Nişanlanmış!

Ş.refsizler dururken niye hayvanların nesli tükeniyor anlamıyorum. Sana arama demiyorum çünkü biliyorum ki, sen onun seviyesine asla düşmezsin, sadece ilk gördüğün anın siniri ile hareket etmek istedin ama sende o kadar farkındasın ki söyleyeceğin en ağır lafları bile haketmediğinin.

Kendine yapacağın en büyük iyilik onu takip etmemek ve kendi değerini bilmek olacak canım. Ben sana inanıyorum, başaracağına inanıyorum, lütfen sende kendine inan olur mu ?

Şiddetle okumanı tavsiye ederim bundan ziyade Stockholm sendromu da yaşıyor gibisin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 137
Ya Müge Allah aşkına, bu adam senin buruşturup attığın ex; kapında yatıp yalvarmadı mı, annesi evinize kadar gelip oğlu için af dilemedi mi? Eğer sen affetseydin, siz hala evli olacaktınız, şu an nişanlı olduğu kadın da sadece gelmiş geçmiş bir hata.

Senin bu adam bile değil diye attığını, yerden alıp kendine koca yapmaya çalışıyor bu kadın. Gösterişli nişanla kime oynuyor sanıyorsun? Bakın benim ki de her genç kadının ki gibi normal, sevgi temelleri üzerine kurulmuş bir birliktelik diyor. Törenlerle, fotolarla bir nevi herşey doğal, gayette meşru bir birliktelik bu diye, önce kendini sonra da çevresini inandırmaya çalışıyor.

Ya hem müstakbel kayınvalidesi, kayınpederi , hem de bu kadının ve yine o adamın ortak çevresi bilmiyor mu, yeni gelin adayının evli bir adamın altına yatacak tinette bir kadın olduğunu! Gerçek kulaktan kulağa yayılıyordur da. Damat'ın sıfatını zaten ayrıca belirtmeye gerek yok.

Bu arada siz de nasıl bilmiyorum, biz de nişan olayı kız tarafınındır. A den Z ye evlenecek kız organize eder. Bu şimdi pastayı aldı, kestirdi, kadehi eline tutuşturdu vs diye herif aşkından ölüyor demek değil. Tiyatrosuna onu da dahil etmiş bence.

İşin özü, siz evli iken bile seni mutlu edemeyen bir erkek için, şu anı kendine zehir etme. Evet sevmişsin bi şekilde, ama inan sevilmek, değer görmek daha güzel. Bak kendin de görüyorsun, insan sevilince ne kolay sevebiliyor, ne çabuk mutlu olabiliyor. Hem sevip hem sevilip mutlu ol.

Doğru diyorsun ilk zamanlar çok yalvardı, affedemezdim nolursa olsun. Boşandığım için asla pişman olmadım.Çok şükür.
Ya ne düşünüyorum biliyo musun, ben olay çıkartıp ayrılmadım. Çok üzgündüm ve sessiz sedasız boşandım. Aldatıldığımı tabiyki ortak tanıdıklarımıza, sevdiğim akrabalarına filan söyledim ama hani öyle büyük olay çıkartmadım. Bunlar mügenin çocuğu olmuyodu ondan boşadı oğlumuz da diyebilirler. Çünkü o gerizekalı dediğim gibi ideal koca profilini çok güzel çizdiği için onların tarafı beni suçluyor bile olabilir.
Kız tarafı mı yaptı etti bilmiyorum tabi ama o kız ona tüm istediklerini yaptırır o fotolardan sonra buna emin oldum iyice.
Çok şükür ya, bu gün bu ilişkiye başlayarak doğru bir şey yaptığıma inandım. Dün akşam canım sıkkın filan dedim, zaten gelicekmiş süpriz yapıp kızının yanına gitmeden evvel, bugün çıktı geldi :) Ben böyle fedakarlıkları hep yapan taraftım, nasıl hoşuma gitti, canım sıkkın diye gelmesi. Keyfim yerine geldi.Artık bakıcam kendi hayatıma. Merakım kaybolurda stalkı da bırakabilirsem inşallah :) On numara olcak.
Çok tşk ederim hayatım yorumun için, her zaman yanımda oluyorsun çok sağol.

