Nisanlanirken ya da evlenirken bir sey istediniz mi?

O almak istiyor ama durumu yok fazla ama kiz yinede istiyormus
Burada iş değişir.
Durumu yokken onu zorlayacak şeyler isteniyorsa bir daha düşünsün evlenmeyi.
Demek sınırını bilmiyor ya da bazı şeyleri açık açık görmüyor, tamahkar değil.

E tamam. İstiyorsa alır zaten. Ben o da dert ediyor sandım. Ortada bi sorun yokmuş. 😬
Yani her sey normal? Bizinkiler simdiden kafasina takiyor alcakgönüllü bir kiz degil mi acaba falan diye. Bu arada annem babam asla cadi kaynana falan olcak tipler degiller. Sessiz insanlar

Ne var ki siz hiç bir şey istemeden mi evleneceksiniz

Bana sorulmamış ama şahsen bana saçma geliyor.Neden istiyoruz ki? Kendi ailemiz veya kendimiz de alabiliriz.Adı üstünde hediye,karşı tarafı maddi külfet altına sokmaktan başka bir şey değil.Adet mi alışkanlık mı bilemem ama bana çok saçma geliyor

Kardesim kaybetme korkusuyla alamayacagi seylerede tamam diyor. Ailemden destek istiyor
Ya kizla ortak payda da bulusacak alabildigi kadarini alacak ya da otursun evlenmesin, para biriktirsin.
Ben bu konularda ailelere yük olunmasina karsiyim.
Ha ama kayinvalide kayinpeder bilezik falan takar zaten dugunde hediye olarak.

Yok istemedim. Başkasına güvenip evlenmedim. Kendimi garantiye almak için başkasının 5 bileziğine ihtiyacım olmaz. Biz boşuna okuyup meslek sahibi olmadık. Bizim oralarda böyle rakam vermek de ayıp sayılır. Şunu da söylemeden gecmeyeyim: Hali olmadığını bildiği halde kardeşinizi zorluyorsa kardeşiniz bu Nişan işini iyi düşünsün. Hem maddi hem manevi açıdan

Bana sorulmamış ama şahsen bana saçma geliyor.Neden istiyoruz ki? Kendi ailemiz veya kendimiz de alabiliriz.Adı üstünde hediye,karşı tarafı maddi külfet altına sokmaktan başka bir şey değil.Adet mi alışkanlık mı bilemem ama bana çok saçma geliyor
Bana da sacma geliyor sanki kadin kendisini satiyormus gibi. Erkekler neden istemiyor. Sonra esitlikten bahsediliyor

Yani her sey normal? Bizinkiler simdiden kafasina takiyor alcakgönüllü bir kiz degil mi acaba falan diye. Bu arada annem babam asla cadi kaynana falan olcak tipler degiller. Sessiz insanlar
Benim için normal değil. Ben istemekten yana değilim. Ama isteyen de çok duyduk burada. O yüzden bazı kişilere normal geliyor. Anneniz babanız alçakgönüllü değil mi acaba diyor da olmasa ne olacak mesela nişan yapmayacak mısınız? Eğer gerçekten zor durumdaysa kardeşiniz ya açıklayacak kız arkadaşına ya kredi çekecek. Başka yapacak bir şey yok ne yazık ki eğer vazgeçmeyecekseniz bu işten.

Iyi aksamlar yakinda kardesim nisanlancak önce tanismaya gitcez aileyeyle falan. Kiz kardesimden bilezik ve taki seti istiyormus. Bize biraz garip geldi. Acaba ilerde bosanirsam bunlarla kendimi garantiye alirim diye mi düsünüyor acaba diye düsündük. Böyle bir seyler istemek normal mi?
Isteyecek tabi.1 bilezik 1 tes tas simdilik kafi olur

Iyi aksamlar yakinda kardesim nisanlancak önce tanismaya gitcez aileyeyle falan. Kiz kardesimden bilezik ve taki seti istiyormus. Bize biraz garip geldi. Acaba ilerde bosanirsam bunlarla kendimi garantiye alirim diye mi düsünüyor acaba diye düsündük. Böyle bir seyler istemek normal mi?

Virgül, kullanılması elzem ve önemli bir noktalama işaretidir.
Onun dışında anladığım kadarıyla cevap vereyim ben bir şey istemedim.

Evlenmeden boşanmayı neden düşünsün yahu? Kimisi çok altın ister, karşı taraf müsaitse alır değilse yA izah eder ya da ayrılır. Kimisi de benim gibi salaklık ( kendim için diyorum bunu) yapar bir şey istemez ama kıymet bilen de olmaz. Üstelik bilezik ve takı seti ile günümüz ekonomisinde kendisini garantiye almış olarak gören birinin olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle evlensinler. Olsa olsa 10.000 tl ile hayatımı kurtardım diyen insan geçimi de iyi sağlar. Tutumlu olur 😬😂

1 dk erkek mi istio😳

Back
X