Nişanı atan kisiyim yine ben ve olaylar

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Nisanlimla imam nikahimiz var biliyorsunuz durumları ayrıldık şimdide msj atmış whatsapptn engelimi aç nikah başka turlu düşümüyormuş karşılıklı anlaşma yüz yüze olması lazimmis baktım diye mesaj attı gorusmekmi istiyor mesaj karşılığı mı diyo anlamadım tabi whatsapptan engelini acmadm acmamda konuşmam muhatap olmamda bu arada nikah hiç gormesen bozulmazmi illa yuz yuzemi gelinmesi lazm ?

Yüz yüze mi olunması lazm ?

Sen en iyisi bunu bir bilene danis biz sadece tahmin yurutuyoruz bunlar ince konular.

Ben bu imam nikahı nasıl düşer o işlerden anlamam ama yazmadan da edemeyeceğim, yani neden imam nikahı yapıldı ki? Muhtemelen aynı odada oturmak, sohbet etmek, baş başa kalmak için, ama bunlar için nikaha çok mu ihtiyacınız vardı? Neden resmi nikah olmadan aileler imam nikahına onay veriyor, destekliyor hiç anlamıyorum. Şimdi böyle daha mı iyi oldu sanki Umarım bundan sonraki sözünüzde ya da nişanınızda farklı bir yol izlersiniz artık...

Biliyorumda kizginlikla yazdim. Sinir oluyorum firsatci insanlara. Whatsaptan nikah nasil bozulacak bilmiyorum ama bulusursan tek gitme derim.
Hala yaralıyım biliyormusun allah evladın ölümüne anneye sabır veriyor banada versn Rabbim çünkü çok zor

Yüz yüze mi olunması lazm ?
Bilmiyorum ki canım benim. Pek de önemsemem açıkçası böyle konuları. Yine de büyüklerin gönlü olsun diye bizim de var dini nikah ama tabi ki resmi de. Bana göre Allah vardır, buna inanırım. Sen istediğini kendine göre yaşarsın. Bu yüzden canın nasıl isterse öyle yap, istersen hiç görüşme, istersen görüş. Kendini sıkma boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…