nişanı kimin attığı çok önemli mi???

aysee89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
120
69
28
40
hayırlı sabahlar daha öncede eski nişanlı diye bi konu açmıştım.dün de burada bi arkadaş nişan atmış biri benle evlenmek istiyor ama nişanıda o atmış gibi bir konu vardı.
  1. evet bende nişan attım 1 sene nişanlı kaldım düğün konuşmaya geldiler sözde ve bir oturmak dediler ve ben artık oarada patladım yüzüğü avuç içime alıp nişanlıma elini ver bana dedim 3 kez herkesin içi,nde vermedi.sonra kapaıdan giderlerken en son o çıkdı yine x bana bak dedim bakmadı ve gitti. ve merdivende anneme vallahı olmaz bu iş demiş yüzüğü çıkartmış annemde almamış. o gün herkesin içinde ben güvenmiyorum ben güvenmiyorum diye üstüne basa basa söyledim herkese ama şimdi tüm köyde aynı memleketliyiz nişanı onların attığını iddia ediyorlarmış. etsinler buda problem değil de. bu o nişan attı yok ben nişan attım önemli mi gelecek ilişkilerde ... çünkü benim 1 senelik aldatma ilgizizlik,güvensizlik,yalana dayalı,ve son dakikaya kadar ayrı olacak derken son gün bir oturulcak dayatmasından sonra çıldırdım o gece hakkımı son derece rahat aradım.ama gel gör ki beni istemeyen onlarmış bende bayılıyordum zatn ille beni alın diye yalvarıyordum

önemli değil kimin nişanı attığı

Nişanı kimin atttığı değil nişan atma sebebi önemli. Ama ilişki kurduğunuz insan size ne kadar doğrusunu anlatır -hele sıkıntı ondaysa- bilemem.

nişanın neden atıldığı önemli.
hayırlısı olsun

evet nişanın neden atıldğı önemli ama kimin doğru olanı anlattığıda önemli evet bu ilişkide herseyi gören bilen bendim. ben anlatıyorum farklı onlar anlatmış ben hep beni suçlayarak kimin ne yaşadığını en iyi rabbim biliyor ve ben artık onları allah a havale ettim

kısmet böyleymiş..onlar senin nişanı atmanı sindirememiştir ondan biz attık demişlerdir..boşver kafana takma...sakın kendini ispatlamaya çalışma sana soranlara söyle sadece..kendi hayatına bak..

Bence de önemli değil ama illa eline vermeniz mi gerekiyordu. ÇIKARıp masaya sehpaya koysaydınız?

Bence de önemli değil ama illa eline vermeniz mi gerekiyordu. ÇIKARıp masaya sehpaya koysaydınız?
bi odada 15 kişi var herkes birsey diyor kaynana hariç o sadece bi sene boyunca olduğu gibi gözlerini kısıp sinsi sinsi bana bakıyor. ,nsanın aklına hiçbirsey gelmiyor o an.ve zaten en büyük pişmanlım da annesinin kucağına o yüzüğü koyup hadi çıkın gidin evimden dememiş olmamamdı...

Isteyenin, begenenin çok demektir.
Nişan atmış, boşanmış olmak gözü kara, cesur bir insan olduğunu gösterir.
Düşmana korku, dosta güven verir.

pratikte önemli gibi olsa da aslında önemli değildir. Yani biz Türkler detayları severiz bu tür konularda. O yüzden önemlidir konuşma malzemesi olur. Ancak her şeyde hatice değil netice önemlidir.

bence hiç bir önemi yok ama neden atıldığı önemli.(NOT:NEDEN ATILDIĞINI ANLAMADIM...)

bence hiç bir önemi yok ama neden atıldığı önemli.(NOT:NEDEN ATILDIĞINI ANLAMADIM...)
NİŞAN NEDEN atıldı. iki kez farklı kişilerler mesajını yakaladım.güveni kaybettimden üzerine çok gittim.yalanlarını yakaldım üzerine gittim.nişanda ve sonrasında ailesi yüzüme bakmadı. son günde bir oturcaz dedi bende hayır dedim ne olacak böyle olmayacak dedim ve tartışma büyüdü ve sona erdi

ne önemi varki nişanı kimin attığının.
mühim olan sonuç diye düşünüyorum.

Bende söz attım ama karşı taraf herkese kendileri attığını söylüyomuş hakkımda atıp tutuyomuş karaktersiz insan çok ama ben çokta umursamıyorum

Bende 2/3 yıl önce nişan atmış biri olarak,ister sen at ister karşı taraf atsın kimse yoğurdum ekşi demeyeceği icin herkes kendi attığını söyleyecektir.o Yüzden buna fazla takılmamanı öneririm.Arkandan olur olmadık Şeyler duyacaksın bunada hazırlıklı ol.bu sadece bi hazımsızlık gösterisi.senin umrunda olmayan bi insan hakkında Konuşmak istemezsin ama kıskandığın,fesatlık beslediğin insan hakkında sürekli konuşursun.nitekim onlar senin umrunda olmasın arkalarından atıp tutma uzun vadede kazanan sen olacaksın ve olayları daha çabuk atlatacaksın.benimde Nişan atmamı karsı taraf hazmedemedi ve arkamdan işte kıyafete çok para harcar,kendini beğenmiş vs demişler kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı :)

aman ben de nişanı attım iyi de yaptım oh.
hatta eşime nişan attığımı söylemesem bilmezdi bile çünkü biz büyük bir yerdeydik.
bazen kocayı da atasım geliyo da neyse

sen Allaha tam teslim ol gerisi hiç önemli değil.

Allah'a havale edin.
Soran olursada gercekleri anlatmaktan cekinmeyin.
Baska yapacak birsey yok, bosuna kendinizi üzüp sinir hastasi olursunuz, biten bitmis giden gitmis.

Sebebler onemli dir, kimin attigi onemli degildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…