Nişan Nişanlanıyorum Kızlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

biberdolma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
2.500
1
116
Nihayet birlikteliğimizi evlilğe ilk adımı atarak bayramın 3.günü nişanlanarak yapıyoruz eylemi :D çok heyecanlıyım ve hayatımda ilkkez böyle bi heyecan yaşıyorum..sizlerle ogünü ve sonrasını paylaşacağım...en ince detayına varana kadar..şuanda heyecandan uyuyamıyorum...çok tatlı telaşlarımız var..hepsini fırsat buldukça paylaşmak istiyorum sizlerle :16::16::16::16::16:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :nazar: :16:
bende senden 1 gün sonra yani bayramın 4. günü nişanlanıyorum Alla nasip ederse :nazar:
bu tatlı telaşlar bile öyle güzelki....

kızlar burnumun direği sızladı tabiri caizse..
ALLAHım tamamına erdirsin ,herşey gönlünüzce olsun.darısı bize bizede dua edin olurmu ?tebrik ediyorum şimdiden ikinizide ayrıca hayırlı bayramlar diliyorum..:nazar:

Nihayet birlikteliğimizi evlilğe ilk adımı atarak bayramın 3.günü nişanlanarak yapıyoruz eylemi :D çok heyecanlıyım ve hayatımda ilkkez böyle bi heyecan yaşıyorum..sizlerle ogünü ve sonrasını paylaşacağım...en ince detayına varana kadar..şuanda heyecandan uyuyamıyorum...çok tatlı telaşlarımız var..hepsini fırsat buldukça paylaşmak istiyorum sizlerle :16::16::16::16::16:

öşş canım sonunda kız bende her ayrıntıyı bekliyorum he resimler fln hepsini :16::16::16::16: hayırlısı olsun

yha maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
ne güzel duygulardır allah utlu etsin isteyen herkese en başta bana da nasip etsin :)

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :nazar: :16:
bende senden 1 gün sonra yani bayramın 4. günü nişanlanıyorum Alla nasip ederse :nazar:
bu tatlı telaşlar bile öyle güzelki....

teşekkür ederim civciv anlayabiliyorsundur o halde nasıl heyecanlarla yoğurulduğumu...sizeede hayırlı uğurlu olsun :16::16:

kızlar burnumun direği sızladı tabiri caizse..
ALLAHım tamamına erdirsin ,herşey gönlünüzce olsun.darısı bize bizede dua edin olurmu ?tebrik ediyorum şimdiden ikinizide ayrıca hayırlı bayramlar diliyorum..:nazar:
teşekkür ederim esssss =)) darısı başına ..iyi bayramlar sizlerede
Allah tamamına erdirsin hayırlı olsunnn :) iyi bayramlar bir de..

amin canım saol..sizede iyi bayramlar :34:

öşş canım sonunda kız bende her ayrıntıyı bekliyorum he resimler fln hepsini :16::16::16::16: hayırlısı olsun
kızııııım uzun zamandır sizden uzak olmama etken olan telaşım işte buydu ...her ayrıntıyı sizlerle paylaşmak içinde ayrıca heyecanlıyım fikirleriniz yorumlarınız ne olacak acaba....iyi bayramlar olsun canım :34:
yha maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
ne güzel duygulardır allah utlu etsin isteyen herkese en başta bana da nasip etsin :)

amin teşekkür ederiz allahım isteyen herkese sıkıntısız yaşatmayı nasip etsin:21:

tebrik ederiiimmmmm canimm :52::52::52:
resimleri de bekliyoruz :123:
:31:

Back
X