Nişanıma 1 hafta kala ayrildik. ben nasil toparlanicam.bu konuda benzer durum yasayanlar bana destek olabilirmi?

Mesela onun yanında iken,Bi kaç kere parfüm sıkmıstım orda burda. Ona bile laf etti.ne çok parfüm sikiyosu. Her yerde demisti.

Benin ki hayal kırıklığı. Elbet unutulur.amq o hayal kırıklığını atlatmaya çalışıyorum. Kendinden emin degildi madem keşke beni bu yola sokmasaydi düşünceleri var kafamda.

Benin ki hayal kırıklığı. Elbet unutulur.amq o hayal kırıklığını atlatmaya çalışıyorum. Kendinden emin degildi madem keşke beni bu yola sokmasaydi düşünceleri var kafamda.
Zararın neresinden dönersen kardır böyle düşün çok sıkıntı cekerdin ilerde.

Ne bicim sevgili, nisanli bu? Biriyle evlenmeye karar vermeden önce bence ben bunu cok seviyoruma degil, ben bu adamla yasayabilirmiyime bak. Inatci insan cok cok zordur. Hep kendinden ödün vermen gerekecek. Bu da zamanla bitirir seni. Üstelikte cok patavatsiz bir cocukmus. Demedigini birakmamis size simdiden. Neresini seviyorsunki?

Annenin yediği yemek parasını ödemek zor gelmis ona.Bak şimdiden ailene düşman sevgililik gibi olmuyor evlilik ve nişanlılık romantizm kalkıyor gerceklere uyaniyorsun.

İnan nisan atmak boşanmak daha zor.En fazla 1 2 sene üzülürsün.

Üstelik hesabı annem kendi isteğiyle ödemişti

Ekmek dağıt, fakir doyur ,yetim giydir ne agliyorsun kalk ayağa kendine gel.Neyini sevdin de ozledin. Aglayacaksanben salakmisim bunu mu sevmişim diye kendine ağla geçen zamanina ağla.

Evet anneniz çok doğru demiş. Evlenmeye niyeti olan adam böyle konuşmaz. Bir de bu tamamen kendisinin düşünceleri gibi gelmedi bana. Sanki birisinin dolduruşuna gelmiş gibi. Sorun olarak gördüğü şeyler normal değil. Ya evlenmeye niyeti olmadığı için böyle boş boş konuşmuş ya da birinin dolduruşu ile gelip size saçma sapan konuşmuş işte. Fark da etmez zaten. Iyi ki niyetini erkenden belli etmiş de ilerlemeden kurtulun bari. 1 iskender gözüne batan adamın evlenince kim bilir neler gözüne batarrr. Pehhh daha annen iskenderin kokusunu almadan kendisi teklif etmesi lazım, ayaklarına Bursa'ya gitmişsiniz 1 iskender gözüne batmış da onu kusur gibi söylüyor bir de. Oylamayala yüce konseyde toplanıp karar vermeniz lazımdı iskender yemek için çünkü. Kadının canı çekmiş, gitmiş yemiş. Ona ne oluyormuş sanki? Havadan sudan bahane üretmiş işte, niyeti yok evlenmeye. Üstü kapalı bir de size gerizekalı demiş terbiyesiz. Kendisi de Einstein sanki. Yani bir şey diyecektim de neyse.. (g....m)

en son Nisan için bizi çağırdılar ailecek. alışveriş için. gittik. yüzükler alınırken elli kez sordum.eminmisin gerçekten istiyomusun evlilik dedim

Silah zoruyla mı tuttun yanında bunu ki evlilik teklifi sen mi ettin yaf insan bunu sorma gereksinimini hisseder mi? Sevilmediğini hissetmiş olmalısın. Bu bile yeterli sebeb. Yüzüne bile bakma. En mutlu günde bu lafları ettirecek he oldu paşazadem....

Kompleksli (özgüvenli görünmeye çalışıyor aklınca, höthöt etmesi tamamen kompleksinden), sorunlu, ezik, annene dil uzatacak kadar hadsiz ve terbiyesiz, ayrıca takıntılı bi ruh hastası. Bu ne böyle ya, her şeye eleştiri (bi kendisi ve ailesi mükemmel), her şeyle seni vurmaya çalışmak, iğrenç biri.
Bununla evlensen hayatın cehenneme dönerdi, özgüveni yerlerde sürünen, diken üstünde yaşayan, mutsuzluğu 5 km öteden anlaşılan bi yıkık olurdun. Durmadan seni kırıp döküp, manipüle edip, tüm suçu senin üstüne yıkardı. Okurken gerildim ya.
Lütfen yat kalk şükret, kurtulmuşsun. Yine söylüyorum; herif hasta ve seni manipüle ediyor.

Son düzenleme:
Yat kalk evlenmeden kurtuldun.. bir de boşanma davasıyla mı uğraşacaktın 5 sene bilemedin 10 sene çekişmeli dava hiç çekilmiyor. Anlaşabildiğin biriyle yuva kur anlaşamadığınızla değil. Hakkınızda hayırlısı olsun bacım

Yat kalk dua et gariban sevindir. Benim bir kuzen boyle bir sey yasadi evlendi maalesef simdi surekli bosanmaya calisiyor ikisi de avukat cocuklari da var her gun kavga gurultunun icinde. Kizcagiz cok iyi bir kariyere sahip olacakken kayinpederi benim param var sen calisma dedi simdi de bosanmaya kalkinca ikinizi de vururum diyor. O kadar kotu bir durumda ki. En iyisi en hayirlisi olmus hic uzulmeyin.

Çok sevindim kurtulduğuna bu hanzodan Anıların var evet duygusal açıdan üzüntü duyarsın ama mantığını ön planda tut o zaman daha iyi göreceksin neyden kurtulduğunu.

"olanda bir hayır olmayanda Bin hayır ara" demişler . Böyle son dakika gollerini çok kadersel bulurum . Nikah masasında kalkmalar düğüne günler kala ayrilmalar , nikahlanip düğünden önce boşanmalar bence baya baya kaderin tecelli ettiği anlardır . Üzülmeyin demekki Allah sizi bir beladan çekip almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…