nişanı atmalımıyım kafam çok karışıkk

Kırıldığını anlayamıyor mu acaba sizin vazgeçemeyeceğinizi düşünüyor sanırım o yüzden rahat rahat trip atarak kırabiliyor biraz nazlanıp üzgün olsanız geri çekseniz kendinizi daha damı ters teper ki :26:

bende ole dusundum msj atarak sozlerın tawırların cok kırıcı uzuluorum bu yuzden gorusmeyelım dedım yanına gıtmıstım cıktım geldım gelmeme cok sasırdı beklemeıodu benden bole bısı 7 yılın ve nısanın ustune ayrılmaz dıe dusunuo olabılır

bende ole dusundum msj atarak sozlerın tawırların cok kırıcı uzuluorum bu yuzden gorusmeyelım dedım yanına gıtmıstım cıktım geldım gelmeme cok sasırdı beklemeıodu benden bole bısı 7 yılın ve nısanın ustune ayrılmaz dıe dusunuo olabılır

Bence anlayacaktır hatasını biraz fazla naza çekmiş kendini gibi geldi toparlayacaksınızdır inşallah:51:

onun annesi veya babası aileisnden biri için düğün ertelenseydi emin ol erkek arkadaşın senin onun şuan yaptığı gibi davranmana izin vermeyecekti. bu ne bencillik böyle şey mi olur bence dur ve iyice düşün. sağlık sorunlarıyla ertelenen birşeyde taam hayal kırıklığı yaşar ama demesi gereken olsun canım annen iyileşince herşeyi daha güzel yaparız demek olmalıydı açıkçası tavırları hiç hoş değil ve biraz terbiyesizce. yarın öbürgün evlendiniz anneniz yine hasta oldu bakıma ihtiyacı var o zaman ne yapıcak acaba beyefendi bence her yönden oturun iyi düşünün. bu sizin için çok güzel bir sınav olmuş belkide bunlar başınıza bazı şeyleri erken görün diye bir uyarı mahiyetinde geldi. nişanı atın veya atmayın diyemem ama artık tavrınızı koyma vakti gelmiş. size böyle davranamayacağını söz konusu annesinin sağlığı olduğunu aynı şey onun başına gelse ne yapacağını sorun belki şımarmış olan nişanlınızı bu sorular kendine getirmiş. kusurabakmayın ama yaptığı gerçekten şımarıklık böyle devam edemez böyle olucaksa yol yakınken bitsin daha iyi. siz orada canınızın derdindesiniz adam düğün dernek yapamadı diye soğuyormuş bak sen ya. çok sinirlendim gerçekten sabrınıza da hayran kaldım. ama bugün böyle yapan ilerde sen benim karımsın benden habersiz annenlere gidemezsine getirebilir mi acaba olayı ailenizle farklı şehirlerde yaşıyacaksınız sanırım Allah düşürmesin kimseyi ama olurda bakıma muhtaç olsalar gelip sizde kalması gerekse veya sizin uzun süreli 1 ay gibi ailenizin yanında olmanız gerekse beyefendi napıcak acaba soğuyup ihtiyaçlarını gidermek için başkalarına mı gidicek bahaneside sen ailenle ilgilendin napayım soğudum erkeğim ihtiyaçlarım var mı olucak bence bunları açık açık konuşun. aileniz söz konusu neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz suçunuz kabahatınız olmayan birşeyde. şu erkeklerin bencilliği yüzünden herşeyi kadınlar çekmek zorunda sanki. yerinizde olsam bu kadar pozitif olamazdım ve bence nişanlınız kaşınıyor kaşımanızı bekliyor kendisine kimsenin vazgeçilmez olmayacağını ve özellikle ailesi için kimseden vazgeçemeyeceğini gösterin o zaman aklını başına toplar diye düşünüyorum.kırıcı olduysam kusurabakmayın ama bencil erkek hareketleri beni çıldırtıyor

ben evlendm balayına gittik eşimle, babam balayımzn 4. günü kalp krızı geçrdi apar topar dönduk ...
babam 6 ay yoğn bakmda yattı sonra da felç oldu sürekli annemlere gittim.. hastaneden işe işden eve hep moral bozuk ..ama benm eşim bana bu dedklernn birini yapmadı da demedi tam tersi hep destek oldu .. bence bu işde bir terslık var ozmn ilerde ilk çıkan sorunda sana böyle davranıcakmış ... anlayış yoksa boşver yoluna bak.. insanlar 30 yıl evli kalıp boşuyr .. 7 yıl ne ki bence sırf bu konuysa ailene değer vermeyen sana hiç vermez ilerde...