Ortada herkesin bildiği aldatma gerçeği var. Buna rağmen yaşadıklarını yayma isteğine giriyorsa nedeni mutluyum yaptığımda yanlış bir şey yok mesajı vermek herkese. Sizin de bir şekilde öğreneceğinizi biliyordu. Size üzerek olmayan mutluluğuna kavuşmaya çalışmak isteyecek kadar zavallı.
O düğüne katılanlar bile yüzlerine gülüp masalarına geçtiklerinde metresini almış utanma da yok gibi dedikodular yapmıştır. İşin arka planı zannettiğiniz gibi ışıltılı değil yani. Çevresi sizi sattıkları kadar ona da ikiyüzlüler şuan. O tür kişiler zaten sizin yanınızda hiç bulunmasınlar. Üzülmeyin bu konuda.

Kadın lükse düşkün biriyse eski eşiniz belasını bulmuş demektir. Para bir gün biter.
Siz onu evlilik boyunca sıkboğaz etmediğinizi söylüyorsunuz. Ama o kadın eminim ki o kadar serbest bırakmayacak adamı. Çünkü hep başka kadınlara gidecek mi korkusu yaşayacak. Kendi yaşattığını yaşama korkusu dolacak içi.
Adamın bütün kötü huyları yine o evlilikte de devam edecek. Huy değişmez. Nişan evlilik arifesindeki maskeler evlenince düşüyor. Bunu kendi evliliğinizde de fark etmişsinizdir.

Sizi bu kadar hırpalamış ve hayattan zevk alamaz hale getirmiş bir adam için daha fazla kendinizi tüketmeyin. Uzak durun onun şova dönmüş hayatından. Böyle yaparsanız daha hızlı unutacaksınız. Sonraları bir bakmışsınız içinizde öfke bile kalmamış ona karşı.

Onların parası bitmezde o kızın dırdırı onu yer inşallah :) Valla oğullarını aklayıp paklamışlardır onlar o fotolardan sonra buna emin oldum.
Haklısın artık uzak kalabilmek için elimden geleni yapıcam.

Nasıl hic korkmuyorlar nasıl utanmıyorlar ne cesit bi kursak var bu insanlarda ya
Hadi bi terbiyesizlik yaptın utanmadan evlendin peki reklam neyin nesi? Ya o kız? rezil, evli erkekle yatıp gercek ask mı zannedecek kendini, kayinvalide hic mi utanmadin yarattigindan ?
Ne aski allah askina boyle musvetteler askı da rezil ettiler.

Su an allahın adaletiyle sınanıyorsunz adeta birakin showlarini yapsinlar kurtulmussunuz iste herkes layıgına dusuyor bi sekilde.umarım en guzel seyleri yasar da unutursunuz bunları.
Daha taze zaten her sey

Yaaa varya onlar eminim beni daha haksız suçlu çıkartmışlardır ben emin oldum o nişansan sonra. Zaten öyle olmasa okadar davullu zurnalı nişana yada böle erkenden evliliğe razı olmazlardı. Benim kendi yoluma bakmam lazım inş unuturum yaa çok tşk ederim..

Siz nasil ahlaksiz bir aileye dusmussunuz boyle yaa.
Ortada evli erkege yanasan bir kadin ve bu kadinin yanasmalarina dur demeyen bir erkek var.
Ikisi yuzunden bir yuva yikiliyor ve insanlar bunlarin nisaninda gidip canak mi tutuyor.
Benim bildigim yuzlerine tukurmeye bile tenezzul edip insanlar kendini yormazlar.

Bence de yaa ben neyın içine dustum de kaç sene yaşadım haberım yokmus.

Nişanlandınız kız seni aldattığını düşündüğün kız mı?

