Nişanımda olanlar

Kızın kararı ama bu. Ne abinize düşer ne diğerlerine. Sevgilisi olsa anlayacağım tavrınızı ama sevgilisi değil. Belki kız yürüdü diğer çocuğa, ne biliyorsunuz?
Bi karar versin vermesin o önemli değil beni rahatsız eden nişanlımın ailesinin benn sevgilisi dediğim halde zorlamaları

Hah anladınız beni siz ağız yokladı kesin bi şey olup olmadığını sorar gibi. Benim kızdığım ne yani kız abimi istemezse bide onlar şansını mı deneyecek saygısızlık değil mi bu ?
Buna kız karar verecek. Belki o da çocuktan hoşlandı abinizle bir şey düşünmüyor. Kendi kararı sonuçta. Nişanlınızın ailesi anlamıştır zaten abinizle henüz bir alakası olmadığını. Size inanmamışlar demek

Bi karar versin vermesin o önemli değil beni rahatsız eden nişanlımın ailesinin benn sevgilisi dediğim halde zorlamaları
E yalan söylemişsiniz, sevgili değillermiş. Kızın kısmeti belki diğer adam ya da kız zaten ondan etkileniyordu.

Yani sevgili olmak öyle zor bir şey değil ki iş sürüncemede kalsın. Abiniz kızdan etkileniyorsa adım atmalıydı. Atmadıysa kızmaya hakkı yok.

Değil. Kız abinizi istemezse ömür boyu kimse talibi olamayacak mı? Ne saçma bakış açısı bu 😂
Ben onların geliniyim kızda abimin flörtü sevdiği bi kız. Tanışma aşamasındalar. Abisi görüşüyor ama olsun bide biz deneyelim şansımızı yapmak bu

Ben onların geliniyim kızda abimin flörtü sevdiği bi kız. Tanışma aşamasındalar. Abisi görüşüyor ama olsun bide biz deneyelim şansımızı yapmak bu
Valla iş kızda biter. Ne demiş atalar; bir kızı bin kişi ister bir kişi alır ya da gelin ata binmiş ya nasip demiş 🤷🏻‍♀️

Kimse kimseyi zorla eklemez ki sosyal medyada demek ki kızda onaylamış takibi. Bu meseleye göre nişanlınla aranı bozma bence. Ayrıca abinlede kız sevgili değil. Yani abinin karısına sarkan falan olsa anlıcamda seni gerek yok bu kadar gerilmeye

Abimle olsun diğeriyle olsun değil konu. Ben kız arkadaşı sevgilisi dediğim halde sinsice eklemek şansımızı deneyelim demek gibi. Ayıp değil mi birisinin kız arkadaşına talip olmak
Kiz niye kabul etmis belli ki o da firsatlari degerlendirmeyi sevio. Luzumsuzluk etmisler haklisin da senin nisanlindan ayrilmani gerektirecek bi durum yok burda. Nisanlin ne yorum yapio?

Merhaba herkese.
2 hafta önce nişanım oldu. Abim nişana flört ettiği daha çok beğendiği abimin olsun diye uğraştığı kız arkadaşını davet etti. Sevgilisi değil ama çok istediği bi kız.

Neyse sorun şu, nişanlımın babası geldi bu kız kim ablam kız bakıyor dedi. Bende abimin kız arkadaşı dedim. Sonra nişanlımın eniştesi bu seferde anneme oğlanı ne zaman evlendiriyon dedi salon ortasında anlamsızca. Bu durum beni biraz rahatsız etti babası sordu bilmiyordu tamam ama enişte neden ısrarla anneme soruyor. Neyse nişanlıma söyledim bak ayıp olur abim duyarsa kız arkadaşı dedim niye soruyorsunuz hâlâ dedim oda tamam ben uyarırım dedi.

Bugün abimin konuştuğu kızın sosyal medyasında nişanlımın kuzenini gördüm. Yani kızı bizden habersiz eklemişler. Sordum nerden tanışıyorsunuz diye dershaneden dedi. Meğer daha önceden tanışıyormuşlar ama ikiside vardı nişanda konuşmadılar hiç.

Şimdi ben çok fazla sinirlendim çünkü arkamdan iş çevirir gibi gizlice kıza ulaşmaya çalışıyormuşlar gibi düşündüm.

Neredeyse ayrılık noktasına getirecek bu konu bizi. Sizce haksız mıyım ??
Bir kızı 100 kişi ister 1 kişi alır hesabı. Abiniz bu kadar pasif olupta lafta istiyorum derse kusura bakmasın yarın öbür gün nikahına beni çağır sevgilim diye moda girer 😉

Kiz niye kabul etmis belli ki o da firsatlari degerlendirmeyi sevio. Luzumsuzluk etmisler haklisin da senin nisanlindan ayrilmani gerektirecek bi durum yok burda. Nisanlin ne yorum yapio?
Ekleyen kuzen erkek değil kız. Nerden tanıyorsun dedim eskiden aynı dershanedeydik dediler. Ben inanmadım ama bilmiyorum. Ayrılmam o ayrı ama çok sinirlendim.

Nişanlımın ailesi saygısızlık yapıyor çünkü sevgilisi dediğimiz insanla iletişim kurmaya çalışıyorlar
Bence sevgilisi değilmiş zaten sevgilisi olduğunu söylemeseydiniz keşke. Ben karşı tarafta bir sorun göremedim belki daha önceden eklemişlerdir ya da nişanda da karşılaşınca ekleşmişlerdir bunlara takılmayın bence

Nişanlım da kızla önceden tanışıyormuşlar takip olmak için eklememişler diyo.

Ekleyen kuzen erkek değil kız. Nerden tanıyorsun dedim eskiden aynı dershanedeydik dediler. Ben inanmadım ama bilmiyorum. Ayrılmam o ayrı ama çok sinirlendim.
Buna mi sinirlendiniz bende ekleyen erkek kuzen, iletişim kurmak isteyecek diye düşündünüz sandım.
Dediği gibi olabilir neden inanmadiniz?
Talip olup, şans zorlama olarak görülecek birşey yok ortada.

Kimse kimseyi zorla eklemez ki sosyal medyada demek ki kızda onaylamış takibi. Bu meseleye göre nişanlınla aranı bozma bence. Ayrıca abinlede kız sevgili değil. Yani abinin karısına sarkan falan olsa anlıcamda seni gerek yok bu kadar gerilmeye
Karısı değil ama kankası da değil. Birlikte geldiği bi kız ve gelinlerinin abisi bu insan. Hayır gönül yok mudur hiç

Buna mi sinirlendiniz bende ekleyen erkek kuzen, iletişim kurmak isteyecek diye düşündünüz sandım.
Dediği gibi olabilir neden inanmadiniz?
Talip olup, şans zorlama olarak görülecek birşey yok ortada.
Kız aralarını yapmak amacıyla eklemiş olabilir diye düşündüm. İnanmadım çünkü ikiside vardır nişanda ve konuşmadılar hiç

E kiz kendi kendine meraklandi ekledi belki uzaktan tanioduysa. Ego meselesi yapmissin resmen, nasi BANA ragmen eklerler diyip duruosun, gerek yok hic. Objektif bakioruz biz burdan. Daha neler neler icin kavga cikacak bu konuyu bosver :)

E kiz kendi kendine meraklandi ekledi belki uzaktan tanioduysa. Ego meselesi yapmissin resmen, nasi BANA ragmen eklerler diyip duruosun, gerek yok hic. Objektif bakioruz biz burdan. Daha neler neler icin kavga cikacak bu konuyu bosver :)

Back
X