Nişanı attim

Herşeyi verin giydiklerinizi bile laf edecek olurlarsa (giydiklerini napcaz onu niye yolladın vs.)bi fakire verin giysin deyin göndersen laf olacak göndermesen laf olacak yolla gitsin sizde alın aldıklarınızı illa vericek birini bulursunuz
Hiç de üzülmeyin hayatınızı geri aldınız bunu unutmayın en güzel aylarınızda size sahip çıkmayan bi adam evlendikten sonra ne hale gelirdi onu hayal edin ve rahatlayın

Herşeyi verin giydiklerinizi bile laf edecek olurlarsa (giydiklerini napcaz onu niye yolladın vs.)bi fakire verin giysin deyin göndersen laf olacak göndermesen laf olacak yolla gitsin sizde alın aldıklarınızı illa vericek birini bulursunuz
Hiç de üzülmeyin hayatınızı geri aldınız bunu unutmayın en güzel aylarınızda size sahip çıkmayan bi adam evlendikten sonra ne hale gelirdi onu hayal edin ve rahatlayın
Cok dua ederim allaha hersey hayirlisi olsun diye allah korudu sanirim beni

3 bayram gecirdik bayram kiyafetleri bizde aldik onlarda aldilar
Tamam işte onlar da kendilerininkini göndermesin. Boşver laf olacak birşey değil. Birisi nişan atıp giyilmiş kıyafetleri göndermemişler diye laf söylese, sen mi giyecektin derim. Hiç gerek yok. İnsan kızgınlıkla atıp savurmak istiyor ama kıyafet değiş tokuşu yapmayın.

Tamam işte onlar da kendilerininkini göndermesin. Boşver laf olacak birşey değil. Birisi nişan atıp giyilmiş kıyafetleri göndermemişler diye laf söylese, sen mi giyecektin derim. Hiç gerek yok. İnsan kızgınlıkla atıp savurmak istiyor ama kıyafet değiş tokuşu yapmayın.
Bende oyle dusunuyorum suan evet haklisin

Boşa geçmiş 6 yıl değil, kurtarılmış bir ömür olarak görün bu durumu. Oturulacak evde ikiniz de oturacağınıza göre, sizin de söz hakkınız olmalı. Bu çok basit bir gerçek. Bunun bile farkında olmayan adam, zaten hayatı boyunca size ne kadar adil davranabilirdi? Hayırlısı olmuş.

Giyilmiş kıyafetleri göndermek çok mantıklı değil bence de, onları da birilerine bağışlarsınız, olur biter. Kullanmaya devam etmeyin yani. Geri kalan her şeyi de kutulayın gönderin.

Boşa geçmiş 6 yıl değil, kurtarılmış bir ömür olarak görün bu durumu. Oturulacak evde ikiniz de oturacağınıza göre, sizin de söz hakkınız olmalı. Bu çok basit bir gerçek. Bunun bile farkında olmayan adam, zaten hayatı boyunca size ne kadar adil davranabilirdi? Hayırlısı olmuş.

Giyilmiş kıyafetleri göndermek çok mantıklı değil bence de, onları da birilerine bağışlarsınız, olur biter. Kullanmaya devam etmeyin yani. Geri kalan her şeyi de kutulayın gönderin.
kendi cok sessiz sakin biri kendi kararlarini veremeyen biriydi ailesinin baskisi bu hale getirdiyse bizi hakkimi helal etmiyorum

kendi cok sessiz sakin biri kendi kararlarini veremeyen biriydi ailesinin baskisi bu hale getirdiyse bizi hakkimi helal etmiyorum
Ama şu cümle zaten sizi neyin bu hale getirdiğini gösteriyor. Kendi kararlarını veremeyen insanlar evlenmemeli. Sessizlik sakinlik ayrı şeydir, pasiflik ayrı şey. Sessiz sakin olmak evlenmek için engel değil ama ikincisi kesinlikle engel.

Sana aldigi kiyafetlere kadar gönder. Bir iğnesi kalmasın. Şimşek çakar kafasında da iş işten geçmiş olur.

Alınan bütün eşyaları göndermen daha iyi olur bence olmaması gereken gereksiz eşyalara dönüşmüyor mu zaten bırak o uğraşsın

Öncesini bilmiyorum ama bu aileyle siz zaten olmazmışsınız.
Hayırlısı olmuş gibi..

kurtulmuşsun benm bi önceki nişanlımda annesinn sözunden çıkmayan biriydi. ana kuzusuydu yani. herkes ana kuzusudur ama öyle böyle değil gezmeye izinsiz çıkamazdık :) cebinde para olmazdı annesi alırdı gezmeye giderkende :)
olgunlaşmamış daha bu yuzden böyle.. zaten aile de sizin istemıyormuş rahat bırakmazdı çünkü herşey erkekte bitiyo aslında kv çağıracak eşiniz hoop oraya kv bişiy diyecek eşiniz hoop oraya. evlensenizde sürmezdi. . bence önunuze bakın ve sakın geri dönmeyin..

Aynı seyleri bende yaşadım maalesef kimse ara düzeltmeye çalışmadı uzun nişanlılık dönemi gecirdim. O kadar bayram gecti hiç bişey takıp almadılar. Alyansım, evlenme teklifi ederken taktıgı tektaş( pırlanta vs değildi), bide o kadar seneden sonra aldıkları incecik bi altın kolye 9 sene de toplam bu kadar şey vardı. Büyük nişan yapmadığımız için bohça bile getirmediler onlar yapmayınca bizde yapmamıştık ve nişanlım denen o pislik alyansı kaybetmişti aylarca alyans al dememe ragmen almadı para yok diye bizde alcak vercek bişey yoktu nişanda da alyansın birini biz almıştık diğerini onlar o yüzden vercek bişeyimiz yoktu onlarıda satıp bir güzel harcadım. Yani altın vs alındıysa sana onları ve bohca yapıldıysa gönder kıyafetleri götürmene gerek yok. Şimdi daha yeni oldugu için farkında değilsindir. Ne olursa olsun geri dönme önüne bak.

Evet bir onceki konudaki olsy yüzünden hic bir caba gostermeyen nisanlimla nisan attim.ve bu benim 3 gun sonra ona mesaj atmamla gerçekleşti. Ne aradi ne geldi ne cabaladi bunca yil gitti bosuna. Geri dönüşü yok dedim mesaj bile yazmadi.tek sucum istedigim yerden ev kiralamasi almasi bile değil kira icin bunu yapti allaha havale ettim. Ve kaynatam guyim tarzimi sevmiyor hep laf carpiyor. Asla abes bir giyimim yok asla. Bayramda diz kapagimda elbise giymemle baslamis hersey sanirim.Aileside aramizi yapmak icin hic birsey yapmadi ya istenmeyen gelinmisim haberim yokmus.ailesinin sozunden cikamayan bir sevdigim 6 sene emek verdigim varmış. Bu sureci nasil atlatirim bilmiyorum ama nisan atildiginda neler verilir karsi tarafa bunu sorucam size

Bu adamla evlenseydin zaten başın yanacaktı. Bence şanslısın...

Back
X