Nişanlanmış!

Seni yeni anne olduğun zamanlardan hatırlıyorum, o yıllardan beri ne zaman oğlunla ilgili yorumlarını görsem vay be oğlu söz konusu olunca kadın tam bir amazon oluyor diye içimden geçiririm :) ki yaşın da küçüktü o zamanlar
Anne değilim tam olarak anlamayabilirim o hissi herkesin evladı kendine kıymetlidir ama seninki ortalama bir anneden daha başka daha güçlü bir duygu onu hissedebiliyorum taa buradan :)
Allah oğluna hayırlı ve uzun ömürler versin seninle birlikte.

Hazır yazmışken mügüşe de mesajımı vereyim, şu anda sindirememen normal herşey çok yeni ama yine de o sümsüğe odaklanmayı bırak sen :)
Ortada cocugu sevecek kımseler kalmayınca bende herkes yerıne sevdım onu ne yapayım.
Ayrıca su konuda kafam cok rahat buldumcukum ben kolaymı ne zor yoldan geldı oglan kımseyle paylasmak zorunda kalmadım , ne kaynana ne efendım eltı gorumce :kızgın:

Teşekkür ederim bu arada bakıs acınıza baglı baska bırıne gore ıse bagımlıyım oglana ama dedıgım gıbı kımse sevmeyınce herkesın yerıne sevdım onu

Kadın benden guzel olsaydı bı fesatlanırdım ama hem guzel degıl hemde benden sadece 3 yas buyuk olmasına ragmen cok daha kart duruyor bu durumda ıcımın yagları erıyor :)
Ama işin aslı şu ki kalp bu ota da konar b.ka'da :KK53:

Eski eşim evliliğin basından beri aldattı beni cunku eziklik yasıyordu asağılık psikolojisiyle basladıgını düşünüyorum bu olaylara sonra baktı vıcdan azabıda duymuyor.

ben suanda onun damat resmını buraya atsam bu bıldıgınız adam dersınız ,benim hayatta herşeyim var onların yok :eğlence:

bak eziklik kompleksi olabilir, erkeklerde şu duyguda var, bu güzel kadın beni seçti ama ben onu bile aldatabilirim.
valla merak ettim özelden gönderme şansın varsa atsana bakimm :)))

mugehatun mugehatun mügişinde nedense hep güzel ve cici bici bir kız olduğunu düşünüyorum.

İyi de size ne artık ayrılmışsınız bitmiş gitmiş yani neden bakıyorsunuz ilgileniyorsunuz kendi hayatını kuracak elbet. Yok bende böyle yapmadı onda yapmış öpmüş vs. Ne yaparsa yapsın yani. Sizde hayatınıza bakın yarın birgün çocukları olur yine siz kendinizi yersiniz.

Ayy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum :KK43:
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya :KK43:
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı :KK43:
nete koyulan fotolara da pek aldırma
öncesinde kavga kıyamet kopuo fotolarda gulunuo

Yok be canım güclü değilim, üzülmedim videoları filanda seyrettim hatta kadının gelinliğini begendim kendisini begenmesemde :) Sezarın hakkı sezera ama

aklımdaki tek sey egeyı ısterler mı , bu kadının egeye dokunacagı hıssı fılan kanıma dokundu o aksam esımdende oglumdanda ayrı kaldım herseyı dusundum kız daha yenı surada 2-3 gun once evlenmısler.

Gecmısı yasananları dusundum ama dedıgım gıbı mutlu olacaklarsada olsunlar ama benim ogluma bulasmasınlar, bulasırlarsa karsılıklı olarak huzurun zerresı kalmaz kimsede .

hem dediğim gibi olurda ararlarsa mahkemeye vereceğim ya hapis yatar ya da ortalama 60 bın tl bırıken nafakayı oder karısının altınlarıyla :KK48: Gelen gelmiş giden gitmiş bizi bıraksınlar yeter ama benim eski eşim aldattıgı kadınla evlenemedı , evlendırırler mi , yer mi yemedi o yüzdende kin duymuyorum ben suanda kadına
Bence böyle bir erkek profili çocuk falan aramaz...yani içini ferah tut...

Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum :KK43:
sen bile diodun hem dısardan gören onu harika bi koca harika bi insan sanar die
sen de simdi dısardan bakıosun unutma

Smalt değil, stalk. Gizli takip demek.
Ayrıldım çünkü boynuzlandım. Kıskanmıyorum, sinirleniyorum. Çünkü beni boynuzladığı kadınla ayrıldıktan dört ay sonra nişanlanıyor.

