Peki evlendikten sonra sorunlariniz bitti mi nasil durumlar?Bizm de aileler pek hoslanmadi birbirinden.. Tartismalar bi laf batrmalar vs oldu. Biz onlara bakip atmadik nisan falan..
Dugunde kavga cikti hatta. O gun bugundur aileler hic gorusmuyor. Ben annesiyle bi iki yuz yuze geldim ama smdi ben de hic biriyle gorusmuyorum.
Olaylar karsisinda dik durmak onemli. Ama bunu yapan taraf erkek olursa isler daha saglam oluyo. Cunku biz zaten elimizden geleni yapmaya hazir oluyoruz. Kurtarmak istyoruz. Ama erkek ailesnin agzina bakarsa olmuyor iste...Nisanlin senin yaninda olacakti. Yok olmuyosa evlenmesin de zaten...
Bence seviyosaniz konusun. Dediklerimi ona da de.Sen bastan yaratabilirsin,istersen olur cunku ben zaten istyorum. Bundan sonra da hic biseylerine karismayalim birbirlerini yesinler gerekirse falan filan soyle iste....
Gorucu usulu olmadi biz tanistirdik aileleri,insallah oyle olur tsk ederimGörücü usulü olmuş,aileler tanıstırmış anladığım kadarı ile,şartlar iyiyken herşey laylomken hazır sizi de beğenmiş adam.ne demek aklen kalben bitti.şartlar değisince uzadı işte adam kaçtı.Vardır bir hayır bu olayda diyorum.Sizi gerçekten seven ve değer veren sizin de sevdiğiniz biri olur hayatınızda inşallah
Daha bir saat oncesinde seviyordu bilmiyorum neden sunmuyor annemin yaninda oldugumu onn gibi dusundugumu saniyor,konusmadik analatamadim tek noktaya takilmis durumdaydiinan üzüldüm annen ve kaynanın kaprisleri yüzünden ayrılmana
ama söyle bir şey var nişanlın etkin biri olsaydı annesinin ağzının payını verirdi,,,
kararlarından,sevgisinden,kendinden emin insan bunu yapardı
sana sunduğu gerekçe nedir kalben ve aklen bittiğine dairr
aaa taktıgın konuya bak cok seviyosanız kacın gidin ailelerinizden sessizce kıyın nıkah onlarda bohcaları kendılerıne alsınlar.:)hic dert etme eger o kısıyle mutlu olacagını düşünüyorsan dedigimi yap kacın aileniz karıstırmadan
Suan ne dusunuo hic ama hic bilmiyorum ne yapayim onuda bilmiyorum onu ve inadini biliorum cok asiri bi inatci , annemin biktirmalari onu illaallah dedittinişanlının bu durumda tavrını kesin ve net olarak koyması gerekir seneien bir suçun yok eğer o da seni çok seviyorsa herşeyi o tamamlayabilir.
Seni seviyorsa annen mesele olmamalıSuan ne dusunuo hic ama hic bilmiyorum ne yapayim onuda bilmiyorum onu ve inadini biliorum cok asiri bi inatci , annemin biktirmalari onu illaallah deditti
Bencede, evlenince nasilsa bitioki yanunda oturmicam evde 2 tane kardesim var zaten benimle ugrasicak vakti yok onun derdi evlenene kdr bnm dedigim olck dedi sorun buSeni seviyorsa annen mesele olmamalı
Yok ya bu kadar kolay bırakıyorsa nişanlında zaten senin kabahatBencede, evlenince nasilsa bitioki yanunda oturmicam evde 2 tane kardesim var zaten benimle ugrasicak vakti yok onun derdi evlenene kdr bnm dedigim olck dedi sorun bu
Suan ne dusunuo hic ama hic bilmiyorum ne yapayim onuda bilmiyorum onu ve inadini biliorum cok asiri bi inatci , annemin biktirmalari onu illaallah deditti
Ailem damatlatini seviyordu sdecr annem annesiyle anlasamio yoksa aile istememis gibi bi durum deildi annelerde ilk basta iidi sonra inat yaptilar sorun ailelerin istememesi gibi bi durum deil,ne ben nede nisanlim ailelere karsi bi saygisizlik durumu olmadi , anneler bi andantartisti ve bitti annem surec icinde cok kisitladi nisanlimin korkusu bu evlensede rahat birakmicam dedi aslinda oyle yapmaz biliorumde kv inat die soyledi, ben annemin yaptiklarina sabretmek yerine karsi cikip istedigimi yapma olgunlugu gosteremedim oda nisan atilmasina ailesinin etkisinde kalatak o olgunlugu hosteremedi belkide korktuAnnenin babanın rızasının olmadığı evlilikten hayır gelmiyor her örnekte bu sonuca varılıyor o yüzden kızma annene..ayrıca adam seni sevseydi bi çırpıda bitirdim demezdi o seni sildiyse sen de sileceksin seni bakıp büyüten insanlara da küsmene değmez böyle tipler için..bu yaşananlardan ders çıkarmaya bak..küsüp evlenenler sonra pişman oluyor da baba evine dönmeye nasıl utanıyor başlıkları oku biraz anlarsın canım en fazla 1 ay ağlarsın sonra unutursun barışma planı yapma kendini yakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?