Evet aldattıgı kızla nişanlandı.

bazı insanlar kötü. sadece kötü. pür kötü. ay şuanda o kadar sinirliyim ki. cidden bazı ş.refsizler insanlıktan çok uzak. mügiş senin ex eş inan kötü. sen gör diye o resimleri koymadıysa inan bende bişey bilmiyorum. sana oh olsun diye yapılmış hareket bunlar. aynı ildeysek sana da destek olmak isterim. kalbin temiz iyi birine benziyosun. o insanların canına sıkmasına izin verme. benim de şuan canım sıkkın mesela bazı kötü insalar yüzünden. bazıları cidden sadece kötü. açıklayamıyorum tam farkındayım ama senin ex de öyle. karışık oldu cümleler kusura bakma :KK200:

Canım çoook tşk ederim desteğin için.Gerçekten.
Bende öyle olduğunu düşünüyorum yani kötü. Kötüymüş ya ciddi ciddi ve ben bunu ısrarla görmemişim görememişim.
Şimdi şükretmeliyim ama hemen olmuyor maalesef.
Senin canın neye sıkıldı ya? Anlatsana?

Ş.refsizler dururken niye hayvanların nesli tükeniyor anlamıyorum. Sana arama demiyorum çünkü biliyorum ki, sen onun seviyesine asla düşmezsin, sadece ilk gördüğün anın siniri ile hareket etmek istedin ama sende o kadar farkındasın ki söyleyeceğin en ağır lafları bile haketmediğinin.

Kendine yapacağın en büyük iyilik onu takip etmemek ve kendi değerini bilmek olacak canım. Ben sana inanıyorum, başaracağına inanıyorum, lütfen sende kendine inan olur mu ?

Ahh on numara laf olmus cidden, bencede neden şerefsizler tükenmiyor?
:) Benimde bir an önce kendime inanmam ve başarmam gerek, yapıcam inş :)
Çoook tşk ederim gerçekten.

Benim kaynimda esini kucucuk cocugunu sokaga atip kendi arkadasinin iki cocuklu karisini alip kacirip evlenmis bi insan . 3 yil gecti ustunden eltim 2 yila kadar cocukla siginma evinde kaldi yabanci ulkeden oldugu icin . bosanma asamasi evresi vs cok cekti.

ve afedersiniz beni namusumla geldigim halde zerre gun yuzu gosternemis insanlar beni sevip kabullenemediler bile .
simdi ydni gelinleri bide bundan bi cocuk dogurdu
gecmislerini unuttular
o kafin iki cocugunu teki engelli oldugu halde babaya birakti
kaynimda 4 yasindaki cocugunu yok saydi
hep diyorum bana yakin allaha uzak olsunlar
ne dogumuna gittim nede bebegini gormeye .
bayramda geldi evimden kovdum kapi disari ettim
ne kaybim gibi bi adami guvenip evime sokarim ne de o kadini

esimle ben haric tum aile goygoy cekti adeta
afedersiniz bi taraflarini bi yalamadiklari kaldi
verdiler eltimin eline bi kucucuk cocugu yallah dediler dondu artik ulkesine .

hep diyorum boyle insanlar yuva kurmasin .

evli bi adama yanasan kendine anneyim kadinim diyen insanlar mutlu olmasin
cocugunu karisini bi asiftee icin sokaga atan insanlarda dilerim iflah olmasin .

eski esinizin aileside ayni bnm esimin ailesi gibiymis
resmen dedigim gibi rezillikleriyle ovunen tipler

Iki kisi birbirini ipti diye benim adım niye aldatılan oluyor ya. B.k b.ku b.klu yolda bulmuş siritirlar pasta da keserler rezil insanlar. Bakmıcam diye cok şartlama bak ve kabullen. Her insan her ilişkide aynı insan değil ki. Sahiden prensipleri olan bi adam olsa zaten aldatma gibi bi eyleme kalkışmaz. Onun, şunu istemiyorum çünkü kıro gibi, şuna gerek yok, bu iyi o kötü gibi genellemeleri birilerinden televizyondan falan duymadir muhtemelen show yapiyordur. Baskasinin mutsuzlugu uzerine tüy dikiolar aman ne aşk ne kutsal. G. rizekalılar.