Buna hiç katlanamıyorum işte. 7 senem direk çöp oluyor. Nasıl sevmez ya.. Nasıl nasıl...

Beni en iyi sen anlarsın canım :KK43: , inan çok sinirlerim bozuldu, biliyorum geçicek hatta şuanda bende mutluyum ama bu sinir bozukluğuma engel olmuyor. Kendime hakim olamıyorum aklıma düşünce meraktan gidip bakıyorum :KK43:(
Beni salladıklarını düşünmüyorum nispet için öyle büyük organizasyonlar yapmaz kimse :KK43:(
Ay çok gıcık oldum anlatamam yaaa :KK43:((
mügecim 30 senenin mi cöp olmasını isterdin inan ole kadınlar cok

ve CuteMom CuteMom çokta güzel bir kadın hani taşşş gibi derler ya aynen öyle,, bu adam bu kadını neden aldattı diye düşünür insan.. ama Adriana Limanın bile aldatıldığı dünyada bu işlerin güzellikle alakası olmadığını düşünüyorum.

Bir tanıdığımız vardı, hoş cici bici bir kızla nişanlıydı, bir anda pat diye ayrıldı ve aradan 3 - 5 ay geçmeden çocuklu bir kadınla evlendi, ki evlendiği kadın nişanlısının yanında sönük kalır, gerek görüntü gerekse kariyer açısından.

Bu erkekleri anlamak cidden zor.
Karaktersizlik olsa gerek. Gül gibi eşleri onları beklerken, onlara yaşatmadıklarını başkalarıyla yaşıyorlar. Onlar için yapmadıklarını başka kadınlar için yapıyorlar. Müge nin evliliğini yoluna koymak, eşine ayak uydurabilmek için yaptıklarını, çektiği yalnızlığı buradan biliyoruz hep. Bu kadar sevmenin karşılığı bu mudur? Erkeklik diyorlar ya, nasıl sığdırıyorlar erkekliklerine anlamıyorum bu kadar pislikçe davranmayı.

Aldatmak ve ayrılmak bile hadi kişisel tercih diyelim, cute mom daki gibi çocuğa olan nafakadan nasıl kaçar? Eş hadi eski eş olur da, beraber yaptığınız bebeğin bütün yükünü kadına yıkıp gitmek nasıl bir şeydir? Ağır karaktersiz vakalar bunlar. Erkek demek erkeklere hakaret olur. Çünkü biliyorum ki var düzgün adamlar da, yaşamı mutluluk haline getiren. Doktorda da böyle bir potansiyel vardır inşallah. Böyle gözlerimiz kalp kalp izliyoruz gelişmeleri.:KK200::KK200:

Hıc bakma onun resmıne profılıne tek yolu bu

Kadın benden guzel olsaydı bı fesatlanırdım ama hem guzel degıl hemde benden sadece 3 yas buyuk olmasına ragmen cok daha kart duruyor bu durumda ıcımın yagları erıyor :)
Ama işin aslı şu ki kalp bu ota da konar b.ka'da :KK53:

Eski eşim evliliğin basından beri aldattı beni cunku eziklik yasıyordu asağılık psikolojisiyle basladıgını düşünüyorum bu olaylara sonra baktı vıcdan azabıda duymuyor.

ben suanda onun damat resmını buraya atsam bu bıldıgınız adam dersınız ,benim hayatta herşeyim var onların yok :eğlence:
Aldatan erkeklerde ben bunu çok gördüm. Genelde Eşleri onlardan en az iki gömlek daha üstün. Bunu bilip kabullenemedikleri için, egolarını tatmin edecek, en az onlar kadar düşebilecek kadınları seçiyorlar.

Mirgün cabas ve tuba ünsal.. Adamın eski sevgilisi ateş püskürmüştü sosyal medyada hatta. Ama yapacak bir şey yok, demek ki aradığı şey tuba'daymış.

Arkadaşlar müge'ye "pişman olacak kesin ayrılacaklar" falan deyip bu beklentiye sokmamak gerekiyor bence. Ya mutlu olurlarsa, kızın sindirmesi daha uzun zaman alır. Ayrıca yıllar süren evliliğini henüz bitirmiş adamın yeniden nikah masasına oturması kolay olacak şey değil. Seks konusunda istediğini alırken hele. Acı da olsa gerçekleri kabullenmek gerekiyor.

