nişanım......

hepsi bi post içinde yüklenmedi neden bilmem ama kızlar buda bnö nişanım... 25.07.2009 :))))

çok yakında inşallah düğün resimlerimide paylaşıcam :)))

ne kadar içten gülmüşsün yaaa....
bir insanın mutluluğu işte bu kadar gözlerinden okunabilir... :asigim:
canım benim maşallah sana opuyorumnanaktan
gelin gibi olmuşsun kız şimdiden tacın elbisenin rengi oyy ooyy ooyy :))

Mutluluklar canım
Yüzünüzden gülümseme hiçbir zaman eksik olmasın :Saruboceq:

tşk ederim aslı :asigim: utandım yaff.... biizm nişan filam biraz zor olduda.... zafer kazanmış gbi olmuştuk... kaydirigubbakcemile3

çok tatlısınız canım allah tamamına erdirsin çok yakışıyorsunuz allah nazarlardan korusun sizi...

tşk ederim aslı :asigim: utandım yaff.... biizm nişan filam biraz zor olduda.... zafer kazanmış gbi olmuştuk... kaydirigubbakcemile3
al benden de o kadar bizim de çok zor olmuştu düğünümüz ondan daha zor olmuştu.umarım düğünün çok güzel olur canım acısı kolay atlatılmıo yoksa(

yüzünüzün güzelliği kadar bahtınızda güzel olur umarım...

gülmek sana çok yakışıyor ,mutluluklar cnm opuyorumnanaktan

al benden de o kadar bizim de çok zor olmuştu düğünümüz ondan daha zor olmuştu.umarım düğünün çok güzel olur canım acısı kolay atlatılmıo yoksa(

neler nler çekiyoruz bi bilsen..:)) ama biz tıkadık kulaklarımız duymuyoruz işimize geldiği gbi davranıyoruz... herkesin sölediğini yapmaya kalktık birbirimzi yıprattık vazgeçtik ew bizim hayat bizimse başkalarına ne yani :)))

çok teşekkür ederim arkadaşlar... darısı bekalrların başına artıkın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…