Nışanlanmış

aşkından öldü de, dönemedi mi sanki?
istese gelirdi.
onu düşündüğün kadar seni düşünse.
annen öldü diye değil. sensiz yapamadı diye donmeliydi.
ama o akışına bırakmayı tercih etti sanırım.
artık ne kadar aktıysa, köprünün altından çok sular geçmiş.

bu da geçer.
neler geçmiyor.

Çok uzaklaştırdım kendimden. Hem onu hem ailesini. Benden çekindiklerini de biliyorum.
Onca verilen sözler, her be olursa olsun kızımızsınvartık demeler :)

Kendimi çok kötü hissediyorum

İlacımı içtim, ya bu sakinlik o yüzden mi?
Yoksa hepsi bu muydu?

Beni tamamen ilaçlar kontrol ediyor
Hiç değilse çözümü var.

Valla he insan tam canı yanıyorken biri çıkıp imla, Türkçe, kitap lafı yapmıyor mu

İnsan böyle anlarda kendini anlamıyor bazen, kafamdan öyle şeyler geçiyor ben ne diyorum diyorum

Konuna gelince üzüldüm, ilaç kullanacak duruma getirmiş seni densiz

Valla ne desem boş, üzülme desen üzülünüyor

Geçer desem, geçmeyecek gibi hissediliyor içindeyken

Sizler varsınız :)

Sizler varsınız :)

İyi ki var burası cidden
Hani bazen atışsak etsek de insanlarla çok totomu topladığım yer burası dara düşünce fikir edinebildiğim, kadın dayanışmasının olduğu, cehennemvari ilişkilerin içinden beni çekip çıkaran kadınların bulunduğu platform

Nasıl özlenmesin
Dolu dolu 3 sene
Biz nikahımız yoktu ki sadece
Uyutmayın bile öğrendik öğrendik :)
Gayet anlasiliyor ki bizler cevap verdik
Bence adresinizi verin size soz sanatlari ile ilgili kitaplar yollayayim

Bunlardan ne anladınız? Anlamlı tek bir cümle yok ki ben çok imla kural takıntılı değilim. Konuşma dilinde yazılanları da anlarım. Derdim imla kurallarına uyulmaması değil. Bir insanın bir yazıda derdini anlatamaması. O yüzden çok üzülemiyeceğim durumuna. Söz sanatları kitaplarınız size kalsın. Biz aşıklar gibi atışmaya değil yorum yapmaya geliyoruz.

Konuyu okudugumda ben de hiçbir şey anlamadım sonra anlayanlari görünce de ya bunlar nasıl anlıyor diyordum ki tek değilmişim.. Ama acıdan böyle oluyordur.

Konuyu okudugumda ben de hiçbir şey anlamadım sonra anlayanlari görünce de ya bunlar nasıl anlıyor diyordum ki tek değilmişim.. Ama acıdan böyle oluyordur.
Sonraki sayfalarda yorumlardan anlaşılıyor da ilk sayfa tam bir muamma. Yorum yapanlar daha önceden konularını okumuştur diye düşündüm ben de. Ki ben nokta virgül kullanmayan, herkesin birşey anlaşılmıyor dediği konuları bile anlıyorum. Bu arkadaşı anlamadım. Neyse onlar söz sanatı yapıyorlarmış.

Dede korkut hikayeleri gibi anlatılmış garip geldi bana da.

Gecer zamanla yaralar tamir olur Allahın izniyle. Sadece iyileşmeyi iste. Benden asık değilim diye ayrıldi ama konusmaya devam etti. Hayatinda biri var mi dediğimde yok dedi. Inanmadim. Farkli hesaptan aratirken nisan fotohraflarina rastladim. Saydim verdim veristirdim, yetmedi kıza ne bicim adam oldugunu yazdim. Agladim, ictim, soylendim, antidepresan kullandim, kimseye guvenmedim. Sonra esimle tanisinca iyi ki bitmis dedim. Sen en azindan iyi hatirliyorsun. Ben her defasinda küfrediyorumm.

Seni böyle duygusal bir konuyla görmek bayagı şaşırtıcı küre,
Allah gönlüne göre versin.

tek bendegilmisim

Konuyu ilk okuduğumda sizin gibi hiiççç bir şey anlamadım.
Yorumlardan çıkarım yaptım.

Değişik bir ruh haliyle yazılmış da anlayabilene aşkolsun.
Gerçi anlamadım denilince de kitap yollayanlar, ortada dert varken imlaya takanlara takanlar tarafından azarlanıyorsunuz. (Çokta önemli değil)

Neyse, anladığım kadarıyla bir şeyler yaşanmış ve bitmiş.
Yıpranmanın kime faydası var. Aşktan kim ölmüş. Karşı taraf keyfinde. Öyleyse konu sahibi de keyfine bakacak.

Geçer gider, geçmeyen hiç bir aşk acısı yoktur, hatta geçmeyen acı yoktur.

Gece yarısı, olayın şokuyla böğürerek ağlamaya başladım.

Kime anlatayım günlük hayatta bunu? O saatte hem de.

Buraya yazdım. Kafam kadar nişanlanmış yazıyor başlıkta, edebiyat parçalasam da, nokta koysam da, beni memnun eden mutlu eden yorumlar yine gelecekti, demek sadece kelime ile bile öncesini bilmeyen insanlarla ortak paydamız varmış, neymiş? Unutmadığın eski nişan yapmış, fazlasını sayfalarca üzüldüm ah vahları beklemiyordum ki.

Okudun anlamadın? Ha tamam geç işte, soğukkanlılıkla yazılmış öğle sonrası konusu değil belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…