- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
merhaba arkadaşlar,burda yeniyim bir sorunum var.Ben 26 yaşındayım nişanlım 37 yaşında.İkimizde meslek sahibi sıradan insanlarız.Bundan 1 yıl önce tanıştık.Aynı apartmanda oturuyoruz.Ve herşey çok hızlı gelişti iki ay içinde sevgili olup şubat ayında nişanlanmıştık.Nişanlım çok romantik çok anlayışlı bir adamdır.Gerçekten çokta seviyorum.Fakat aklımı kurcalayan konular var.Bundan 4 yıl önce boşanmış,12 yıl evli kalmış daha önce.Boşandıktan 3 ay sonra eski eşi hemen evlenmiş.Aralarında evet hiçbir bağ yok fakat aklımı kurculayan çok şey var.Sanki hiç benimle heyecan duymayacak,beni kıyaslayacak gibi hissediyorum.Ve boşandıktan sonra baya çapkın bir adammış.Ama şimdi izinsiz dışarı çıkmaz haftada bir erkek arkadaşıyla ancak orduevine gider.Boşanmaya kesinlikle sıcak bakmayan birisi fakat niye boşandı bilmiyorum bu konuları deşme ben senle yeniden doğdum diyor.Eski konuların açılmasını istemiyor.Kızı var çok iyi anlaşıyoruz o da annesiyle görüşmek istemiyor hiç.Kayınvalidem boşansınlar istemezdim ama kendi kararları birdaha evlenmeyi düşünmüyordu dedi ailesi çokta iyi.Ama bende hep acaba kıyaslanır mıyım,acaba benimle aynı hisleri taşımayacak mı diyorum?Ve niye boşandıklarını merak ediyorum.Aynı apartmanda oturdugumuz için çok sık görüşüyorduk ve git gide nişanlım umursamaz biri gibi oldu.Kasımda düğün yapmayı düşünüyoruz.Ama aklımda soru işaretleri var.Yanlış mı düşünüyorum ne yapmam gerek bilmiyorum :'(