- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
İmrenilecek masalsı ilişkiydi
Bana bile fazla büyülü geliyordu.
Elbette hırslı konuşmalar, kırgınlıklar oldu.
Annemin vefatından önce ayrıldık, o sırada o yurtdışı iş gezisindeydi
Hiç söylememişler, teyzem bile o bana kızım diye sahip çıkan aileye gelmeyin demiş
Onun derdi ortalık kalabalık olmasın, para konuşulsun.
Yazın Ankara’ya taşınıyorum diye aradım, o vakit öğrendi
Birileri bizim adımıza karar verdi gıyabımızda
Başka olacaktı her şey belki.
Ama üzüldüm,
Çok uzaklaştırdım kendimden. Hem onu hem ailesini. Benden çekindiklerini de biliyorum.aşkından öldü de, dönemedi mi sanki?
istese gelirdi.
onu düşündüğün kadar seni düşünse.
annen öldü diye değil. sensiz yapamadı diye donmeliydi.
ama o akışına bırakmayı tercih etti sanırım.
artık ne kadar aktıysa, köprünün altından çok sular geçmiş.
bu da geçer.
neler geçmiyor.
Şu an müsait değilim, uygun vakit tercüman gönderiririmYabancı bir gelinin konusunu okuyun Türkçe öğrenin, konundan yazdığın yorumlardan hiçbir şey anlaşılmıyor.
Yabancı bir gelinin konusunu okuyun Türkçe öğrenin, konundan yazdığın yorumlardan hiçbir şey anlaşılmıyor.
Sizler varsınız :)Valla he insan tam canı yanıyorken biri çıkıp imla, Türkçe, kitap lafı yapmıyor mu
İnsan böyle anlarda kendini anlamıyor bazen, kafamdan öyle şeyler geçiyor ben ne diyorum diyorum
Konuna gelince üzüldüm, ilaç kullanacak duruma getirmiş seni densiz
Valla ne desem boş, üzülme desen üzülünüyor
Geçer desem, geçmeyecek gibi hissediliyor içindeyken
Sizler varsınız :)
İster taşıyın
İster manşet yapın.
Ben farkındaydım zaten, bizi tanıştırıp bağ göz bizim aylıktan mesafem değişir tabi dedi.
:))
Nikahına gitmiş, örtü boncuk yapmış.
Ne alevle arkandayım diyordu, ne gaza getirdi
Ara konuş demek yerine, hmm bügün örtüsünü sana sorup alan, yarın neler almaz.
Aldı aldı ama zamansız, bu hız korkuttu zaten, o yüzden kaçtım.
Sevmediğim için değil.
Faydası yok konuşmanın da.
Üzgünüm sadece
Nasıl özlenmesin
Dolu dolu 3 sene
Biz nikahımız yoktu ki sadece
Uyutmayın bile öğrendik öğrendik :)
Gayet anlasiliyor ki bizler cevap verdik
Bence adresinizi verin size soz sanatlari ile ilgili kitaplar yollayayim
Konuyu okudugumda ben de hiçbir şey anlamadım sonra anlayanlari görünce de ya bunlar nasıl anlıyor diyordum ki tek değilmişim.. Ama acıdan böyle oluyordur.Bunlardan ne anladınız? Anlamlı tek bir cümle yok ki ben çok imla kural takıntılı değilim. Konuşma dilinde yazılanları da anlarım. Derdim imla kurallarına uyulmaması değil. Bir insanın bir yazıda derdini anlatamaması. O yüzden çok üzülemiyeceğim durumuna. Söz sanatları kitaplarınız size kalsın. Biz aşıklar gibi atışmaya değil yorum yapmaya geliyoruz.
Sonraki sayfalarda yorumlardan anlaşılıyor da ilk sayfa tam bir muamma. Yorum yapanlar daha önceden konularını okumuştur diye düşündüm ben de. Ki ben nokta virgül kullanmayan, herkesin birşey anlaşılmıyor dediği konuları bile anlıyorum. Bu arkadaşı anlamadım. Neyse onlar söz sanatı yapıyorlarmış.Konuyu okudugumda ben de hiçbir şey anlamadım sonra anlayanlari görünce de ya bunlar nasıl anlıyor diyordum ki tek değilmişim.. Ama acıdan böyle oluyordur.
Dede korkut hikayeleri gibi anlatılmış garip geldi bana da.Sonraki sayfalarda yorumlardan anlaşılıyor da ilk sayfa tam bir muamma. Yorum yapanlar daha önceden konularını okumuştur diye düşündüm ben de. Ki ben nokta virgül kullanmayan, herkesin birşey anlaşılmıyor dediği konuları bile anlıyorum. Bu arkadaşı anlamadım. Neyse onlar söz sanatı yapıyorlarmış.
Bunlardan ne anladınız? Anlamlı tek bir cümle yok ki ben çok imla kural takıntılı değilim. Konuşma dilinde yazılanları da anlarım. Derdim imla kurallarına uyulmaması değil. Bir insanın bir yazıda derdini anlatamaması. O yüzden çok üzülemiyeceğim durumuna. Söz sanatları kitaplarınız size kalsın. Biz aşıklar gibi atışmaya değil yorum yapmaya geliyoruz.
Konuyu okudugumda ben de hiçbir şey anlamadım sonra anlayanlari görünce de ya bunlar nasıl anlıyor diyordum ki tek değilmişim.. Ama acıdan böyle oluyordur.
Bunlardan ne anladınız? Anlamlı tek bir cümle yok ki ben çok imla kural takıntılı değilim. Konuşma dilinde yazılanları da anlarım. Derdim imla kurallarına uyulmaması değil. Bir insanın bir yazıda derdini anlatamaması. O yüzden çok üzülemiyeceğim durumuna. Söz sanatları kitaplarınız size kalsın. Biz aşıklar gibi atışmaya değil yorum yapmaya geliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?