Seni aldattigi kisiyle nisanlaniyosa hem de 4 ay sora nisanlaniyosa gercekten aşik olmus demktir..ustelik hic yapmayacagi seyleri yapiyor diyosun..insani ne degistirebilir ki boyle aşk elbette..goz hic bisey gormez kimse de umrunda olmaz istedigi gbi davranir aşiksa..bu saatten sora senin yapacagin gecmise sunger cekmek..stalka devam etmek yalnizca seni uzer gecmise takilip kalma lutfen.sen de bulucaksn mutlulugu onune bakman kendi hayatnla ilgilenmen yetrli..

Emin olun bir süre sonra stalktan da sıkılmış olur bakmazsınız. Siz zaten güçlü bir kadınsınız. Yeni bir ilişkiniz var sonuçta ilginizi daha çok o yöne yoğunlaştırırsanız zamanla eski eşiniz aklınıza bile gelmeyecektir.

mügecim canım benim tabiki seni suclayacaklar benim oğlan aldattida o yuzden boşandılar diyeceğini aklin aliyormu senin. Kimse benim yoğurdum ekşi demez tatlım helede erkek anneleri hiç demez. Şu anda bosvermek senin için zor çünkü herşey çok taze. Ama elinden geldiği kadar dusunmemeye çalış sana değer veren birisi varken bunu yapmak biraz daha kolaylaşir. Sana değer veren senin için fedakarlik yapan birisiyle olmak sana daha çok mutluluk verecektir cunku bi konunda aşk kirintilariyla duymaya çalışıyorum resmen demiştin.. Bütün güzellikler mutluluklar senin olsun inşallah canım bunu çok hakediyosun...

Siz de sessiz kalmayın. Her sorana söyleyin aldattığını. Esnaf malını kötüler mi hiç? Bunlar o hesap yani. Allah kimsenin ahini kimsede koymuyor.

Doğru diyorsun ilk zamanlar çok yalvardı, affedemezdim nolursa olsun. Boşandığım için asla pişman olmadım.Çok şükür.
Ya ne düşünüyorum biliyo musun, ben olay çıkartıp ayrılmadım. Çok üzgündüm ve sessiz sedasız boşandım. Aldatıldığımı tabiyki ortak tanıdıklarımıza, sevdiğim akrabalarına filan söyledim ama hani öyle büyük olay çıkartmadım. Bunlar mügenin çocuğu olmuyodu ondan boşadı oğlumuz da diyebilirler. Çünkü o gerizekalı dediğim gibi ideal koca profilini çok güzel çizdiği için onların tarafı beni suçluyor bile olabilir.
Kız tarafı mı yaptı etti bilmiyorum tabi ama o kız ona tüm istediklerini yaptırır o fotolardan sonra buna emin oldum iyice.
Çok şükür ya, bu gün bu ilişkiye başlayarak doğru bir şey yaptığıma inandım. Dün akşam canım sıkkın filan dedim, zaten gelicekmiş süpriz yapıp kızının yanına gitmeden evvel, bugün çıktı geldi :) Ben böyle fedakarlıkları hep yapan taraftım, nasıl hoşuma gitti, canım sıkkın diye gelmesi. Keyfim yerine geldi.Artık bakıcam kendi hayatıma. Merakım kaybolurda stalkı da bırakabilirsem inşallah :) On numara olcak.

Canım hep en olumsuz düşüncelere prim verme. Evet sen olay çıkarmadın, çünkü canı çok yanan bunu dile dökmekte zorlanır. Sen merak etme, insanlar o kadar saf değil. Çocuk bahanesi ile senden ayrılmış olsa, bu kadın yedekte hazır mıydı yani? Şıp diye yeniden bir evlilik. Herkes neyin ne olduğunu anlıyor, kaldı ki böyle merak uyandıran haberler tez yayılır.

Kendi hayatına odaklanırsan, ben de çok mutlu olacağına inanıyorum. Yaşam enerjini sömüren, kendini sorgulamana neden olan bir adamdan kurtuldun. Evde yalnız diğerinin yolunu bekleyen sen değil miydin? Şimdi ise sevgisini, ilgisini göstermekten çekinmeyen, senin için km'lerce yol tepen ve bir çok ortak zevkiniz olan biri var hayatında. :nazar: ;) Hep güzel gelişmeleri duyalım inşallah.

