- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
Ayrilmissin ve resmen kiskancliktan kuduruyorsun
Busrafa smalt midir nedir o ney yaw
Smalt değil, stalk. Gizli takip demek.
Ayrıldım çünkü boynuzlandım. Kıskanmıyorum, sinirleniyorum. Çünkü beni boynuzladığı kadınla ayrıldıktan dört ay sonra nişanlanıyor.
Üzülmekle haklısın, sinirlenmekle de ancak olayların merkezinde kimi zaman bizim oluşumuz bazı gerçekleri değiştirmiyo sizi üzmek için söylemiyorum ama belli ki herif sizi sevmemiş,tıpkı bi başkasını sevmeyip bizi sevdiğini söyleyen adamla mutlu oluşumuz gibi, bu hikayenin asıl kızı şimdi ki nişanlısı demekki haa bu eski eşinizin sizin açınızdan koca bir öküz olduğu gerçeğini değiştirmesin ama bir de bu açıdan bakın diye söyledim![]()
Buna hiç katlanamıyorum işte. 7 senem direk çöp oluyor. Nasıl sevmez ya.. Nasıl nasıl...
Bilmemek mutluluktur bazen mügecim.
Lütfen takip falan etme, bakma sakın. İlahi adalet er ya da geç bulucak onu inşallah dua ediyorum senin için.
Zaman her şeyin ilacı. Sen yeni ilişkine odaklan, seni şuan kim düşünüyorsa sen de onu düşün, güzel mesajlar at.
Mutluluğu hakediyorsun çokça.
Birde bilmiyor musun ki insanların en mutlu olduğu yer sosyal medyadır? Allah onun yanına bırakır mı sanıyorsun, inşallah bırakmaz.
Güçlü kadınsın sen, hiç kendini sinirlendirme durduk yere, sevin böyle karaktersizden kurtuldun. Yuva yıkanın yuvası olmaz derler, sabır..
Beni en iyi sen anlarsın canım

Beni salladıklarını düşünmüyorum nispet için öyle büyük organizasyonlar yapmaz kimse

Ay çok gıcık oldum anlatamam yaaa