nisanda tup bebek yaptiranlar

canım artık beklemekten baska care yok ya ben ne yapayım ya ne var ne yok, yok deseler işime gucume bakıcam var deseler sevinicem ama sevinemedim bile en kötüsü bu olsa gerek emin olmadan ilaca devam ediyorum psikolojim gelgit ..

sen uaptınmı canım idarar testii foto atsana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen uaptınmı canım idarar testii foto atsana

aldım bitane yaptım hiç sorma o idrar damlatılan kısımda kaldı tastı öbür tarafa gecmedi bekle bekle..sonra obur tarafa damlattım inadına inadına hiç tepki yok testte sıfır cizgi bembeyaz eskiden gördügüm tek çizgi bile yok:1::1::1:keşke 2 tane alsaymşım bozuk herhalde sansıma..artık bana pazartesi olmicak..ama pazartesi de her seyi anlicam inş..

aldım bitane yaptım hiç sorma o idrar damlatılan kısımda kaldı tastı öbür tarafa gecmedi bekle bekle..sonra obur tarafa damlattım inadına inadına hiç tepki yok testte sıfır cizgi bembeyaz eskiden gördügüm tek çizgi bile yok:1::1::1:keşke 2 tane alsaymşım bozuk herhalde sansıma..artık bana pazartesi olmicak..ama pazartesi de her seyi anlicam inş..

bak yagmurkaan la birbirinize destek olursunuz
oda iyi bişe
kendinizi yanlız hissetmiyceksiniz ikinizde:34:
ikinizinde mutlu haberini alacagız inş
inş hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize

bozuk testmiş canım inş pazartesi hayırlı haberler alırız

bak yagmurkaan la birbirinize destek olursunuz
oda iyi bişe
kendinizi yanlız hissetmiyceksiniz ikinizde:34:
ikinizinde mutlu haberini alacagız inş
inş hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize

ne güzel yazmışın öyle cansın yaa inşallah üzülmek yokkk hepimiz pazartesiyi bekliyoz şimdi demee

ne güzel yazmışın öyle cansın yaa inşallah üzülmek yokkk hepimiz pazartesiyi bekliyoz şimdi demee

Bence her ikinizde annesiniz tadını cikarin biz bir silik çizgiye bile razıyiz şu anda bize de dua edin bebisleriniz yeni tutunmustur bence kutlayin sarılın onlara benim içimden geçen bu ANNE oldunuz kızlar darısı bizim basimiza insallah

Bence her ikinizde annesiniz tadını cikarin biz bir silik çizgiye bile razıyiz şu anda bize de dua edin bebisleriniz yeni tutunmustur bence kutlayin sarılın onlara benim içimden geçen bu ANNE oldunuz kızlar darısı bizim basimiza insallah

ayy canımm benimm inşallah senin güzel haberlerinide alırız bol gebişli ay olsun

M.sşşl sonuc bugun ıcın bnce gayet guzel devamı da katlanark gelsın benım de test tarıhım yarın heyecanım dorukta bakalım neler olack sımdıden hayırlı olsun dıyım ben

Annecik rahat ol bebisin hayırlı ugurlu olsunnnnn

Ben 3,5 sene önce meme CA tedavisi gördüm ve cemo öncesi iki embriyo dondurduk. Çözüldüğünde biri iyi değildi bitane transfer yaptık dediler. Salı günü sonucu öğreneceğim. Olsun istiyorum.

Ben 3,5 sene önce meme CA tedavisi gördüm ve cemo öncesi iki embriyo dondurduk. Çözüldüğünde biri iyi değildi bitane transfer yaptık dediler. Salı günü sonucu öğreneceğim. Olsun istiyorum.

canım cok geçmiş olsun peki şimdi iyice atlattın mı kanseri?rabbim inş..olumlu sonucla sevindirir seni peki yeniden tup bebek tedaviisi olsan kemo yumurtalaara mı zarar veriyor ?yani inşbu olur bi de sonra kardeş yaparsın ,ilk tedavin mi tupte peki ve sorun ne?

Rabbim isterse olur hiç endişe etme ne olur

Back
X