Merhaba kızlar, 39+2 yiz. Dün akşam şeffaf ve bu sabah pembemsi nişanım geldi. Ama ağrı sızı, sancı yok. Hastaneye gitmedik sancıları bekliyoruz. Ne zaman olur acaba Böyle birşey yaşayan oldu mu tecrübeleriniz paylaşır mısınız.
Merhaba kızlar, 39+2 yiz. Dün akşam şeffaf ve bu sabah pembemsi nişanım geldi. Ama ağrı sızı, sancı yok. Hastaneye gitmedik sancıları bekliyoruz. Ne zaman olur acaba Böyle birşey yaşayan oldu mu tecrübeleriniz paylaşır mısınız.
Evet gelmeyebiliyor bazı kadınlarda. Ama normal akıntıdan çok fazla ve kıvamı farklı. Birde kanla karışık gelince nişan olduğu anlaşılıyor. Doktorum tarif etmişti.
Canım bu konu hakkında çok bilgim yok çocuk gelişimi eğitiminden aklımdan kalanlar eğer nişan bozulduysa her an doğum olabilir
Bi doktorunuzu arayıp bilgi alın
Merhaba bende 38+6 oldum bugün bahsettiğin şey bende de oldu fakat belim ve rahimde kasilmalarim var sizin durumunuz nasıl oldu doğum gerçekleşti mi ben henüz doktora gitmedim