nişanı atmalımıyım kafam çok karışıkk

ozlem29

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
11
1
6
Eskişehir
nişanlım ile 7 yıldır birlikteyiz 2ay once düğün olucakdı ama annem bı hastalık gecırdı ve dugunu sonbahara erteledık farklı sehırlerdeyız telefonda ıyı konusuo ama yanyana olunca cok soguk davranıo dugun ertelenmesı yuzunden benden sogudugunu soluo ılk baslarda gecer fln dıodu ama yanına gıttıgımdekı soguk uzak davranıslarına sınır oluyorum tahamul edemıyorum bu yuzden 2-3 gundur aramız baya kotulestı napıcamı bılmıorum bı yandan o kadar emek var duzelır belkı bekle sakın ol dıyorum bı yandan da ıyı gun kotu gun ıcın soz verıcez adam daha ılk kotu gunumde bunları yapıo nasıl bı omur sırtımı dayayıp guvenıcem dıye dusunuyorum

nişanlım ile 7 yıldır birlikteyiz 2ay once düğün olucakdı ama annem bı hastalık gecırdı ve dugunu sonbahara erteledık farklı sehırlerdeyız telefonda ıyı konusuo ama yanyana olunca cok soguk davranıo dugun ertelenmesı yuzunden benden sogudugunu soluo ılk baslarda gecer fln dıodu ama yanına gıttıgımdekı soguk uzak davranıslarına sınır oluyorum tahamul edemıyorum bu yuzden 2-3 gundur aramız baya kotulestı napıcamı bılmıorum bı yandan o kadar emek var duzelır belkı bekle sakın ol dıyorum bı yandan da ıyı gun kotu gun ıcın soz verıcez adam daha ılk kotu gunumde bunları yapıo nasıl bı omur sırtımı dayayıp guvenıcem dıye dusunuyorum

tek sorununun bu olmaması gerekiyor
evet bi,r hayal kırıklığı yaşamış olması muhtemel
ancak çok da geçerli bir nedenin var
sende benden sogudu ayrılıyımmı diye bize soracağına
seviyorsan arayı ısıtmaya gayret et
7 sene dile kolay
sudan sebep bunlar

ben bundan 2 ay öncesinde nişan attım çok kararlıydım barışmıyıcağıma dair aileler devreye girdi yüzüğü falan gnderdik iki ay sonra barıştık bana sorarsan bence hiç aileleri devreye sokma kendin hallet seviyosan birleşirsin 7 yıl sevgi var alışmışlık var ben yapma derim

çok da doğru düşünüyosun..
netice de meyve vermeyen ağaç nasıl taşlanıyorsa, umut vermeyen, gelecek vadetmeyen insan da dışlanır :20::20:

Hevesi kırılmış sanırım ondan yapıyor bence inatlaşmış birazcık ama sizde sonuçta önemli bir durumdan dolayı erteleme gereği duymuşsunuz anlayışlı olmalıydı bu durumda ben düğüne yaklaştıkça düzeleceğini düşünüyorum sonbahara kadar beklemek geriyor fikrimce :51:

konusmaya calıstım baska sebeb yok dıyor tum hayallerım bı anda altust oldu dıyor 2 aydır sıcak dawranıyorum ustune gıtmıyorum ama gercekden cok kırıcı oluyor sadece onun deıl benımde tum hayallerım yıkıldı sırf bu yuzden ısten ayrıldım annemın bakıma ıhtıyacı vardı onla ılgılendım ondan daha fazla sınır ve stresım var destek olmasını gectım kostek oluyo resmen bı sınırle davranmak ıstemıyorum ama kafamıda karıstırıyor bu yuzden fıkır almak ıstedım

konusmaya calıstım baska sebeb yok dıyor tum hayallerım bı anda altust oldu dıyor 2 aydır sıcak dawranıyorum ustune gıtmıyorum ama gercekden cok kırıcı oluyor sadece onun deıl benımde tum hayallerım yıkıldı sırf bu yuzden ısten ayrıldım annemın bakıma ıhtıyacı vardı onla ılgılendım ondan daha fazla sınır ve stresım var destek olmasını gectım kostek oluyo resmen bı sınırle davranmak ıstemıyorum ama kafamıda karıstırıyor bu yuzden fıkır almak ıstedım

Stresli ve gerginsiniz insan bir şeyi çok ister de engel çıkarsa ya da birkaç zaman sonraya ertelenirse sinir olur duruma hıncını sizden çıkartıyor işte yapabilecek bir şey olmadığı için çok geçmiş olsun bu arada inşallah bir sorun yoktur anneniz için canınızı sıkmayın derim ben halledebileceğinizi düşünüyorum :16:

ona söyledin mi hiç peki nişanı atmayı düşündüğünü yani böyle giderse ayrılacağını?

çok şükür annem suan ıyı :) ama dediğim gıbı ısde sozlerı davranısları cok kırıcı sogudugunuda soyluyor kendımı ıstenmıyormus gıbı hıssedıyorum resmen bu tawırlarıyla benıde kendınden uzaklastırıyor kafamı karıstırıyor ben yaklasmaya calıstıkca elının tersıyle ıtıo buda gururumu kırıo :(

peki o ne dedi bu arada geçmiş olsun annen için

tesekkur ederım ılk basta hayır fln dedı ama sonra tamam dedı konusmuyoruz ama genede aksamları nerde kımle oldugunu fln msj atıo esyalar ıle ılgılı msj atıo napmaya calısıo anlamıorum sogumussun uzak davranıosun ama hala esya derdındesın alıskanlık fln mı anlamadım bende yada sırf 7 yılın emegı var hemen kestırıp atmıyım dıemı dusunuo bılemıorum

ara konuş düşüncelerini söle gerckten soğudysa yapackbr şy yok çok uzamış 7 yıl artık sabırda bi yere kadar tatlım:50:

güvensizlikte var sanırım ..
iyice düşünün bencee ..
bu kişiyle ömür geçer diyorsanız evlenin ..
evlilik kırılıp ayrılacak kadar basit değil ..

evet bıraz uzadı ama napmam nasıl dwranmam gerektıgını bılmıorum gecer dıe bekleyıp normal mı davranayım yoksa tavrımı koyup aramıyım mı hangısı dogru olur karar veremıorum

çok şükür annem suan ıyı :) ama dediğim gıbı ısde sozlerı davranısları cok kırıcı sogudugunuda soyluyor kendımı ıstenmıyormus gıbı hıssedıyorum resmen bu tawırlarıyla benıde kendınden uzaklastırıyor kafamı karıstırıyor ben yaklasmaya calıstıkca elının tersıyle ıtıo buda gururumu kırıo :(

Kırıldığını anlayamıyor mu acaba sizin vazgeçemeyeceğinizi düşünüyor sanırım o yüzden rahat rahat trip atarak kırabiliyor biraz nazlanıp üzgün olsanız geri çekseniz kendinizi daha damı ters teper ki :26:

Back
X