Nişanlanmış!

Ayy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum :KK43:
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya :KK43:
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı :KK43:
boşandınız.
bundan daha ötesi yok.
kabul etme sürecini sancılı geçiriyorsun.
kendin de yeni bir ilişkiye başladın oysa ki.
eski eşini takip etmeyi kesinlikle acilen bırakmalısın.
bu arada iş arayışların nasıl gidiyor?
sakıncası yok ise ne mezunusun?
atama mı bekliyorsun?
senin için hayatındaki en en en önemli mevzu bir iş sahibi olmak olmalı.
bu konuyla alakası yok ama diğer konularınla var:))
o yüzden lütfen bu önceliğini unutma.
önce kendi hayatını kurmalı doğrultmalısın.
bir işin olmalı herşeyden önce.
bu süreçleri daha kolay atlatmana yardımcı olacaktır.

Nasıl hic korkmuyorlar nasıl utanmıyorlar ne cesit bi kursak var bu insanlarda ya
Hadi bi terbiyesizlik yaptın utanmadan evlendin peki reklam neyin nesi? Ya o kız? rezil, evli erkekle yatıp gercek ask mı zannedecek kendini, kayinvalide hic mi utanmadin yarattigindan ?
Ne aski allah askina boyle musvetteler askı da rezil ettiler.

Su an allahın adaletiyle sınanıyorsunz adeta birakin showlarini yapsinlar kurtulmussunuz iste herkes layıgına dusuyor bi sekilde.umarım en guzel seyleri yasar da unutursunuz bunları.
Daha taze zaten her sey

Ben de boşansam ben de stalklarim ya hanımlar çocukluk aşkınızın kuzenini, eski karşı komşunun torunun bile stalkladiginizi biliyoruz , aaa neden bakiyorsuuun olayına hic girmeyin.
Konu sahibi, canım bakmış öyle olmuyor bir de böyle deneyeyim demiş.
Adam yeniliklere açık.
Sen de öyle yap, yeni bir yasama yelken ac derim.

mugehatun mugehatun gerçekten canınızı acıtayım diye yazmadım. Belki saat itibariyle çok inceltemeden yazmış olabilirim gece gece.

Bu adam!!!ın yediği bir nane var ortada ve biliyorsunuz da, hani o yüzden sır değildi ki kadınla ilişki içinde olduğu.
Takip etmeyi kesinlikle bırakmanız lazım, hiçbir şeye kendinizi veremezsiniz, gördüğünüz bir tek şey bütün gününüzü öldürür.

Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş nişanlanmış yarın evlenecek hala arama derdin de misin salla gitsin yahu arayarak daha da kaldırmayın bi taraflarini:KK20:

Siz nasil ahlaksiz bir aileye dusmussunuz boyle yaa.
Ortada evli erkege yanasan bir kadin ve bu kadinin yanasmalarina dur demeyen bir erkek var.
Ikisi yuzunden bir yuva yikiliyor ve insanlar bunlarin nisaninda gidip canak mi tutuyor.
Benim bildigim yuzlerine tukurmeye bile tenezzul edip insanlar kendini yormazlar.

Öncelikle sakin olun, siz ayrılmışsınız sonuç olarak. Herkesin kendi hayatı, bundan sonra herkes özgür olduğuna göre her istediğini yapabilir.

Bir de nişanlandığı kadın açısından düşünelim, empati kuralım. Arasam mı demişsiniz... Ben o kadının yerinde olsam, nişanlandığım adamın eski karısı telefon açıp nişanımın ve/veya birşeylerin hesabını sorsa, laf sayıp dökse o eski eşe haddini çok güzel bildirirdim. Olayı kesinlikle çok ama çok büyütürdüm. Ayrılıp gitmiş birinin bizim şu anki ilişkimiz hakkında bizi rahatsız etmeye hakkı yok çünkü. Adama da kızardım bunun için ama şimdi buradaki konu sizin aramanız olduğu için söylüyorum. Çok yanlış bir hamle olur yani aramak, çok sert tepki alabilirsiniz. Ve hakkınızdaki düşüncem "ayrılmayı hazmedememiş" olurdu. Ne yaşandıysa yaşansın, o da kendini haklı çıkaracak birşeyler bulur olan size olur. Bir de böyle düşünün derim. O yüzden hiç gerek yok, herkes kendi hayatına odaklandığı zaman mutluluğun yakalanacağına inanıyorum.

Siz böyle diyorsunuz ama allahın sevdiği kuluymuş diyorum ben de sizin için.iyi kurtardınız kendinizi o adamdan.yazık o bayana da.emin olun ona da yapmadığını bırakmaz.

haklarını neden alamıyorsun?
Adam calisiyor, neymis borclari siraya dizilmis, ve ben o borclarin bitmesini beklicekmisim, sira benim nafakalara gelecekmis.. avukatimdada tik yok Masallah .. parayi aldi cekildi kosesine.. 10000 tl tedbir nafaka alacagim var, 10000 tl maddi tazminat, daha bunun manevi ve yoksulluk nafakasi var... ohhooooooo bekle Jolyss sen bekleki odeme yapilsin..

mugehatun mugehatun tatlım sinirin boşa seninle evliyken başka kadınla yatan adam başkasıyla evliyken de yine bir başkasıyla yatacaktır.
senin eski kocanla evliyken ilişkiye giren basit pespaye ucuz kadında evliyken yine başka erkeklerin koynunda fantazilerini tatmin edecektir..
sen bu pislik yığınından kurtulduğun için dua et şu gizli takibide ....r edin artık bırak onlar seni stalklasın (doğru yazmadım mı ne :D)

Ayy hemde ne rekor! :) Töbe ya hayatımın actionu bitmiyo ki. Öncesinde adam sorunlu diye konu açıyordum boşandık yine onun yüzünden konu açıyorum, şeref.siz.den kurtulamadım :KK43:((

Yaa ne bileyim yaa :KK43: Saftirik oldum iyice :KK43: Fotoğrafları görünce kan beynime sıçradı cidden :KK43:

Nişanlısını çok sevmiştir? .. Belki de.

