nisanda tup bebek yaptiranlar

jelle fitil ayni zaten banada jel yerine fitil estrofem sabah aksam folidoce 1 ecopirin 1 progestan igne kabadan 1 bide deri altinda bir ignem var hergun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarın Dr a Sorucam acaba benim yumurta toplama sonrasında hemen olmadı ya transfer u yüzden olabilir mi acaba yada başında mi savdi offf ya

Yarın Dr a Sorucam acaba benim yumurta toplama sonrasında hemen olmadı ya transfer u yüzden olabilir mi acaba yada başında mi savdi offf ya

Baska Fikri olan var mı arkadaşlar bide bir şey Sorucam benim transferim 19.04 de oldu ben kaçıncı gün deyim transfer günü sayılıyor mu diyorlar ya bebek 4 veya 5 . Gun tutuluyor o gün bugün mu benim için dikkat edeyim

Baska Fikri olan var mı arkadaşlar bide bir şey Sorucam benim transferim 19.04 de oldu ben kaçıncı gün deyim transfer günü sayılıyor mu diyorlar ya bebek 4 veya 5 . Gun tutuluyor o gün bugün mu benim için dikkat edeyim
transfer gunu sayilmiyo
bugun 4.gunumuz
ustelik ben bugun isbasi yapicam nobetim var.
iyi mi ettim kötümü bilmiyorum

gunaydinn kizlarr nasiksiniz varmi belirtilerinizz benim belimm cok agrimaya basladii dayanamiyom artikk cabuk cuma olsunnn...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tutunma günü bugün ve yarın mi oluyor yoksa embriyonun oluştuğu gün den mi sayiliyor

canım transferden sonra 5.gün diyorlar ama doktorum öyle bi şey demedi allah bilir bence embriyoya göre değişir bu kesin belli olsa doktor demez mi şu günlerde dikkat edin diye ne tbi şey yok bence.embriyo cin gibiyse hemen de tutunur niye beklesin:52:

Back
X