Yüz yüze mi olunması lazm ?Boşuna resmi nikah olmadan, dini nikah yapmak illegal değil dimi? Uzaktan olduğu kadar. İstemediğin kimseyle görüşmek zorunda değilsin. Söz konusu 3cümleyse, çok da isterse kapına gelsin, söylesin kapı arkasından gitsin
Webcamda olacağını zannetmiyorumgitmene gerek yok canim wepcami acip soyleyebilir 2 dk surmez zaten. bunu yapmalisin ileride soru işareti olarak aklinda kalmaması icin.
Kesinlikle acmam telefonunu iletişime girmem aslaBence sırf seninle iletişim kurmak için bahane ediyor
Olurmu öyle şey nikah ayrı yüzük ayrıYa biraksin ALLAH askina. Yuzugu attinmi nikahta biter zaten.
Gorusme hic.
ben bunu danismistim sahitle bile olabiliyor bircok hocaya danistim .hatta alo fetvayi arayin net bilginiz olur.Webcamda olacağını zannetmiyorum
Biliyorumda kizginlikla yazdim. Sinir oluyorum firsatci insanlara. Whatsaptan nikah nasil bozulacak bilmiyorum ama bulusursan tek gitme derim.Olurmu öyle şey nikah ayrı yüzük ayrı
Hala yaralıyım biliyormusun allah evladın ölümüne anneye sabır veriyor banada versn Rabbim çünkü çok zorBiliyorumda kizginlikla yazdim. Sinir oluyorum firsatci insanlara. Whatsaptan nikah nasil bozulacak bilmiyorum ama bulusursan tek gitme derim.
Bilmiyorum ki canım benim. Pek de önemsemem açıkçası böyle konuları. Yine de büyüklerin gönlü olsun diye bizim de var dini nikah ama tabi ki resmi de. Bana göre Allah vardır, buna inanırım. Sen istediğini kendine göre yaşarsın. Bu yüzden canın nasıl isterse öyle yap, istersen hiç görüşme, istersen görüş. Kendini sıkma boşunaYüz yüze mi olunması lazm ?
Numarası kaç ?ben bunu danismistim sahitle bile olabiliyor bircok hocaya danistim .hatta alo fetvayi arayin net bilginiz olur.
Hiç mi bişey bilmiyorsun diyecemde buraya konu açabiliyorsun nete yazarsan çıkarNumarası kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?