Nişanı attim

Evet bir onceki konudaki olsy yüzünden hic bir caba gostermeyen nisanlimla nisan attim.ve bu benim 3 gun sonra ona mesaj atmamla gerçekleşti. Ne aradi ne geldi ne cabaladi bunca yil gitti bosuna. Geri dönüşü yok dedim mesaj bile yazmadi.tek sucum istedigim yerden ev kiralamasi almasi bile değil kira icin bunu yapti allaha havale ettim. Ve kaynatam guyim tarzimi sevmiyor hep laf carpiyor. Asla abes bir giyimim yok asla. Bayramda diz kapagimda elbise giymemle baslamis hersey sanirim.Aileside aramizi yapmak icin hic birsey yapmadi ya istenmeyen gelinmisim haberim yokmus.ailesinin sozunden cikamayan bir sevdigim 6 sene emek verdigim varmış. Bu sureci nasil atlatirim bilmiyorum ama nisan atildiginda neler verilir karsi tarafa bunu sorucam size
Bizde de öyle şeyler yaşandı. Kv kalsa nişanı atardı ama ben eşimin peşini bırakmadım.

Demem o ki, bu tarz sıkıntılar yaşanabiliyor. Eğerki adam gibi adamsa nişanlın sırf kv ya da kp yüzünden çocuktan vazgeçme.

Sözlenme ve nişan dolayısıyla alınanları vermeniz gerekir. Öncesine gerek yok. Özellikle de takıları vermelisiniz.

Evet bir onceki konudaki olsy yüzünden hic bir caba gostermeyen nisanlimla nisan attim.ve bu benim 3 gun sonra ona mesaj atmamla gerçekleşti. Ne aradi ne geldi ne cabaladi bunca yil gitti bosuna. Geri dönüşü yok dedim mesaj bile yazmadi.tek sucum istedigim yerden ev kiralamasi almasi bile değil kira icin bunu yapti allaha havale ettim. Ve kaynatam guyim tarzimi sevmiyor hep laf carpiyor. Asla abes bir giyimim yok asla. Bayramda diz kapagimda elbise giymemle baslamis hersey sanirim.Aileside aramizi yapmak icin hic birsey yapmadi ya istenmeyen gelinmisim haberim yokmus.ailesinin sozunden cikamayan bir sevdigim 6 sene emek verdigim varmış. Bu sureci nasil atlatirim bilmiyorum ama nisan atildiginda neler verilir karsi tarafa bunu sorucam size
Boşver çöpe atılan 6 sene olsun zararın neresinden dönersen kardır belki bu küçük sorunlar ilerde farklı şekillerde kendini gösterecekti ailesiyle aranda sorunlar olacaktı
15 yıl sonra çocuklarınla boşanma eşiğinde değilsin en azından böyle düşün kendini avutmak icin

6 senem gitti diye düşünme evlenseydin birde boşanmak için uğraşacaktın

Bende yaşadım çok kötüyüm dünyam başıma yıkılmış gibi.. yalnız değilim galiba bu konuda ama ne bilim çevrenin korkunç düşünceleri bakışları beni bitirmese bari. 😔😔

Bende yaşadım çok kötüyüm dünyam başıma yıkılmış gibi.. yalnız değilim galiba bu konuda ama ne bilim çevrenin korkunç düşünceleri bakışları beni bitirmese bari. 😔😔
Çevrenizde nişan atıldı diye kötü düşünen varsa çevrenizi değiştirin bence. Konuya gelecek olursak ben her şeyi göndermiştim isteme çiçeğine kadar..

bende nişanlımla yeni ayrıldım seni anlıyorum bende istenmeyen gelinmişim ayrıldık ailesi ssanki düşman kesildi bize ve biz kötü bir şey yapmamış olduğumuz halde bizi hiç aramadılar o kadar ağrıma gitti ki bizde ayrılan taraf bir şey talep etmez diye biliyorum nişanlım ayrılmak istedi ve yüzsüz şekilde aracı koyarak eşyaları istediler bizde bana ne alınmışsa hepsini verdik..bence sende ver onlardan sende bir şey kalmasın
AYASADIGIN OLAYI TAM OLARAK AYNEN YASADIM CANIM. BIZ DAHA VEREMEDIK ESYALARI. ONLARDA BIZE GETIRMEMISLER KOMSUYA BIRAKIP GITMISLER SONRADAN DUYDUK REZILLIGE BAKAR MISIN. BENDE TOPLADIM HERSEYİ VERICEM NE KADAR DEGERSİZMİŞİM HIC ISTENMEMİŞİM KIMSE BI KERE ARAMADI

Esyalari çöpe atin.
Geri vermeye bile tenezzul etmeyin. Sizi insan yerine koymayip cevap yazmayanin esyalarini atin gitsin.

Sizin etek boyunuza karismayi hak goren k.v ile zaten olmaz. Hep derim, Turkiye de iki kisi degil, iki aile evlenir.

Muhafazakar ailelere gelin gidenler nefes alamiyor. Bu fragmandi. Genc yasinizda sakinlestirici haplari alip yillarinizi esinizin duzelecegine inanip yuvanizi yikmamak ugruna kölelik yapacaginiza atın nişani.

Sizi mutlu edecek entelektuel, karakterli, modern dunya gorusu olan bir beyfendi ile en kisa surede tanismanizi diliyorum.

Back
X