Nişanlanmış!

Ahahah :KK70: yavrum valla adam bildiğin içinde tutmuş yıllarca romantikliği herhalde bana bu kadar ilginin bir açıklaması olamaz. Geldi biliyor musun dün? :KK70:
Amaan, çokta şey etmeyelim malum iki aya öküzleşir kesin o da :KK70: :KK70:

Erkeklere belli olmaz evet :) ama bu fazla öküzlesecek gibi durmuyor sanki :KK45: inşallah. Neler yaptınız bakimm :KK200:

Erkeklere belli olmaz evet :) ama bu fazla öküzlesecek gibi durmuyor sanki :KK45: inşallah. Neler yaptınız bakimm :KK200:

:)) İnşallah yaa...
Ben çıkıp gelince zaten şok oldum :)) Bu sıra gezip tozup daha çok sohbet ediyoruz :) Anlatcak çok şey var malum.. Ya bana destek oluyor o bana yetiyor bunu her erkek yapmaz. Yarın akşam beraber kaliciiz bakalım :D :KK48:
Sonra da gitcek zaten kızının yanına

Bugün, bir adet aldatmış adam müsveddesi kolay yetişmiyor müge, öyle deme, kadın bulmuş tabiysi yapışacak,tabiysi pasta yemeli,kolları dolamalı,içkili nişan yapacak:KK8::confused:

Hahahah diğmi ama!
Hemde sonuçta onunla aldatmış, sonuçta adam onu seçmiişşş, çünkü adam 4. henrynin soyundan gelen cambridge dükü! :D

Hahahah diğmi ama!
Hemde sonuçta onunla aldatmış, sonuçta adam onu seçmiişşş, çünkü adam 4. henrynin soyundan gelen cambridge dükü! :KK70:
Onunla veya başkasıyla,insan bi düşünür,aldatan,yine aldatır mı,karısına bunu yapan nasıl bi adam,adam mı, değil mi,ama nerdeee,aynı kötülüğü paylaştığı için niye düşünsün bunları,balçık içindeler, gül bahçesi gibi gösteriyolar.Dur bakalım nekadar sürecek...
Kötülükten ne zaman güzellik doğmuş,ne zaman yuva yıkanın yuvası olmuş..

Onunla veya başkasıyla,insan bi düşünür,aldatan,yine aldatır mı,karısına bunu yapan nasıl bi adam,adam mı, değil mi,ama nerdeee,aynı kötülüğü paylaştığı için niye düşünsün bunları,balçık içindeler, gül bahçesi gibi gösteriyolar.Dur bakalım nekadar sürecek...
Kötülükten ne zaman güzellik doğmuş,ne zaman yuva yıkanın yuvası olmuş..

İkisi de aynı mok olduğu için kız içinde bir şey farketmiyor.
Bende merak ediyorum yaaa.. Ne kadar sürcekler. Amaaan..
Bende kendi hayatıma bakıcam bundan sonra :/
İnş mutlu olmazlar :D

Ayy ne güldüm şu son yorumlaraa :halay:
Mugecim sen adamla ayni evde mi kalcaksin ben mi yanlış anladım ki:işsiz:

Ya da belki kız hamiledir?
Ya tabi ki o da bi ihtimal ama yine de bence kimse bu kadar şaklabanliga katlanmaz içinden gelmese..bi de şoyle dusunun boşandiniz ve sirf eski kocaniza nispet icin
anli sanli nisan yapiyosunuz masrafa giriyosunz yapamayacagnz seyleri yapiyosunuz vs..siz olsaniz yapar miydiniz boyle bisey.valla benim umrumda olmazdi sirf nispet yapmk icin o kadar merasime katlanmk.burada nispet yapms olabilecegi tek sey foto paylasimidir..adam sizi aldattgi kisiyle evleniyo ve uzun suredir aldatmis bu cok onemli bi ayrnti gercekten sevmese nie katlansin..he zamaninda sizi de sevmistir elbet ama malesef soradan baskasna asik olan karaktersizler cok gordugunuz gibi.

Ya tabi ki o da bi ihtimal ama yine de bence kimse bu kadar şaklabanliga katlanmaz içinden gelmese..bi de şoyle dusunun boşandiniz ve sirf eski kocaniza nispet icin
anli sanli nisan yapiyosunuz masrafa giriyosunz yapamayacagnz seyleri yapiyosunuz vs..siz olsaniz yapar miydiniz boyle bisey.valla benim umrumda olmazdi sirf nispet yapmk icin o kadar merasime katlanmk.burada nispet yapms olabilecegi tek sey foto paylasimidir..adam sizi aldattgi kisiyle evleniyo ve uzun suredir aldatmis bu cok onemli bi ayrnti gercekten sevmese nie katlansin..he zamaninda sizi de sevmistir elbet ama malesef soradan baskasna asik olan karaktersizler cok gordugunuz gibi.

Uzun süre mi aldatmış yoksa gerçekten söylediği gibi sadece iki kere yatmışmı bilmiyorum. Sırf bana nispet için nişanlandığını bende düşünmüyorum. Ama aşık olduğunu da zannetmiyorum çünkü yakaladığım zaman karşıma çıkar ben aşık oldum müge böyleyken böyle derdi. Demedi. Aksine uzun süre yalvardı,kapıma dayandı filan. Boşanmayı reddeti sonra pat diye kabul edip alelacele boşanmak için uğraştı. Başka bir durum var gibi davrandılar. O yüzden ben hep hamile olduğunu düşündüm kızın

Ayy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum :KK43:
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya :KK43:
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı :KK43:

Seni gayet iyı anlıyorum.Eski kocan bosandıktan sonra tanıstıgı bırıyle ewlenıyor olsaydı cok baska olurdu o zaman takmazdın,ama senı boynuzladıgı metresle bunu yapması gerccekten herkeste hazımsızlık yapar.Ancak yasayan bılır bunu..Ne kadar ewlı kaldınız ne zaman bosandınız?

Görme.
Mutlulukları da, mutsuzlukları da seni ilgilendirmesin.
Sen kendi musmutlu olacak hayatına, ilişkine bak. :KK37:
Gerisi ne b*k yerse yesin.:KK75:

:)) haklısın ne b.k yerlerse yesinler.
bende zaten doktorcumla buluşcam hazırlanıyorum o yüzden :)

Back
X