Nişanladıktan sonra erkekler neden değişiyorlar?

goknur85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
2.026
10
108
Kahramanmaraş
ben 1 aylık nişanlıyım ve 1 yıldırda konuşuyoruz.Ama nişanlandıktan sonra nişanlım bir havalara girdi eskisi gibi umursamıyor artık.ben ararsam öle beni arıyor.en basit örneği artık telefon kapatmaya başladı.Açıncada bir ton saçma sapan mazeretler.Temmuzun ilk haftası gibi de düğünümüz var üstelik.Herşey alındı.Bu normal birşeymi yoksa benmi abartıyorum.sizlerinde öle oldumu yada oluyormu.Yüzüğü atmayı bile düşünüyorum.

Erkeklerin sizi çantada keklik gibi görmesine izin vermeyin...
Eğer tüm bunları sadece nişam havasına girip yapıyorsa tez elden havasını söndürün!

Benim eşim ne nışanlanınca nede evlenince değişti değişti ama iyi yönde...
Neden telefon kapatacakmış ki..
ıyi düşünün bence...

yani benim tepkim gayet normal.Bende telefonlarımı kapattım ve akşama kadar da açmayı düşünmüyorum.Merak ediyorum tepkisini.Bence onun mantığında biz artık resmiyette nişanlıyız ya.Artık ayrılamaz mantığımı var nedir.O f çıldıracam valla.Ne yapacağımı nasıl bir tepki vereceğimi bilemiyorum artık.

nişanlılıkla alakası yok bunun,ama tel.kapatmak ilginçmiş,bunu bi sorun,nasılsa bana güveniyor kapatırım tel.imi istediğimi yaparım hesap vermem gibi düşünüyorsa hemen el koyun olaya,bende nişanlandım evlendim ama eşim hala sevgiliyken olduğumuz gibi,tavır koyun mümkünse...

yani benim tepkim gayet normal.Bende telefonlarımı kapattım ve akşama kadar da açmayı düşünmüyorum.Merak ediyorum tepkisini.Bence onun mantığında biz artık resmiyette nişanlıyız ya.Artık ayrılamaz mantığımı var nedir.O f çıldıracam valla.Ne yapacağımı nasıl bir tepki vereceğimi bilemiyorum artık.

nişanlılık vezirlik,evlilik rezillik derler

sizin nişanlılık da rezillik olmuşakannehir

telefon kapatmak hiç hoş değil. sizin kapatmanız iyice restleşmenize neden olacak.:umursamaz:

yarında o kapatır. temmuza kadar idare edersiniz artıkkafamçokkarıştı

bence hiç üzerine düşme bir süre sende aynı onun gibi davran
saldım çayıra mevlam kayıra
erkekler ancak kısaysa kısastan anlarlar :umursamaz:

nişanlılık vezirlik,evlilik rezillik derler

sizin nişanlılık da rezillik olmuşakannehir

telefon kapatmak hiç hoş değil. sizin kapatmanız iyice restleşmenize neden olacak.:umursamaz:

yarında o kapatır. temmuza kadar idare edersiniz artıkkafamçokkarıştı

:):):)temmuza kadar giderse.inşl Hayırlısı olur

Tabiki simdi havalara girecek....nasilolsa artik Benim mantigi var....boshayallersmile

Seni elde etmek icin gönlünü hos tutmak icin bir caba sarf etmesi gerekmiyor artik....nisanlandiniz ve dügününüz olacak.....nisanlin hedefine ulasti saniyor....:delphin:

Bence bir müddet ona soguk davran, kendini geri cek, umursama....hatta yüzügü atmak isteyini bile ona yansit....seni avucuna bilmesin güzelim....bu erkek milleti böyle....az bucuk iyi oldunmu geriye yaslaniyorlar!

Gerek simdi gerek evlendikten sonra " Adam gibi adam olmazsam Ben bu kadini kaybedebilirim" diye düsünmesi gerek.

Bu düsünceye kapilmasida biraz senin elinde.

Tabiki simdi havalara girecek....nasilolsa artik Benim mantigi var....boshayallersmile

Seni elde etmek icin gönlünü hos tutmak icin bir caba sarf etmesi gerekmiyor artik....nisanlandiniz ve dügününüz olacak.....nisanlin hedefine ulasti saniyor....:delphin:

Bence bir müddet ona soguk davran, kendini geri cek, umursama....hatta yüzügü atmak isteyini bile ona yansit....seni avucuna bilmesin güzelim....bu erkek milleti böyle....az bucuk iyi oldunmu geriye yaslaniyorlar!

Gerek simdi gerek evlendikten sonra " Adam gibi adam olmazsam Ben bu kadini kaybedebilirim" diye düsünmesi gerek.

Bu düsünceye kapilmasida biraz senin elinde.

kesinlikle haklısın sultan.Aynen dediğin gibi yapıyorum artık.Şimdi akşama kadar bekleyelim yarın neler olacak bakacaz artık.

Nişanlanmadan da değişenleri var canım. 5 sene olacak neredeyse beraberliğimiz, ama beyefendi son zamanlarda kaybetme korkusu diye bir şey taşımıyor.
dün telefonda tartıştık sonra kırgınım sana dedim ne de olsa affedersin sen beni gibi birşeyler söyledi. Sen misin böyle diyen dedim çekildim beklemeye aldım kendimi, dünden beri msj atıp sen benim için çok önemlisin, vazgeçilmezsin, sahip olduğun tek değerli varlıksın diyip duruyor. Ama benden tık yok. çünkü bazen ne kaybedeceklerini anlamak için böyle yapmamızı hakediyorlar. bence biraz sen de kendini çek ve onun seni özlemesini bekle.

öncelık le merhaba bencede kişilik meselesı her erkek degiçmıyor ve bence nişanlın la zıtlaşma zıtlaştıgın zaman nışanlında sen le zıtlaşır bır araya geldıgınız zaman senı üzen olayları ona anlat belkı bırdaha yapmaz aynı şeylerı herzaman için konuşmayı dene sorun ne olursa olsun zaten bız bayanların çogunlukla yaptıgı hata erkek le zıtlaşmak tabı bu sadace benım düşümcem

Bencede bıraz gerı cekıl, kaybetme olasılıgını ona hatırlar. Sonrasında kontrol altına almak ınan o kadar guc kı, gerıye donmeyı dılıyorsun. Fakat bunun mumkun olmadıgını bılıyorsun.

Agırdan sat kendını, nazlan azcıkın.
Bıde her ıstedıgıne eyvallah deme, mesafe koy bakalım....
Hıc bısey yapamıyosan onun sana yaptıgının aynısını yap, bakalım ne yapacak mustakbel esın.

karakter meselesi bencede..ama ona nişanlanınca ve evlenince herşeyin bittiğini artık sana sahip oldugunu düşünmesine izin verme ve ona hissettir..senin mutlulugunun önemli oldugunu gerekirse herşeyi göze alacagını anlat..

"nişanlyken böyle yapıyorsa evlenince artık ne yapar bilmiyorum " gibi bir düşünce geliyor aklıma bencede sende ona onun gibi davran bakalım:umursamaz: hayret birşey ya önceden biz kızlar kendimizi naza çekerdik naz bize has birşeydi gerçi nişanlının yaptığı naz mı o da tartışılırda şimdi erkekler maşşallaaah yaaaa noluyorsa onlara :oklava:

erkeklerin aitlik duygusu ne yaparsam yapayım artık benim, artık beni bırakamaz nikahlandık yok nişanlandık ne ahmakça bir düşünce :umursamaz:

Back
X