Nişanlanmamız için babamla nasıl konuşabilirim.

eeeebru

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
35
0
6
Ankara
Merhaba Arkadaşlar ;

4 ay önce babama görüştüğüm biri olduğunu söyledik babam araştırdı , soruşturdu kimse ailesi ve onun hakkında kötü söylemedi neyse herşey güzeldi heyecan basmıştı ki babam işinden dolayı kabul etmedi işi de esnaflık. Ama görüşmeme müsade ediyo öyle sıkma durumu da yok .Yaşım ilerledi ve ben öyle sürekli sevgili gibi takılmak istemiyorum işin günah boyutunu da düşünürsek huzursuz oluyorum . Babamla tekrar konuşup nişan istediğimi söylemek istiyorum ama nasıl babam anlayışlı biri ama işi konusunda çok hassas bana bi akıl verin lütfen

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Sevdiğinizi söyleyinn ilerde sevmediğiniz biriyle evlenip mutsuz olabiliceğinizden bahsedin. Eminimki babanız sizi kıramıycakttır.

görüşmene müsaade ediyorsa bana bu konuda çok da katı tutumlu değil gibi geldi. başka sebepleri olabilir mi? bilemiyorum belki biraz daha zaman geçip düşünmen açısından böyle davranıyordur ya da belki yaşını bilmiyorum ama bunla ilgili de olabilir.

sız degılde annenız sorsun bence ne olacak bunların durumu ne dıyorsun vs dıye yoklasın

Sevdiğinizi söyleyinn ilerde sevmediğiniz biriyle evlenip mutsuz olabiliceğinizden bahsedin. Eminimki babanız sizi kıramıycakttır.

İlk söylediğimde ağladım seviyorum baba söz olsun nolur dedm ama ikna olmadı şuan görüşün ama işi sigortalı olunca gelsin istesin vercem dedi canım .

valla canım ben 4 yıldır tanıorum 5.yılımızdayız iyice tanıdım ve insan farklılık istiyo benmde bu durum aklıma gelmyor değil.

İlk söylediğimde ağladım seviyorum baba söz olsun nolur dedm ama ikna olmadı şuan görüşün ama işi sigortalı olunca gelsin istesin vercem dedi canım .

görüşmenize izin verdiğine göre çokda karşı değil bu işe babalar hep böyle kızlarını kıskanıyolar genelde.

Bide beğenmese görüşme derdi tek sorun işi ama iş bulamıyoruz . Bide ailem benm kaçmamdan korkuyo...ondan da anlayış gösteriyo olabilirler.

Öyle kızlar babama güzel bi mesaj yazdım yolladım amcamı dedemi çağırdı konuştular sonra da benmle
konuştular işinin daha iyi olması lazım falan filan anlıycanız kaldığımız yerden aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…