Ayy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum :KK43:
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya :KK43:
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı :KK43:

stop stalking :) yani olan olmuş biten bitmiş, şimdi kimle ne yaparsa yapsın, sen de kendi yoluna bak :) hayatının tadını çıkarmaya çalış.

Benim kaynimda esini kucucuk cocugunu sokaga atip kendi arkadasinin iki cocuklu karisini alip kacirip evlenmis bi insan . 3 yil gecti ustunden eltim 2 yila kadar cocukla siginma evinde kaldi yabanci ulkeden oldugu icin . bosanma asamasi evresi vs cok cekti.

ve afedersiniz beni namusumla geldigim halde zerre gun yuzu gosternemis insanlar beni sevip kabullenemediler bile .
simdi ydni gelinleri bide bundan bi cocuk dogurdu
gecmislerini unuttular
o kafin iki cocugunu teki engelli oldugu halde babaya birakti
kaynimda 4 yasindaki cocugunu yok saydi
hep diyorum bana yakin allaha uzak olsunlar
ne dogumuna gittim nede bebegini gormeye .
bayramda geldi evimden kovdum kapi disari ettim
ne kaybim gibi bi adami guvenip evime sokarim ne de o kadini

esimle ben haric tum aile goygoy cekti adeta
afedersiniz bi taraflarini bi yalamadiklari kaldi
verdiler eltimin eline bi kucucuk cocugu yallah dediler dondu artik ulkesine .

hep diyorum boyle insanlar yuva kurmasin .

evli bi adama yanasan kendine anneyim kadinim diyen insanlar mutlu olmasin
cocugunu karisini bi asiftee icin sokaga atan insanlarda dilerim iflah olmasin .

eski esinizin aileside ayni bnm esimin ailesi gibiymis
resmen dedigim gibi rezillikleriyle ovunen tipler

Çok üzüldüm eltinizede :( Size de maşallah tavrınızı koymuşsunuz.. Gerçekten hepsi bunların aynılar...
Allah bildiği gibi yapsın hepiciğini.

Seni aldattigi kisiyle nisanlaniyosa hem de 4 ay sora nisanlaniyosa gercekten aşik olmus demktir..ustelik hic yapmayacagi seyleri yapiyor diyosun..insani ne degistirebilir ki boyle aşk elbette..goz hic bisey gormez kimse de umrunda olmaz istedigi gbi davranir aşiksa..bu saatten sora senin yapacagin gecmise sunger cekmek..stalka devam etmek yalnizca seni uzer gecmise takilip kalma lutfen.sen de bulucaksn mutlulugu onune bakman kendi hayatnla ilgilenmen yetrli..

Ya da belki kız hamiledir?

Emin olun bir süre sonra stalktan da sıkılmış olur bakmazsınız. Siz zaten güçlü bir kadınsınız. Yeni bir ilişkiniz var sonuçta ilginizi daha çok o yöne yoğunlaştırırsanız zamanla eski eşiniz aklınıza bile gelmeyecektir.

Ahhh inşallah ya.
Öyle yapmaya çalışıyorum iyi ki o var yoksa bu süreçleri daha kötü atlatırdım sanırım :(

Canım hep en olumsuz düşüncelere prim verme. Evet sen olay çıkarmadın, çünkü canı çok yanan bunu dile dökmekte zorlanır. Sen merak etme, insanlar o kadar saf değil. Çocuk bahanesi ile senden ayrılmış olsa, bu kadın yedekte hazır mıydı yani? Şıp diye yeniden bir evlilik. Herkes neyin ne olduğunu anlıyor, kaldı ki böyle merak uyandıran haberler tez yayılır.

Kendi hayatına odaklanırsan, ben de çok mutlu olacağına inanıyorum. Yaşam enerjini sömüren, kendini sorgulamana neden olan bir adamdan kurtuldun. Evde yalnız diğerinin yolunu bekleyen sen değil miydin? Şimdi ise sevgisini, ilgisini göstermekten çekinmeyen, senin için km'lerce yol tepen ve bir çok ortak zevkiniz olan biri var hayatında. :nazar: :KK66: Hep güzel gelişmeleri duyalım inşallah.