kendimi nişanlınızın yerine koydum da... hayal kırıklığı kolay aşılmıyor. ayrıca anlayışlı olmak istese de olamayabilir. hayal kırıklığı çünkü... sabredin lütfen.

onun annesi veya babası aileisnden biri için düğün ertelenseydi emin ol erkek arkadaşın senin onun şuan yaptığı gibi davranmana izin vermeyecekti. bu ne bencillik böyle şey mi olur bence dur ve iyice düşün. sağlık sorunlarıyla ertelenen birşeyde taam hayal kırıklığı yaşar ama demesi gereken olsun canım annen iyileşince herşeyi daha güzel yaparız demek olmalıydı açıkçası tavırları hiç hoş değil ve biraz terbiyesizce. yarın öbürgün evlendiniz anneniz yine hasta oldu bakıma ihtiyacı var o zaman ne yapıcak acaba beyefendi bence her yönden oturun iyi düşünün. bu sizin için çok güzel bir sınav olmuş belkide bunlar başınıza bazı şeyleri erken görün diye bir uyarı mahiyetinde geldi. nişanı atın veya atmayın diyemem ama artık tavrınızı koyma vakti gelmiş. size böyle davranamayacağını söz konusu annesinin sağlığı olduğunu aynı şey onun başına gelse ne yapacağını sorun belki şımarmış olan nişanlınızı bu sorular kendine getirmiş. kusurabakmayın ama yaptığı gerçekten şımarıklık böyle devam edemez böyle olucaksa yol yakınken bitsin daha iyi. siz orada canınızın derdindesiniz adam düğün dernek yapamadı diye soğuyormuş bak sen ya. çok sinirlendim gerçekten sabrınıza da hayran kaldım. ama bugün böyle yapan ilerde sen benim karımsın benden habersiz annenlere gidemezsine getirebilir mi acaba olayı ailenizle farklı şehirlerde yaşıyacaksınız sanırım Allah düşürmesin kimseyi ama olurda bakıma muhtaç olsalar gelip sizde kalması gerekse veya sizin uzun süreli 1 ay gibi ailenizin yanında olmanız gerekse beyefendi napıcak acaba soğuyup ihtiyaçlarını gidermek için başkalarına mı gidicek bahaneside sen ailenle ilgilendin napayım soğudum erkeğim ihtiyaçlarım var mı olucak bence bunları açık açık konuşun. aileniz söz konusu neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz suçunuz kabahatınız olmayan birşeyde. şu erkeklerin bencilliği yüzünden herşeyi kadınlar çekmek zorunda sanki. yerinizde olsam bu kadar pozitif olamazdım ve bence nişanlınız kaşınıyor kaşımanızı bekliyor kendisine kimsenin vazgeçilmez olmayacağını ve özellikle ailesi için kimseden vazgeçemeyeceğini gösterin o zaman aklını başına toplar diye düşünüyorum.kırıcı olduysam kusurabakmayın ama bencil erkek hareketleri beni çıldırtıyor

kesınlıkle kırıcı olmadınız ve cokda haklısınız bende bu yuzden sınırlıyım cok sabrımın sınırlarında evlılık cıddı bısı hayat herzaman gulluk gulistanlık deıl daa ılk zor zamanımda bunu yaptı bu yuzden kafamı cok karıstırdı

ben evlendm balayına gittik eşimle, babam balayımzn 4. günü kalp krızı geçrdi apar topar dönduk ...
babam 6 ay yoğn bakmda yattı sonra da felç oldu sürekli annemlere gittim.. hastaneden işe işden eve hep moral bozuk ..ama benm eşim bana bu dedklernn birini yapmadı da demedi tam tersi hep destek oldu .. bence bu işde bir terslık var ozmn ilerde ilk çıkan sorunda sana böyle davranıcakmış ... anlayış yoksa boşver yoluna bak.. insanlar 30 yıl evli kalıp boşuyr .. 7 yıl ne ki bence sırf bu konuysa ailene değer vermeyen sana hiç vermez ilerde...

Katılıyorum,eş dediğin böyle olur.Helal olsun.Ayrıca konu sahibi arkadaşım,nişanlının dediği soğumak için çok saçma bir sebep.Bir oyunu var ki nedir bilemedim.

