Nişanım geldi

bihterrr

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
68
8
621
İstanbul
Merhabalar hanımlar,
Nişanım geldi! Hem de iki gün önce. Doktoruma gittim, rahim ağzında yumuşama ve açılma başlamış, sancı olunca hemen ara beni dedi. Ne kadar sürer acaba doğumun daha doğrusu sancıların başlaması? Doktorum 1 saat sonra da olabilir, 1 hafta sonra da olabilir, her şey normal gidiyor, korkma dedi. Ben de kendisine çok güveniyorum, korkmuyorum ama sabırsızlanmaya başladım! :)

Daha önce doğum yapan ve nişanı gelen arkadaşlar, ne kadar sürmüştü sizde?

ne güzel senin en azından bir beliritn var ben bugun kırk haftayı doldurdum hiiiç bir belirti yok.. korkmaya başladım artık doğmayacak diye..bence artık sakin olup gününü beklemelisin.nasılsa gelecek. gerçi benimde gelecek tabi ama olsun insanın bi belirti görmesi güzel şey

Merhabalar hanımlar,
Nişanım geldi! Hem de iki gün önce. Doktoruma gittim, rahim ağzında yumuşama ve açılma başlamış, sancı olunca hemen ara beni dedi. Ne kadar sürer acaba doğumun daha doğrusu sancıların başlaması? Doktorum 1 saat sonra da olabilir, 1 hafta sonra da olabilir, her şey normal gidiyor, korkma dedi. Ben de kendisine çok güveniyorum, korkmuyorum ama sabırsızlanmaya başladım! :)

Daha önce doğum yapan ve nişanı gelen arkadaşlar, ne kadar sürmüştü sizde?

merhaba
ben bişey merak ediyorum canım. biraz özel olucak ama :)
Nişanın nasıl geldi? yani durup dururken mi hissettin yoksa tuvaletteyken mi ?

benimde doğumdan 10 gün önce nişanım gelmişti.telaşlanmıştım bebek hemen geliyor diye ama 10 gün sonra geldi paşam

merhaba
ben bişey merak ediyorum canım. biraz özel olucak ama :)
Nişanın nasıl geldi? yani durup dururken mi hissettin yoksa tuvaletteyken mi ?

Merhabalar :)

Bir ıslaklık hissedip tuvalete gittim, iç çamaşırımda kanlı koyu bir akıntı gördüm. Sümüksü bir yapısı vardı. Büyüklüğü de avuç içinin yarısı kadar filandı. Ben de bilmiyordum nişanın böyle bir şey olduğunu, daha az ve yoğunluğu daha hafifi bir şey bekliyordum :)

ne güzel senin en azından bir beliritn var ben bugun kırk haftayı doldurdum hiiiç bir belirti yok.. korkmaya başladım artık doğmayacak diye..bence artık sakin olup gününü beklemelisin.nasılsa gelecek. gerçi benimde gelecek tabi ama olsun insanın bi belirti görmesi güzel şey

Sağlıkla mutlulukla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim. Belki ben bunları yazarken doğum gerçekleşmiştir bile :) Artık son haftalarda beklemek en zoru, değil mi?

Bu nişan herkeste gelmiyor galiba. Yakın zamanda 3 arkadaşım doğum yaptı, ikisinde nişan mişan olmamış
, ya da bizim kızlar fark etmemişler. Duşta banyoda filan geldiğinde gözden kaçıyormuş çünkü :)

Gelen suya mı nişan deniyor? Öğrenmek istedim:)))

Bu arada Allah biz avazda kurtarsın sizleri :)

Canim nisan su degil, kan akintisi bildigim... Canim korkma! Bazen nisan gelmesinden sonra da baslar, bazen iki uc gun de surer. Dikkatli ol, ani hareketler yapma! Suyun gelirse evde durma hemen hastaneye git o kadar... Stresli olma ins... Rabbim hayirlisiyla almani nasip etsin kucagina bebisini ins...

Aaa hayırlı olsunnn! :) :46: Bizim çocuklar bu gidişle hakikaten aynı anda gelecek galiba :))) bende de tık yok, nişanım geleli yarın bir hafta olacak. Doktorumu göreceğim yarın. Bakalım ne diyecek :)
benim de dün kontrol vardı doktor nişanı pek önemsemedi ben büyük bi hevesle söylemiştim. olabilir dedi geçti. sezeryan istiyosan artık yapabiliriz dedi. yok bekleyelim dedim. bekliyoruz bakalım

Back
X