Canım benim çok tşk ederim, tüm söylediklerinde çok haklısın.
Zamanla bitecek inanıyorum inş. Bu gün iyice anladım ya, iyi ki kabul etmişim.
Öbür türlü ben hala kendimi yerdim kesin. Arasammı sövsem mi diye.
Kafam dağıldı, bana çok güzel destek oluyor, başkası hayatta yapmaz böyle bir şey.
Kıymet bilmem lazım :)

Gerçekten sağol güzel yorumların için :KK200:

Onların parası bitmezde o kızın dırdırı onu yer inşallah :) Valla oğullarını aklayıp paklamışlardır onlar o fotolardan sonra buna emin oldum.
Haklısın artık uzak kalabilmek için elimden geleni yapıcam.

Yaaa varya onlar eminim beni daha haksız suçlu çıkartmışlardır ben emin oldum o nişansan sonra. Zaten öyle olmasa okadar davullu zurnalı nişana yada böle erkenden evliliğe razı olmazlardı. Benim kendi yoluma bakmam lazım inş unuturum yaa çok tşk ederim..

Bence de yaa ben neyın içine dustum de kaç sene yaşadım haberım yokmus.

Evet aldattıgı kızla nişanlandı.

Canım çoook tşk ederim desteğin için.Gerçekten.
Bende öyle olduğunu düşünüyorum yani kötü. Kötüymüş ya ciddi ciddi ve ben bunu ısrarla görmemişim görememişim.
Şimdi şükretmeliyim ama hemen olmuyor maalesef.
Senin canın neye sıkıldı ya? Anlatsana?

Ahh on numara laf olmus cidden, bencede neden şerefsizler tükenmiyor?
:) Benimde bir an önce kendime inanmam ve başarmam gerek, yapıcam inş :)
Çoook tşk ederim gerçekten.
ayyy kuzum işyerinde delirdim delirdim. millet bizi saf sanıyo. istediğini yapabileceğini sanıyor. kibar davranınca ezik sanılıyorum ama yok öyle bişey. tırnaklarımı çıkardım hele işyerinde biri saldırı yapsın mahvedicem onu :) ayyy mügiş benim sorunlar hep işyeri odaklı. ama senin durumuna çok seviniyorum biliyo musun.sanki şimdiki seni çok mutlu edicek gibi hissediyorum. hep mutlu ol sen:KK68:

Hanımefendi siz kendinizi üzüyorsunuz ne yaparsa yapsın bırakın siz birbirinizin hayatlarında yoksunuz artık hiç bakmayın sosyal medyadan hatta bir süre kullanmayın.Ne söyleseniz faydasız.Seni ilgilendirmez benim hayatım dese daha çok üzüleceksiniz

ayyy kuzum işyerinde delirdim delirdim. millet bizi saf sanıyo. istediğini yapabileceğini sanıyor. kibar davranınca ezik sanılıyorum ama yok öyle bişey. tırnaklarımı çıkardım hele işyerinde biri saldırı yapsın mahvedicem onu :) ayyy mügiş benim sorunlar hep işyeri odaklı. ama senin durumuna çok seviniyorum biliyo musun.sanki şimdiki seni çok mutlu edicek gibi hissediyorum. hep mutlu ol sen:KK68:

Kuzumm anlat ya valla anlat rahatla seve seve dinlerim ben. Çıkartmak gerek o tırnakları dediğin gibi insanlar sakin nazik davrandıkça saf sanıyolar ezelim istiyorlar,maaalesef!!
Canım benim yaa çok tatlısın :) Benimde keyfim yerine geldi bugün çok şükür doktorcum çıkıp gelince aman adamın adıda doktorcum kaldı ahahaha :)) İnş böle devam eder bir kelek yapmaz oda şimdi dream man gibi davranıyorda erkek işte çok güvenmiyorum yine de!

Ya mugişim aldattığı kız diyosunda kaç yaşında bu ....tük ?? Merak ettim

Back
X