• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanıp ayrılanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
nişsanlaıp ayrilmis bir kiza erkekler evlenilecek kiz gozuyle bakmazlar m, artik sizce? ya da hic nisan soz olmamis birini mi tercih ediyorlar? nisanlanip ayrilmak sonraki iliskileri etkiler mi

boyle bisey yasayan var mi?

Olur mu canım öyle şey?

En yakınım; ablam nişanlanıp ayrıldı. Hemen 2 ay sonra başka biriyle tanıştı. O kadar iyi biriydi ki hemen evlendiler.

Ayrıca nişanlanıp ayrılan 3 tane arkadaşım var. Ayrılık kötü bir şey değil ki. Baktın anlaşamıyorsun ayrılırsın. Ne var ki bunda, insanlar evlenip çoluk çocuk sahibi olup boşanıyorlar. Ardından bir daha evleniyorlar. Çok da mutlu oluyorlar. Niye diğer ilişkilerini etkilesin ki?

seni sevecek olan adam "aa bu nişanlanıp ayrılmış,ben bunu sevmeyeyim"mi diyecek.ayıp bişey mi bu? aşk ne boşanma tanır,ne de nişanlanıp ayrılma.böyle şeyler düşünme arkadaşımyerimseniben

Ben de nişanlandım ve ayrıldım,kısmet deilmiş ama bence hiç öle bi sorun yok yani bu devirde herkes birileriyle çıkıo sonuçta ama 1 kişiyle evlenio,nişanlanmak ayıp deil aksine olumlu bişi bence,napıyoruz ki evlenilecek kız deil gözüyle baksınlar öle şey mi olur? Ayrıca çevremde o kadar nişandan ayrılan var ki,kuzenim,annemin 2 kuzeni,komşumuzun kızı,daha sayamayacağım bi sürü nişan atan var ve çoğu evlendi bile,bunları takma kafana

bende nişanlanıp ayrılanlardanım. eşim asla sorun etmedi hem neden etsin evlenip boşanmaktansa bu daha iyidir bana göre.hem nişan neden yapılır herkes birbirini tanısın diye yalnış biriyse evlenmek zorunda değilimki?

Kesinlikle katılıyorum,nişanlılık bi tür deneme sürecidir,baktınız olmuyor ayrılırsınız ve kimse size kötü gözle bakamaz çünkü bu kötü bişi deil,ne yani olumsuz taraflarını gördünüz de millete ayıp olmasın die evlenecek misiniz? Bazı yörelerde nişandan ayrılmak asla kabul edilmezmiş,çok cahil buluyorum bu insanları,bu nasıl bi zihniyettir,olmuyorsa evli evine köylü köyüne yani,neresi ayıp neresi kötü anlamadım,nişandan ayrılmayı ayıp kabul edenleri ŞİDDETLE KINIYORUM Kötü Kazen Kötü Kazen

bence gayet normal bir olay bu.bir de evlenilecek kız eğlenilecek kız kategorisine sokmaya çalışıyorlar çok ayıp.
insanlık hali herkesin başına gelir.ASLA BANA GELMEZZ DEMEMELİ...

benim kuzenim de nişanlanıp ayrıldı ama sonra çok mutlu bi evlilik yaptı ve dünyalar tatlısı bi kızları var..bence seven erkek için bunun hiç bi önemi olmaz..hem nişanlanmak kötü bişey değil ki aksine ciddi bi ilişki yaşadığının kanıtı..bence de hiç takma bunu kafana canım evlenip ayrılmaktansa önceden anlaşamadığınızı fark edip nişanı atmak çok daha iyi

benim çevremde bu konuda hep iyi örnekler var hepside sonra çok daha iyi insanlarla tanışıp çok iyi evlilikler yaptılar :)

kızlar gerçekekten öyle mi oluyo nişan atanlar daha mutlu bir evlilik mi yapıyolar snradan.bizim burda bu çok normalmiş gbi karşılanmaz.herkesin gözü o nişan atanın üstünde olur.

evet gecimsiz ve problemli oldugunuz dusunuluyor

geçimsiz düşünmeleri hiç doğru değil.bu karşılıklı yaşanan bişey.diğer taraftada mutlaka suç vardır.belkide kız mağdurdur kim bilebilir ki bunu.

ben kimsenin böyle düşündüğünü sanmıyorum...ilk defa duydum böyle birşeyi..

maalesef arkadaşlar bende aynı şeyleri yaşadım nişanlandım ve ayrıldım hata bende veya onda ama insanların bakışlarından anlıyosunuz ki sen iğrenç birşey yaptın bak ayrıldın.ben o psikolijiden kurtulamadım baya bir süre.en yakınlarımdan bile duydum o sözlerden...maalesef insanlar böyleler aldırış etmemek düşüyor bize.şimdi çok şükür çok mutlu bir evliliğim var.allah bozmasın inş.

maalesef arkadaşlar bende aynı şeyleri yaşadım nişanlandım ve ayrıldım hata bende veya onda ama insanların bakışlarından anlıyosunuz ki sen iğrenç birşey yaptın bak ayrıldın.ben o psikolijiden kurtulamadım baya bir süre.en yakınlarımdan bile duydum o sözlerden...maalesef insanlar böyleler aldırış etmemek düşüyor bize.şimdi çok şükür çok mutlu bir evliliğim var.allah bozmasın inş.

allah bozmasın mutluluğunu canım.çok sevindim senini adına.ne kadar süre snra tekrar nişanlandın merak ettim sadece.?bu psikolojin nasıl düzeldi?

apartman görevlimizin oğlu bir kızla nişanlanmıştı.ve daha sonra o kızın 3 kişile nişanlandıgı ve hep karşı tarafın nişanı attıgını öğrendiler.biraz araştırınca kızın ailesinin çok paragöz oldugu ortaya çıktı.çocuk yine de evlendi ve 3 ay sonra kız annesinin evine gitti ben başka eve çıkmak istiorum demiş.sonra da çocuktan bunun için para istemiş.çocuk parayı vermiş.sonra kız da kız kardeşiyle tatile gidip parayı yemiş.en sonunda ayrıldılar.ama bu demek değil ki herkes böyle olacak sonçta nişanlanırsınız,karşı tarafta kötü bi özellik çıkar ayrılırsınız.

Bende bu nişanlandı ayrıldı ya da evlendi ayrıldı ifadelerini sevmiyorum çünkü insanlar geçinemeyebilir anlaşamayabilir

Bu tip düşünceleri olan insanları sevmiyorum ama malesef benim amcam hemde bu lafı hiç beklemediğim amcam oğluna kız ararlarken eşi bi kızı öneriyor nişandan geçmiş bir kızı ve amcam o kızın başı bozuldu bir kere daha düzelmez diyor ne demekse şimdi bu :uhm: İnsan sonuçta evlenipte ayrılabilir. Bu tip insanların karşılarındaki insana karşı düşünceleri ne oluyor merak ediyorum kesinlikle cahilce :bbo:

Ayrılan insanlar kötü olacak diye bir kural yokki!! İnsanların kendilerine göre doğruları vardır ve bu doğrular çerçevesinde yaşarlar. Bazı insanlarla bizim düşüncelerimiz, doğrularımız uyuşmaz o zaman da ayrılık yaşanır.

Şimdi nişanlıda olsa evlide olsa ayrılan bir insan kötümüdür?? Tabiki hayır.

Bence sen böyle şeyleri kafana takma!!!

çok berbat düşünenler var gerçekten

ne mutlu onlara ki evlenmeden anlaşamadıklarını fark edip ayrılmışlar.. İkisi de yeni bir sayfa açar..

Back
X