:46::46: kesinlikle cok dogru. sen belki 7 sene boyunca nişanlını tanıyamamıs olabilirsn bunlar sana allah tarafından gosterılmıs. mutlaka ona kırıldıgını aılenın onemli oldugunu söle. tavırların da da belirt. cunku aile herseyden daha onemli.

Son düzenleme:
Kardeşim hastalığı parayla almadınız herhalde.Tabii ki annenizle ilgilenip onu ihmal etmiş olabilirsiniz.Bunun adı da hayal kırıklığı değil.Neyin hayal kırıklığı bu anlamadım,kaçmıyor ya.Onun ailesinden birine böyle olsa ne yapardı? :19: Ben olsam bırakırım.Ne kadar emek varsa var.O yüzden ona bağlı olduğunuzu kesinlikle düşünmeyin.Anneniz hasta oldu diye surat yapan adamdan hayır gelmez.

ay ne demek düğünü erteleyince soğudum senden evlenince de hergün görecek ozaman da hergün görmekten bıktım mı diyecek çok saçma zevkten ertelememişsin ya annen hasta nişanlının yaptığı affedersinde öküzlük pek hayır bekleme sen bu nişanlından :19:

kesınlıkle kırıcı olmadınız ve cokda haklısınız bende bu yuzden sınırlıyım cok sabrımın sınırlarında evlılık cıddı bısı hayat herzaman gulluk gulistanlık deıl daa ılk zor zamanımda bunu yaptı bu yuzden kafamı cok karıstırdı

en kısa sürede ciddi manada konuşun. ona 2 ay zaman tanımış herşeyi alttan almışsınız hayal kırıklığıysa bitmesi gerekirdi sizde aynı hayal kırıklığına uğradınız ve üstelik anneniz için üzülüp endişelendiniz bunu ona anlatın. bu soğumak için sebep değil soğuduysa kendini toparlayamıyacaksa böyle yapmasının sizide soğuttuğunu ve insanın soğuduğu biriyle aynı yatağı paylaşmasının mümkün olmadığını söyleyin. ve kesinlikle alttan almayın bu durumun altında ezilmeyin ileride ufacık birşeyde zaten düğünde annen yüzünden ertelendi tarzında konuşabilir bu yüzden bu konuda taviz vermeyin. umarım hakkınızda hayırlısı olur ve en doğru kararı verirsiniz. zaman geçtikçe anladım ki yıllarca biriyle sevgili olmak veya yıllarca nişanlı durmak karşındaki insanı tanımak için yetmiyor zor zamanalrı eraber geçirmekte yetmiyor bir insanla aynı eve girince herşey çok değişiyor. lütfen bunları göz önünde bulundurun ve büyüklerinize danışın belki onlar başka konulardada nişanlınızda sizin göremediğiniz şeyleri görmüşlerdir. nişanlınızı değerlendirmeniz için son fırsatınız

Bahane bu , Sirf dugun ertelendi diye sogurmu insan?

Hem keyfinden ertelenmemis dugun , Hastaliktan dolayi ertelenmis ...
Bence konus , ve gercek sebebi ogren.

bence ayrılmayın.ortada bi sorun varsa madem o ayrılsın.çünkü bu konumda ayrılırsan sen suçlu durumuna düşersin.
ama bence sebep ertelemek değil.sebep uzun geçen flört dönemi.biraz üzücü olcak ama sıkılmış olabilir.ama seni kaybetmeyi de göze alamaz heralde.biraz mesafeli dursan kendine gelir mi acaba.zor zamanında yanında olmadığından güven vermediğini falanda söylemelisin bence.siz ertelediniz diye kendini üste çıkarmasın.bunun soğumak için bi sebep olamıycağını anlasın.

valla aslında okadar komık kı yanı ortada çiftler arasında bı sorun olurda dugun ertelenırde soguma var dersın gorunurde bı sorun yok hastalıkdan dolayı ertelenıo ve soguma oluo baska bırı solese hem cok gulerım hemde damat hafıf dengesız heralde fln derım aglıyımmı guleyımmı bılemedım

:46: :46: :46: tebrikler canım

7 yıllık ilişki için böyle sorunlar çerez..
bence nişanlınızın başka bi sorunu olabilir

adamın senden gönlü geçmiş evlenince harikalar dünyasına gitmeyeceksin göz önünde bulundur bu durumun bi derece daha kötüsünü düşün ömrün öyle geçsin istiyosan evlen tabi ki.

Back
X