyorum felak nas ve ayetelkursilerle bekliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…