nişanı attım ve pişmanım

sinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
52
0
46
Ankara
arkadaşlar kafam çok karışık zar zor yapptığım nişanı haziran 1 de attım 1 ay geçtikten sonra nişanlım beni aradı ve barıalım dedim nişanı atma sebebim eski kız arkadaşını askerde araması ona göre arkadaşça konuşmuş buraya gelincede konuşmayı sürdürmüş ben telefonda gördüm daha çok problemimiz oldu ama atlattık çok seviyorduk birbirimizi ailesini hiç sevemedim amasaygıda kusur da etmedim belki kültür farkı vardı belki kide sevmedik birbirimizi bana doğum günümde ablasu 3 tl lik tişörtü alıyo fişide içine atıyo ben ankarada tek yaşıyorum oğulları askerdeyken hiç gelmedi ne görümcem nede kv çok kırıldım oğluna söyledim suçlu ben oldum en son bu olay patlak lık verdi ve attım ama aynı iş yerindeyiz kaç ay oldu atlatamadım yeniden mi barışsam evlenincede daha kötü olur muu ama annesi gile hala söyleyemedi beni aradığını ben onu çek sevdim oda sevdi bence ama çok tartıştık ne olacak sonum merak ediyorum sizce ne yapmalıyım unutamadım her gün görüyorum ama bişey yapamıyorum şuanda konuşmuyoruz yine tartıştık söyleyelim hadi dedim korkuyorum dedi nasıl erkek onu da anlamadım çok ağlıyorum çok:18:

bence birbirinizi bu kadar seviyosanız gerisi boş seviyosan ayrılma barışın hemen şimdi...
şartlarını koymak şartıyla seni ezdirmesin yanında dursun yeterli bişiy olmaz sana emin ol..
sevgiler...

Son düzenleme:

sizdede hatalar var

o oldu bu oldu istenmediğini baştan biliyordun kültür farkınıda biiyordun nişan neden yaptın peki

sen baştan ailesini sevememişsin bu herzaman bi sorun olarak çıkacak karşına...
bi de yanına gelmelerini beklemen aldıkları hediyeleri fln beğenmemen çok beklenti içine girdiğini gösterir....
üstelik eski nişanlında çok pasif...
hayat senin aşarım bunları diyorsan barış...

sizdede hatalar var

o oldu bu oldu istenmediğini baştan biliyordun kültür farkınıda biiyordun nişan neden yaptın peki

oğlu askere gidene kadar bişey belli etmediler ki çok iyiydiler ama oğulları çok pasif onlara karşı kız gibi yetiştirilmiş bana ise bi kaplan gibi ama iyide biri

oğlu askere gidene kadar bişey belli etmediler ki çok iyiydiler ama oğulları çok pasif onlara karşı kız gibi yetiştirilmiş bana ise bi kaplan gibi ama iyide biri

durum böyle ise yat kalk dua et o zaman evlendıkten sonra asla düzelmez bazı seyler ona göre dıkkatlı adım at

Siz nişanlınıza güvenebilecek misiniz bundan sonra?Size aldatmış daha şimdiden.Evlenince aynısını yaparmı acaba diye düşünmüyor musunuz?Seviyor olabilirsiniz ama sırf aşk için gerçekleri göz ardı etmeyin.İlerde daha çok üzülürsünüz.Ailesini bir kenara bırakın şimdilik,ama barışmadan önce çooook düşünmenizi rica ediyorum.

nişanı zar zor yaptım diyorsun ayrılmak böyle bir sebepten hemde kolay mı bu kadar?kimse kimseyi sevmek zorunda değil tabiki saygı duyuyorsan sorun yok iki tarafta da hata var bence bu kadar kolay olmamalı...

birbirinizi seviyor olmanız çok güzel ve sevginizle elbette birçok sorunu aşabilirsiniz, üzücü olaylar yaşamış atlatmışsınız büyük ihtimalle tekrar denemezseniz bu evlilik hep içinizde kalacak ve acaba diye düşüneceksiniz, fakat eski nişanlınız şu anda bile ailesine söylemeye çekiniyorsa ileride problemler yaşamanız çok büyük bir ihtimal bence sevginizi bir kenara koyup olayları objektif olarak değerlendirmeniz sonradan üzülmenizi bir nebze engelleyecektir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ailesi konusunda çok beklentiye girmeyin. ne kadar beklenti o kadar hayal kırıklığı. Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.
Beni tek düşündüren işaretlediğim cümleniz. Çünkü bu durum evlilikte büyük sorun ve evlenince inanın ki azalmıyor artıyor. En azından ben hiç değişenini görmedim.

anlattıklarınız cok uzucu...
nişanlınızın yaptıgına da anlam vereömedim..
hadi barısmıssınız halletmişsiniz de..
onun da artık ailesine soylemesi lazım gelir...ailesinin yaptıklarına kırılmıssınız haklısınız da..
ben de aynı olmasa da sorunlar yasıyorum sizin gibi
ama insan kurulu duzenini bozarken dikkat etmeli..sonuclarını dusunmeli..

