arkadaşlar kafam çok karışık zar zor yapptığım nişanı haziran 1 de attım 1 ay geçtikten sonra nişanlım beni aradı ve barıalım dedim nişanı atma sebebim eski kız arkadaşını askerde araması ona göre arkadaşça konuşmuş buraya gelincede konuşmayı sürdürmüş ben telefonda gördüm daha çok problemimiz oldu ama atlattık çok seviyorduk birbirimizi ailesini hiç sevemedim amasaygıda kusur da etmedim belki kültür farkı vardı belki kide sevmedik birbirimizi bana doğum günümde ablasu 3 tl lik tişörtü alıyo fişide içine atıyo ben ankarada tek yaşıyorum oğulları askerdeyken hiç gelmedi ne görümcem nede kv çok kırıldım oğluna söyledim suçlu ben oldum en son bu olay patlak lık verdi ve attım ama aynı iş yerindeyiz kaç ay oldu atlatamadım yeniden mi barışsam evlenincede daha kötü olur muu ama annesi gile hala söyleyemedi beni aradığını ben onu çek sevdim oda sevdi bence ama çok tartıştık ne olacak sonum merak ediyorum sizce ne yapmalıyım unutamadım her gün görüyorum ama bişey yapamıyorum şuanda konuşmuyoruz yine tartıştık söyleyelim hadi dedim korkuyorum dedi nasıl erkek onu da anlamadım çok ağlıyorum çok:18:
sizdede hatalar var
o oldu bu oldu istenmediğini baştan biliyordun kültür farkınıda biiyordun nişan neden yaptın peki
oğlu askere gidene kadar bişey belli etmediler ki çok iyiydiler ama oğulları çok pasif onlara karşı kız gibi yetiştirilmiş bana ise bi kaplan gibi ama iyide biri
oğlu askere gidene kadar bişey belli etmediler ki çok iyiydiler ama oğulları çok pasif onlara karşı kız gibi yetiştirilmiş bana ise bi kaplan gibi ama iyide biri
anlattıklarınız cok uzucu...
nişanlınızın yaptıgına da anlam vereömedim..
hadi barısmıssınız halletmişsiniz de..
onun da artık ailesine soylemesi lazım gelir...ailesinin yaptıklarına kırılmıssınız haklısınız da..
ben de aynı olmasa da sorunlar yasıyorum sizin gibi
ama insan kurulu duzenini bozarken dikkat etmeli..sonuclarını dusunmeli..
kurulu düzenimiz yoktu sadece yüzük taktık annem FELÇKEN YAPTIM AMA KARŞILIĞINI ALAMADIM hep annesini tuttu akrabalarını tutu beninle gezerken annesi gel dese beni yolda bırakır gider di öyle bir tip ama değer verdiği oldu ama kızlarla haşır neişir çok sonrada far ettim bide nişan attığım için kimseyi bir daha bulamam diye korkuyorum giderken bana nişan atmış kız bir daha iyi birini bulamaz demişti işten eve evden işe bir daha karşıma biri çıkarmı bilmiyorum
arkadaşlar kafam çok karışık zar zor yapptığım nişanı haziran 1 de attım 1 ay geçtikten sonra nişanlım beni aradı ve barıalım dedim nişanı atma sebebim eski kız arkadaşını askerde araması ona göre arkadaşça konuşmuş buraya gelincede konuşmayı sürdürmüş ben telefonda gördüm daha çok problemimiz oldu ama atlattık çok seviyorduk birbirimizi ailesini hiç sevemedim amasaygıda kusur da etmedim belki kültür farkı vardı belki kide sevmedik birbirimizi bana doğum günümde ablasu 3 tl lik tişörtü alıyo fişide içine atıyo ben ankarada tek yaşıyorum oğulları askerdeyken hiç gelmedi ne görümcem nede kv çok kırıldım oğluna söyledim suçlu ben oldum en son bu olay patlak lık verdi ve attım ama aynı iş yerindeyiz kaç ay oldu atlatamadım yeniden mi barışsam evlenincede daha kötü olur muu ama annesi gile hala söyleyemedi beni aradığını ben onu çek sevdim oda sevdi bence ama çok tartıştık ne olacak sonum merak ediyorum sizce ne yapmalıyım unutamadım her gün görüyorum ama bişey yapamıyorum şuanda konuşmuyoruz yine tartıştık söyleyelim hadi dedim korkuyorum dedi nasıl erkek onu da anlamadım çok ağlıyorum çok:18:
tersine döndü sanki hep bağırıyor bana sen yüzüü atınca böyle oldum diyor sonra sana yüzümü daha göstermedim diyor sorumsuzum ben çoçuk istemiyorum olursada hemen olur ben 23 yaşındayım oda 31 yaşında ben arayınca işim var müsait değilim dder kendi arayınca açmasam bağırır demek ki sonu yok bunun ama ben düzelecekmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?