Sen doktora odaklan mügecim. Çok mutlu ol inşallah.
ben de oyle dusunuyorum
mügeceye cok yalvardı surundu sonra aniden tamam dedi
bence bu sıra onu planladı kızla evlenmeyi hatta adamın annesi de şimdiki cok ıı die agzından kaçırmıstı
yalvaran yakaran kapısında yatan adam aniden tamam boaşnıcaz dio hemen evlenme planı cıkıo ortaya ben de o yuzden aşk mesk pek dusunmuom sanki hırs aldı ıı bosanırsan bosan gibi

Kusura bakma ama böylesi durumda kusuru kendimde ararım demek ki sevdirememişim kendimi o kadında yakalamış o ambiyassı bende o ilişkimden ders çıkarıp hayatımda Mutlu olmaya bakarım gitti bitti geri gelmeyecek başkası çıkınca karşıma onla Mutlu olmaya çalışırım hayat kısa dünü yaşadık bitti bugün de öyle yarının güzel olsun oda benim yanımda Mutlu olamadıysa başkasıyla Mutlu olsun sırf bir deftere imza attı diye mutsuz bir Ada'mı yanımda tAşıyamam sevmiyorsa mutsuzsa napalım

bende neden baktığınızı anlayamadım.ne yaparsa yapsın.belki sizdeki hatalarını düzeltip yeni bir başlangıç yapmıştır.tabiki de aramayın sanane dese ne diceksinizki.

Forumda böyle dugularıyla değilde zekasıyla hareket eden hemcinslerimi görmek umut verici :))
oooo sana daha anlatabilirim istersen
bana mesajla hakaret edip kufur edipde ertesi gun kendini komiserlikte buldu :D
hic cvp vermedim direk polis amcalar sagolsun

ya ben cozdum bu erkekleri onlara cok duygusal yaklasmican zekani kullanacaksin En Büyük KK

Karaktersizlik olsa gerek. Gül gibi eşleri onları beklerken, onlara yaşatmadıklarını başkalarıyla yaşıyorlar. Onlar için yapmadıklarını başka kadınlar için yapıyorlar. Müge nin evliliğini yoluna koymak, eşine ayak uydurabilmek için yaptıklarını, çektiği yalnızlığı buradan biliyoruz hep. Bu kadar sevmenin karşılığı bu mudur? Erkeklik diyorlar ya, nasıl sığdırıyorlar erkekliklerine anlamıyorum bu kadar pislikçe davranmayı.

Aldatmak ve ayrılmak bile hadi kişisel tercih diyelim, cute mom daki gibi çocuğa olan nafakadan nasıl kaçar? Eş hadi eski eş olur da, beraber yaptığınız bebeğin bütün yükünü kadına yıkıp gitmek nasıl bir şeydir? Ağır karaktersiz vakalar bunlar. Erkek demek erkeklere hakaret olur. Çünkü biliyorum ki var düzgün adamlar da, yaşamı mutluluk haline getiren. Doktorda da böyle bir potansiyel vardır inşallah. Böyle gözlerimiz kalp kalp izliyoruz gelişmeleri.:KK200::KK200:

Ben artık bu duruma takılmıyorum gercekten o kadar cok varkı ınahetten oturu ayrılıklar zararın neresınden donersek kar dıye dusunuyorum. muge nın cocugu yok, benım var cok kucukken ayrıldım yenıden yoluma baktım , bır baskasının baska bır sansı var var yanı boyle bakmak lazım. Nafakaya gelınce bız hıc nafaka almadık, basta cok takılmadım cocugu arayıp sormaması ıyıce bana dank edınce 10 sene sonra cıkıp senın okul paranı ben odedım it , ya da piç derse diye ogluma nafakayıda aramadım arayamacagım yarın obur gun korkutumu yaparda cocugu ararsa nafakayı isticem ama yinede ne kendıme ne ogluma yedirmicem sevabına bagıslarım bır yere.

