Nisanlanmak istedigimi aileme nasil söylerim ?

minikkelebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
127
0
26
Yalova
Selamlar. Önümüzdeki yaz sevdigim insanla aile arasi yüzük takmak istiyoruz. fakat anneme söyleyemiyorum. sevgilim oldugunu biliyor ama nisanlanmak istedigimi duydugunda verecegi olumsuz tepkiden cok korkuyorum :S babaminda daha haberi yok.. nasil olucak hic bilmiyorum ya lütfen yardimci olun

Annenin neden olumsuz tepki vereceğini düşünüyorsun?

Annenin neden olumsuz tepki vereceğini düşünüyorsun?

daha erken diyecek diye tahmin ediyorum cünkü ama ben cok istiyorum aramizda resmi biseyin olmasini cünkü zaten ayri ülkede yasiyoruz suan da askerde zaten. tüm arkadaslarim evleniyo teker teker bende böyle sap gibi uzaktan uzaktan cok üzülüyorum iste. biseyler olsun istiyorum bende hasret cekmek gercekten cok cok zor

Bir şekilde sevgilinin sana ne kadar değer verdiği ve ciddiyetini anlat bence annene..
Zaten annen usülünce babana durumu anlatır.
Ama olmuyor diye üzme kendini,herşey kısmet.

Annenize soyleyin babaya söylenmez bence ilk başta.. anneniz halleder.. erken diyosa da erkendir.. benim etrafımda evlenenlerin çoğu keske daha geç evlenseydım diyolar ya da ıyıkı önceden evlenmemısım diyolar benıde şey yapıyolar

Önümüzdeki yaz düşünüyorsanız şimdiden neden söylemek istiyorsun ki? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…