kurulu düzenimiz yoktu sadece yüzük taktık annem FELÇKEN YAPTIM AMA KARŞILIĞINI ALAMADIM hep annesini tuttu akrabalarını tutu beninle gezerken annesi gel dese beni yolda bırakır gider di öyle bir tip ama değer verdiği oldu ama kızlarla haşır neişir çok sonrada far ettim bide nişan attığım için kimseyi bir daha bulamam diye korkuyorum giderken bana nişan atmış kız bir daha iyi birini bulamaz demişti işten eve evden işe bir daha karşıma biri çıkarmı bilmiyorum

Sakın böyle düşünme. nişanlılık birbirini tanıma evresi değil mi zaten. Tanırsın anlaştığına inanırsan evlenirsin, inanmazsan evlenmezsin. Merak etme-özür dileyerek yazıyorum- bu ülkedeki herkes eski nişanlın kadar geri kafalı değil. Nişanlanıp ayrılmanın da çok normal olduğunu bilen insanlar da mevcut. O kişi bu zihniyetteyse kendine yazık etme arkadaşım. Resmen seni sindirmiş bu sözüyle. Üstelik annesi gel dese yolda seni bırakıp giden insan.
Anladığım kadarıyla ondan iyisini bulamazsam diye barışmak istiyorsun ama bu sebep senin için hayatının hatası olur. Çıkar tabi ki neden çıkmasın. sen bile anlamazsın nasıl oldu, ne zaman oldu :)

Seviyorsanız tekrar deneyin ama aileler işin içinde girince sevgi de bir yere kadar oluyor.
Kaldı ki siz bunun denemesini daha önce de yapmışsınız.
Ailesi her zaman ilişkinize müdahale edecektir .Çünkü nişanlınızın yetiştirilme tarzı bunu gösteriyor.

Size nişan atmak ile ilgili söyledikleri bunalıma sokmak ve suçu sizin üstünüze atmak için söylenmiş sözler.
Nişanlıdan ayrılıp da çok evlenen var üstelik boşanıp da evlenenler de çok.
Aklı sıra kendisini bulunmaz hint kumaşı gibi göstermeye çalışıyor.
Siz de karşıma başkası çıkmaz düşüncesiyle onunla sırf seviyorum diye barışmaya kalkmayın.
Çünkü üzülen yine siz olursunuz.

Son düzenleme:

bence erken kurtulduğuna sevin, yoksa ileride "boşanıyorum" diye konu açardın burada ..

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı..
Seviyorsunuz ama anlaşamıyorsunuz...Aileler çok farklı birbirinden diyorsunuz..Ailesinin sözünden çıkmaz ama bana gelince kaplan gibidir diyorsunuz...
Önce kararınızı vermelisiniz..Barıştığınızda acaba düzelecek mi yoksa eskiye mi saracaksınız...

tersine döndü sanki hep bağırıyor bana sen yüzüü atınca böyle oldum diyor sonra sana yüzümü daha göstermedim diyor sorumsuzum ben çoçuk istemiyorum olursada hemen olur ben 23 yaşındayım oda 31 yaşında ben arayınca işim var müsait değilim dder kendi arayınca açmasam bağırır demek ki sonu yok bunun ama ben düzelecekmiyim bilmiyorum

senin düzelecek neyin var ki, gayet aklı basında bi davranışta bulunmuşsun o nişanı atarak. adam dengesiz anladıgım kdarıyla. şimdiden çorbaya dönmüş bu ilişki. ailesiyle de sorunlar var anlasılan. evlilik 2 kişinin anlaşmasıyla olan bişey degil hani derler ya ailesiyle mi evlenicem diye, evet aynen öyle aileyle de evleniliyor aynı zamanda. iyi düşün kararını ver. o aileyle bi ömür..?

Gerçekten sen onunla neden tekrar başlamak istiyosun
bi daha başka birini bulamazsın diye mi,böyle saçma bi söze inandın mı eminim çok daha iyisini bulursun sende emin ol buna.
birbirimizi çok seviyoruz demişsin
ama o eski sevgilisini aramış konuşmuşlar nasıl güveniceksin artık
annesi arasa beni o anda bırakır gider demişsin,sana yeterince değer verdiğine eminmisin
sorumsuzum filan da demiş
çok iyi düşün bence

Son düzenleme:
genellikle aşk bir zaman sonra kendini dostluğa bırakıyor tabi bırakabiliyorsa. yani o kişi ileride iyi bir dost olur mu paylaşımcı ve koruyucu olur mu bunu düşünmek lazım. bir de eşinin ailesi çok ama çok önemli. ben de evlenmeden önce önemsiz olduğunu, nasılsa herkesin kapısının ayrı olduğunu düşünürdüm ama kazın ayağı öyle değilmiş, bunu evlenince anladım. kaldı ki boşanmaların çok ciddi bir sebebi de erkek tarafının ailesi oluyor. ayrıca nişan atıp da evlenen insanlar da var çevremde. evlenip boşanmaktan daha az yıkıcıdır nişan atmak. yaşanmışlık daha kısıtlıdır ne de olsa. sonuçta nişan, çiftlerin birbirini tanıma sürecidir bir nevi. bence nişanlının ve ailesinin davranışlarını çok iyi gözden geçir böyle bir durumu tekrar yaşamayı düşünüyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…