Egenın yedıgı onunde yemedıgı arkasında , ne ıstedıyse alınan ne ısterse yapılan bır cocuk bırazda sımarık olabılır ama benım evladım benım kanım ben yetıstırıyorum onu ıyısınde kotusunde basımın uzerınde yerı var evet bız sheratonda dugun yapmadık cunku bız hep gelecegımızı dusunduk , kafamız sag salım olsun ıstedık atacagımız adımda ege yı dusunduk bunu yaparsak yarın obur gun egeye kalır, ne bılım onun adına yatırım yaptık ayrıca sheratonda dugun yapmak hıc hayalım olmadı o yuzden benım ıcınde uzulmeyın sakın , ege nın gelecegı hazır yeterkı saglıkla bu kotu dunyada onu buyutebılelım bız

oooo sana daha anlatabilirim istersen
bana mesajla hakaret edip kufur edipde ertesi gun kendini komiserlikte buldu :KK70:
hic cvp vermedim direk polis amcalar sagolsun

ya ben cozdum bu erkekleri onlara cok duygusal yaklasmican zekani kullanacaksin En Büyük KK

Ne kadar borcu vardı buarada ?

Bızım epey yuklu 60 bın cıvarında nafaka borcu var tabı bırde faız yıyorsa bılemıcem ama dedıgım gıbı eger cocugu ararsa mahkemeye verıcem ya karısının altınlarıyla oder, ya da hapsi boylar banane :KK76:

Ne kadar borcu vardı buarada ?

Bızım epey yuklu 60 bın cıvarında nafaka borcu var tabı bırde faız yıyorsa bılemıcem ama dedıgım gıbı eger cocugu ararsa mahkemeye verıcem ya karısının altınlarıyla oder, ya da hapsi boylar banane :KK76:
Bizimki nafakayi oduyo ama nafaka haricinde okul doktor masraflari yari yariya, 1000 tl odemesi gerekti odemedi bende avukata verdim onada odememis bisuru bahaneler falan butun odedigime dair belgeleri falan gondermistim avukata onlara bile benim bunlari oduyecekl param yok demis avukatta zaman tanidi odemeyince hacize daha fazla miktar odedi

neden almiyosunuz nafakayi? bence beklemeyin alin isteyin ondan
ne 1tlsi bana gecsin nede cocugumun hakki kalmasin onda
simdide nafakayi yukselticem cunku cocugu almiyo
almayinca kanunen yukseltebiliyorum (hem bende kaldigi icin daha cok elektrik su giyim kusam gezme benim cebimden ciktigindan babasi madem almiyo maddi olarak odemeli)

siz nekadar aylik nafaka almaniz gerekki bu kadar biriktirmis

Ben artık bu duruma takılmıyorum gercekten o kadar cok varkı ınahetten oturu ayrılıklar zararın neresınden donersek kar dıye dusunuyorum. muge nın cocugu yok, benım var cok kucukken ayrıldım yenıden yoluma baktım , bır baskasının baska bır sansı var var yanı boyle bakmak lazım. Nafakaya gelınce bız hıc nafaka almadık, basta cok takılmadım cocugu arayıp sormaması ıyıce bana dank edınce 10 sene sonra cıkıp senın okul paranı ben odedım it , ya da piç derse diye ogluma nafakayıda aramadım arayamacagım yarın obur gun korkutumu yaparda cocugu ararsa nafakayı isticem ama yinede ne kendıme ne ogluma yedirmicem sevabına bagıslarım bır yere.

Egenın yedıgı onunde yemedıgı arkasında , ne ıstedıyse alınan ne ısterse yapılan bır cocuk bırazda sımarık olabılır ama benım evladım benım kanım ben yetıstırıyorum onu ıyısınde kotusunde basımın uzerınde yerı var evet bız sheratonda dugun yapmadık cunku bız hep gelecegımızı dusunduk , kafamız sag salım olsun ıstedık atacagımız adımda ege yı dusunduk bunu yaparsak yarın obur gun egeye kalır, ne bılım onun adına yatırım yaptık ayrıca sheratonda dugun yapmak hıc hayalım olmadı o yuzden benım ıcınde uzulmeyın sakın , ege nın gelecegı hazır yeterkı saglıkla bu kotu dunyada onu buyutebılelım bız
Üzülmek değil, seviniyorum, gurur duyuyorum sizin gibi kadınları görünce. Müge de dimdik durdu mesela. Burada çokça okuduğumuz gibi dayak yiyorum, eşim ve ailesi bana hizmetçi muamelesi yapıyor ama kaderimiz buymuş diyenler gibi olmak zorunda değil demek ki herkes.

Back
X