Yaa kuzum ayşem yaaa :KK43: Ay o kadar sıkıldıki canım :KK43:
Yani aslında yüzüm gülüyordu ama sinirlerim bozuldu fotoları görünce :KK43:

Bitanem en iyi sen anlarsın beni :KK43: Bakmadan duramadım resmen, doktordan sonra bakmıyordum ama aklıma düştü şeytan dürttü işte bir de baktım araştırma peşindeyim :KK43: Yok aramıycam ama o annesini filan arayıp nasıl saydırmak sövmek istiyorum varya bir bilsen, kuduruyorum resmen :KK43:

Nişanlandınız kız seni aldattığını düşündüğün kız mı?

Ayy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum :KK43:
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya :KK43:
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı :KK43:
Belki de seni değil onu kandurıyordur şu an ;) lütfen önüne bak artık...

Ara canım ara da totosunu kaldır iyice! "Ayyyh eskiler yeniler bütün hatunlar beni takip ediyor ben ne muhteşem bir adamım " diye havaya girsin. Bir de telefonda sizi bastırıp üste çıksın, bizim mutluluğumuzu kıskanıyorsun peşimizi bırak desin moralin iyice yer çekirdeğine insin. Bir ömür boyu bunun pişmanlığını yaşarsın sen de...

Müge toparlan kabullen vr hayatina bak.
İleriye bak takibi bırak isterse uzaya cıksınlar boşver.hayatına yon ver yeniliklere aç kendini kafani meşgul edecek şeyler bul Bi süreliğine de sosyal medya hesaplarini kapat

Adam calisiyor, neymis borclari siraya dizilmis, ve ben o borclarin bitmesini beklicekmisim, sira benim nafakalara gelecekmis.. avukatimdada tik yok Masallah .. parayi aldi cekildi kosesine.. 10000 tl tedbir nafaka alacagim var, 10000 tl maddi tazminat, daha bunun manevi ve yoksulluk nafakasi var... ohhooooooo bekle Jolyss sen bekleki odeme yapilsin..

bunun için tekrar mahkemeye başvuramaz mısın peki? avukatınla falan konuş? oyalıyor resmen diğer borçlarını senden sonraya koysun adama bak.

Sakın arama bırak allahından bulsun. Eğer sana yapılmış bir haksızlık varsa eminim er yada geç görür gününü. Bence artık şeytana uymayı bırak anlıyorum zor olur insan merak eder yinede ama sen zoru başar ve bir daha bakma ona. Baktığın sürece böyle moralini bozup kendine yazık edersin.

bunun için tekrar mahkemeye başvuramaz mısın peki? avukatınla falan konuş? oyalıyor resmen diğer borçlarını senden sonraya koysun adama bak.
Aynn cnm oyaliyorlar.. avukat olunca islem nasil isliyor bilemiyorum.. ama avukatim haklarimi elde etmemde engel konumuna girdi.. avukat olunca acaba ben mahkeme kalemine dilekce yazsam olurmu.. yada icra dairesine onu bile bilmiyorumm.. yahu bide eski es sevgili tutmus kendine, o kizla sarmas dolas opusken fotolarini atmislar facelere, sonrada iki hafta icerisinde baska bir tane bulmus cocuk peydahlamis.. cunku o fotolardaki kizin ismi farkli, nufusta yazan cocugun annesinin ismi farkliydi.. adamin sevgilisi bi tane degilki ohaaaa dedimm.. trajikomiklige bakarmisin cnm.. olan bana oldu net.. magdurum.. adam calisiyor ustelik..

bazı insanlar kötü. sadece kötü. pür kötü. ay şuanda o kadar sinirliyim ki. cidden bazı ş.refsizler insanlıktan çok uzak. mügiş senin ex eş inan kötü. sen gör diye o resimleri koymadıysa inan bende bişey bilmiyorum. sana oh olsun diye yapılmış hareket bunlar. aynı ildeysek sana da destek olmak isterim. kalbin temiz iyi birine benziyosun. o insanların canına sıkmasına izin verme. benim de şuan canım sıkkın mesela bazı kötü insalar yüzünden. bazıları cidden sadece kötü. açıklayamıyorum tam farkındayım ama senin ex de öyle. karışık oldu cümleler kusura bakma :KK200:

Ya bebişim görünce dellendim ne bileyim yaaa :(((
Doktorcuğuma olan hislerim aynı beya :)) Ama ne bileyim işte hırslandım anlıyor musun :((
Anladım canım seni ben ama boşver ne halt yerse yesin o it senin ahını aldı ya dikiş tutturamaz artık uzun ömürlü görmüyorum ben bu mutluyuz pozlarını zaten sırf senin gözüne sokmak için yapmıyorlarsa benim de nickim usagi değil sahi müge senin burcun neydi balım ??

Cevremde gordugum kadariyla bosanip tekrar evlenen erkeklet ( 3 kisiyi biliyorum sadece) ikinci karilarina ilk karilarindan daha iyi davraniyorlar. Onlari gorunce hep sunu diyorum icimden ah be ilk karinada boyle iyi davransaydin bu imkanları ona da sunsaydin da gul gibi karini kaybetmeseydin!

Back
X