Nişanladıktan sonra erkekler neden değişiyorlar?

benimki de aynen öyle.. nişanda elleri titreyen, gözümün içine içine bakan adam gitti, bir odun geldi...gerçi benimkinin telefon kapatmak gibi bir huyu yok. çok konuştum kendine gel diye, işle ilgili benim de bildiğim çok sorunu var, onlar yüzünden böyle hissediyorum kendimi, iyi değilim diyor...kaybetme korkusu da yok farkındayım.. geçenlerde " seni bu kadar sevmeseydim çoktan bitmişti bu ilişki" dedim. kendisi 4 aydır böyle.. " bir 4 ay daha bekleyemem seni" dedim... bilmiyorum artık dank etti mi kafasına etmedi mi.... görüciiizzz

Canım dinlemeden anlamadan nişan atmaya kalkma, sonrasını düşün ve konuş nişanlınla.
Erkeklerin belli zamanlarda böyle durumları oluyor, çünkü onlar bayanlar gibi ağlayıp içlerini dökemiyorlar bu sıkıntı tavırlarına yansıyor.
Benim sözlümde bu aralar öyle ki haftaya nişanım var, ama sıkıntı ve stresten kaynaklanıyor onu biliyorum.
Erkekler bayanlara göre çok değişikler, o nedenle iki tarafta fedakarlık yapmak zorunda yoksa evlilik yürümez.

bsyde kalmamıs temmuza ya, bence once bı kendını cek, mısılleme gıbı de yap ama "sen yaptın al sana" gıbı degıl. aslında acık acık konusmaktada fayda var; ne degıstı,noldu, bı degısım var sende dıye.. hakkınızda hayırlısı olsun canım. buarada noldugunu merak ettım, dün sende kapattın telefonu tepkı noldu, bugun durum ne??

temmuzda evleniosanız bence nişanlını al karşına konuş..evlilikten mi korkmaya başladı neymiş derdi anla..yüzüğü böyle basit bişeyden atma sakın..istersen düğün gününü biraz erteleyelim 1 aylık sürede kendini toparlaman için yeterli bir süre değilse tarzında konuş..misilleme yapmanı önermem..

bizim ilişkimiz 1 yıl oldu benim sewgilim bile değişti nişanlanınca düşünemiyorum artık eyvahedigeldismile

Genelleme yapmak yanlış bir şey bence.
Her erkek öyle olacak diye bir kural yok.

Ama nişanlınızın yaptığı hiç hoş değil.
Nişanlanınca noluyor hem, o yüzük takıldığı gibi çıkarılır da gerekirse...
Çantada keklik sanması çok saçma yani.
Siz de ona bu rahatlığı vermeyin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…